1. Warrior ahmet priest ayşeye tecavüz etti. Bunu öğrenen gmlerden olan SeKsEnSekİz light feet ile ahmeti kıskıvrak yakaladı 2.MONSTERKILL ile f9devil savaşıp galip MOSTERKILL olunca forgetten temple karıştı. F9 hayranları kendilerini forgetten temple kapısına zincirleyerek eylem yaptı. guardlarla yapılan çatışma sonrası 3 ölü 4 yaralı(2 ölü 30 taş rezzer tarafından kaldırıldı). 3.lufersonda kap kaç olayında Nychrisin +6 dark vanesi çalındı. gmler soruşturma başlattı. hırsız veighti az olsun diye giysi giymemesi dikkat çekti. 4.Bugünlerde hep karşımıza çıkan sahte pot satcılarının sayısı giderek artıyor. Sahte pot kurbanı charlar czde sürekli yatıyororlar. ŞİMDİ Bİ SAHTE POT VAKASINI DİNLİYORSUNUZ muhabir: sahte pot sizi nasıl etkilerdi Warrior faruk:şimdi arkadaşım, tam czde gidiyordum ki ,karşıma bi rouge çıktı. Adamı kestim adam canımı 1600 den 800 e düşürmüştü. Ben de pot içmeye basınca canımın 800 den bi anda 200 e düştüğünü gördüm. Ve arkadan başka bir human çıkıp beni kesti. Bu gerçekten çok acı bi olay.Burdan gmlere seslenmek istiyorum!!!!!!!!! muhabir:gerçekten çok acı bir olay yaşamışsınız. şimdi gitmemiz lazım iyi akşamlar efendim Warrior faruk: iyi akşamlar 5. Sundries soyuldu. king zararın 57 milyar olduğunu belirtti. bu son yüzyılın en büyük soygunu olarak kitaplara yazıldı. Hırsızın eldiven kullanmaması sebebiyle parmak izi alındı ve gerek analizler yaplıyor. 6.Yapılan analizler sonucu NYchrisin doping testi pozitif çıktı. luferson castledan 2 hafta uzaklaştırıldı. 7.mağaşlarını az bulan ressrler kendi aralarında örgütlenerek "NO MONEY=NO RESS" (para yoksa ress de yok) başlığı altında 4 gün resserlik yapmayıp abbys kasacaklarını açıkladılar. 8.seçimler yaklaşırken king adayları oy toplamak için bedava pot ve armor dağattılar. bu sırada çıkan izdihamda 2 mage ezildi ve 4 civciv patladı. 9. Şiddetli kar yağışı nedeniyle MOSNTER güler moradonda okulları 2 gün tatil etti. 10. kuzey czde amerikan serverindan gelen 200 warrior camiyi basarak yağmaladılar. türk gmler bu 200 warrioru moradon ağar ceza mahkemesine sevketti. gerekli işlemler için amerikan serverinden avukat vb. kişiler geliyor.
MAGAZİN HABERLERİ 1. MONSTERKİLL sevgilisi priest leyla ile bi otelde yakalandı. soruları cevapsız bırakan mosterkıll sadece bu benim özel hayatım sizi ilgilendirmez dedi. 2.yıl başında sehneye çıkan ROUGE ORTAÇ herkezi kendine hayran bıraktı. 3. yarın gece yapılacak savaşta f9 devil ile iron::factory karşılarşıcak. biletler 5 m den satışa sunuluyor. EĞLENCE HABERLERİ 1. Smiladon Vadisi Cz yarın sinamalarda oynamaya başlıyor. şimdiden 1 haftalık biletler alındı 2.unique turks adlı şarkı grubu "bir priest çizeceksin" adlı albümerini satışa sundu. 3.Kimsesiz civcivler için düzenlenen festival yğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.