Arkadaşlar meraba Forumunuzda takip ettim ve baktım ama bazı sorularıma tam anlamıyla cevap alamadım bu sorularımı gidermek anlamında yardımcı olursanız sevinirim.
1-Xbox live 1 aylık gold üyelik aldım kredi kartından.Her ay otomatik olarak çekiyormu? çekiyorsa onu nasıl kapatıyoruz ?
2- Xboxı daha önceki sahibi 1 kere fw attırdı . Son cıkan güncellemeleri yaptırdım xboxa güncellermeler olunca fw gidiyormu ? Gitmiyorsa nasıl fwsiz yapabilirimiz konsolumu ?
3- Fw varken konsoldo orjinal cd oynasam ban yeme riskim varmı ? ve yüksekmi ?
4- Xboxta Black ops Fransızça ingilizceye cevirebilirmiyim ?
5- Xboxta mic aparatım var bunu oyunda konuşmak için yada bişey söylemek için bi tuşa basmam gereklimi ?
Arkadaşlar 5 sorum var eğer yardımcı olursanız cok sevinirim
1- Sanırım yenileniyor bunu kapatmak için hesap ayarlarına girip ordan kapatabiliyorsun. 2-Son update den sonra bütün fw ler silinmişti seninki de silinmiştir. 3-İster orjinal ister sahte oynat ihtimal hep aynıdır. Ban dalgası olduğunda senin makinen de banlanır. Fakat fw kaldırman seni kurtarmaz çünkü sen çoktan kara listeye alınmışsındır 4-Hiçbir fikrim yok 5-Mic yok bende ama sanırım üzerinde tuş varsa basılması gerekiyordur
teşekkürler bilgi içinde Online oynarken Black ops ta microfonu calıştırmak istiyorumda Kulaklıkla birlikte mikrofon ama üzerinde tuş yok kol ile alakalı ama bulamadım bi türlü
kulaklığı yani senin dediğin kolun altına takıyorsun ve konuşuyorsun ayara gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: mylife.ag
1- Sanırım yenileniyor bunu kapatmak için hesap ayarlarına girip ordan kapatabiliyorsun. 2-Son update den sonra bütün fw ler silinmişti seninki de silinmiştir. 3-İster orjinal ister sahte oynat ihtimal hep aynıdır. Ban dalgası olduğunda senin makinen de banlanır. Fakat fw kaldırman seni kurtarmaz çünkü sen çoktan kara listeye alınmışsındır 4-Hiçbir fikrim yok 5-Mic yok bende ama sanırım üzerinde tuş varsa basılması gerekiyordur
3- ihtimal evet hep aynı ama flaglenmeme ihtimalin var yani her live giren flaglenmis olcak diye birsey yok