Fiyatlara KDV ve ÖTV dahil değildir. Peşin alımlarda %10 iskontomuz vardır. Teslimat kesin sipariş teyidinden itibaren 2 ila 4 gündür. Siparişiniz kargo ile teslim edilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.
quote:
Orjinalden alıntı: Erguner
quote:
Orjinalden alıntı: Gereqsiz
quote:
Orjinalden alıntı: tylor
ala ala ee bu fake değil,naapcas
şişşşt.! Çaktırma...
F
A
K
quote:
Orjinalden alıntı: prokizya
quote:
Orjinalden alıntı: Erguner
quote:
Orjinalden alıntı: Gereqsiz
quote:
Orjinalden alıntı: tylor
ala ala ee bu fake değil,naapcas
şişşşt.! Çaktırma...
F
A
K
E
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
Onbaşı 50 YTL Teğmen 100 YTL Yüzbaşı 150 YTL
Hepsi birden olunca bi indirim oluyordu galiba....
olmuyor muydu?
eskiden daha ucuzdu ya...keşke o zamanlar toptan alsaydık rütbeleri...
Petrole zam geldi biz de ayarlama yaptık.
burası donanım haber deil aslında dh " devrimci hamallar " ın kısaltması , milis gücü bir bakıma .ezilmişlikten kurtulmak isteyen hamalların kurduğu bir konurhamal teşkilatı.rütbe almak için eylem yapman lazım.mesela kabzımallara domates atarsan çavuş olursun , kabzımallar odası başkanına karpuz atarsan teğmen....böyle gidiyo rütbeler.
quote:
Orjinalden alıntı: C4_1400
quote:
Orjinalden alıntı: Stewie_Griffin
Evet direk sorulara geçiorum :D 1-Er,Onbaşı,Yüzbaşı gibi rütbeler var.Neden?Ordudamıyız ki ? 2-Ordudaysak nasıl bu rütbeleri alıcas?
Şimdilik sorularım bu kadar efenim.İyi günler:)
Yeni Üyemiz,
Öncelikle hoşgeldiniz. Rütbeler ücretli olup ödenen tutar mertebesinde rütbe verilmektedir. Ücretler aşağıdadır.
Fiyatlara KDV ve ÖTV dahil değildir. Peşin alımlarda %10 iskontomuz vardır. Teslimat kesin sipariş teyidinden itibaren 2 ila 4 gündür. Siparişiniz kargo ile teslim edilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.
Esprimi bu şimdi.Rütbelere anladım mesaja göreymiş.Smile kullanmayıda örendim
hadi geçmiş olsun...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: C4_1400
quote:
Evet direk sorulara geçiorum :D 1-Er,Onbaşı,Yüzbaşı gibi rütbeler var.Neden?Ordudamıyız ki ? 2-Ordudaysak nasıl bu rütbeleri alıcas?
Şimdilik sorularım bu kadar efenim.İyi günler:)
Yeni Üyemiz,
Öncelikle hoşgeldiniz. Rütbeler ücretli olup ödenen tutar mertebesinde rütbe verilmektedir. Ücretler aşağıdadır.
Esprimi bu şimdi.Rütbelere anladım mesaja göreymiş.Smile kullanmayıda örendim
sıradaki sorun şu olmalı. Neden mesaj sayım artmıyor?