Şimdi Ara

Yeniyim yardımcı olurmusunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumunuzda takip ettim ve baktım ama bazı sorularıma tam anlamıyla
    cevap alamadım bu sorularımı gidermek anlamında yardımcı olursanız sevinirim.

1-Xbox live 1 aylık gold üyelik aldım kredi kartından.Her ay otomatik olarak çekiyormu?
    çekiyorsa onu nasıl kapatıyoruz ?

2- Xboxı daha önceki sahibi 1 kere fw attırdı . Son cıkan güncellemeleri yaptırdım xboxa
    güncellermeler olunca fw gidiyormu ? Gitmiyorsa nasıl fwsiz yapabilirimiz konsolumu ?

3- Fw varken konsoldo orjinal cd oynasam ban yeme riskim varmı ? ve yüksekmi ?

4- Xboxta Black ops Fransızça ingilizceye cevirebilirmiyim ?

5- Xboxta mic aparatım var bunu oyunda konuşmak için yada bişey söylemek için
    bi tuşa basmam gereklimi ?

Arkadaşlar 5 sorum var eğer yardımcı olursanız cok sevinirim

Xbox : Turc Katil

• 1- Sanırım yenileniyor bunu kapatmak için hesap ayarlarına girip ordan kapatabiliyorsun.
    2-Son update den sonra bütün fw ler silinmişti seninki de silinmiştir.
    3-İster orjinal ister sahte oynat ihtimal hep aynıdır. Ban dalgası olduğunda senin makinen de banlanır. Fakat fw kaldırman seni kurtarmaz çünkü sen çoktan kara listeye alınmışsındır
    4-Hiçbir fikrim yok
    5-Mic yok bende ama sanırım üzerinde tuş varsa basılması gerekiyordur
  • teşekkürler bilgi içinde
    Online oynarken Black ops ta microfonu calıştırmak istiyorumda
    Kulaklıkla birlikte mikrofon ama üzerinde tuş yok kol ile alakalı ama bulamadım bi türlü
  • kulaklığı yani senin dediğin kolun altına takıyorsun ve konuşuyorsun ayara gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylife.ag

1- Sanırım yenileniyor bunu kapatmak için hesap ayarlarına girip ordan kapatabiliyorsun.
    2-Son update den sonra bütün fw ler silinmişti seninki de silinmiştir.
    3-İster orjinal ister sahte oynat ihtimal hep aynıdır. Ban dalgası olduğunda senin makinen de banlanır. Fakat fw kaldırman seni kurtarmaz çünkü sen çoktan kara listeye alınmışsındır
    4-Hiçbir fikrim yok
    5-Mic yok bende ama sanırım üzerinde tuş varsa basılması gerekiyordur

3- ihtimal evet hep aynı ama flaglenmeme ihtimalin var yani her live giren flaglenmis olcak diye birsey yok

• sayın orj kullanıcı aramıza hoş geldin diyorum umarım asla banlanmazsın :))
  • Yeniyseniz hemen yardimci olayim.Önce bölüm kurallarini okuyarak baslayabilirsiniz,bölümümüzde fw ile ilgili yardim istemek yasaktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.