Şimdi Ara

Yepyeni Android 2.1'li X10 videosu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar IFA Berlin'de videoya cekilen Android 2.1 guncellemeli X10'a bakmadan gecmeyin. Ozellikle google nexus one kullanmis biri olarak yorumum performansinin cok iyi olmasi. Her sey cok akici. Telefonu 3:36 'dan 6:04'e kadar gorebilirsiniz. Iyi seyirler...

link : /watch?v=nNAr0_24-nk

• güzelmiş gerçekten, multitouch olmayacak ama sanırım :(

bu arada video daki blackberry torch un dokunmatik performansı zayıf mı bana mı öyle geldi?
  • telefon iyice süper olmuş valla
  • O zaman bu videodan da anlaşıldığına göre kesin olarak 2.1 güncellemesi gelecek mi XPeria 10 için?
    Ben kesin olarak bu telefonu alacağım sadece SE kullanan biri olarak. Ama bu zamana kadar bekledim. Güncelleme tam olarak kesinleştikten sonra mı almak mantıklı yoksa yarın gidip almak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

O zaman bu videodan da anlaşıldığına göre kesin olarak 2.1 güncellemesi gelecek mi XPeria 10 için?
    Ben kesin olarak bu telefonu alacağım sadece SE kullanan biri olarak. Ama bu zamana kadar bekledim. Güncelleme tam olarak kesinleştikten sonra mı almak mantıklı yoksa yarın gidip almak mı?

gelecek hatta x10 mini, mini proya da gelecek
  • o zaten kesin ve en kötü ihtimaldi 2.2 gelmediğine yanıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxloving

quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

O zaman bu videodan da anlaşıldığına göre kesin olarak 2.1 güncellemesi gelecek mi XPeria 10 için?

gelecek hatta x10 mini, mini proya da gelecek

işte bu güzel haber bi de multitouch desteği gelse tam olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda bir arkadaş SE'na mail atmıştı ve multi touch özelliğinin donanımsal olduğu ve x10'da olmayacağı söylenmişti. 2.1'le gelen artılar nelerdir bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frddrst -- 11 Eylül 2010; 21:59:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.