Şimdi Ara

yepyeni Honda CiviC Sedan (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
1
Favori
61.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araçların fiyatına 3000TL zam yapmayı biliyorlarsa yalıtımda yapmaları lazım.Bu krizde her firma indirime gidiyor bunlar zam yapıyor.Sanki sadece hondanın parçaları dövizle geliyor.
  • honda siteyi güncellemiş arkadaşlar. yeni civicler de premium modeli için vsa standart hale gelmiş anladığım kadarıyla.
  • VSA varsa süper olmuş.
    Benim için de üzücü olmuş.
    Yeni makyaj, Xenon + VSA ile eskisi ile arasındaki fiyat farkı normal o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 1 Mart 2009; 23:14:18 >
  • Xenonlar merceksiz mi?
  • Evet VSA premiumda standart olmuş elegance ile premium arasındaki tek fark sunroof o zaman tek sunroof için fazladan 2 bin tl vererek elegance almak mantıklı mı bilmiyorum
  • ben de onu düşündüm..elgance çok satmaz artık.
    bir de arabanın benzin harcaması artmış. Nedendir??
  • Hondanın web sayfasında VSA premiumda da var gözüküyor.Ancak bayilerin web sayfasına bakınca (Efe ve Bora) VSA sadece elegance modelinde gözüküyor.Premium modelinde de VSA varsa bayiler sayfalarını güncellememiş.
  • Arkadaşlar honda civic in makyajlı kasasında acaba güvenlik sistemide yenilenecek mi bilgisi olan var mı yada şöyle bir soru sorayım aracınızı bayiden alırken bu araç euroncap tan 4 yıldız aldı neden diye sordunuz mu satış temsilcisine?
  • quote:

Orjinalden alıntı: **MaStErS**

Arkadaşlar honda civic in makyajlı kasasında acaba güvenlik sistemide yenilenecek mi bilgisi olan var mı yada şöyle bir soru sorayım aracınızı bayiden alırken bu araç euroncap tan 4 yıldız aldı neden diye sordunuz mu satış temsilcisine?

Sordum 4 yıldız almış.
  • Honda Damla'nın sitesinde Premium'da VSA gözüküyor.
  • herkese merhaba ..arkadaslar honda civic elegant almak ıstıyorum ama aklımda çeşitli soru işaretleri var çevreden duyduğu şeyler kısaca szınle paylaşmak ıstıyorum aracın çok yaktığını soyluyorlar boyasının klıtesız olduğunu duydum ve yokuşlarda pek ıyı çekmediğini genel olarak olumsuz seyler soyluyorlar kullanan arkadaslar yardımcı olabılırmı lutfen alınırmı?
  • makyajlanmış civic lerin dream hariç hepsinde vsa standart oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutike

herkese merhaba ..arkadaslar honda civic elegant almak ıstıyorum ama aklımda çeşitli soru işaretleri var çevreden duyduğu şeyler kısaca szınle paylaşmak ıstıyorum aracın çok yaktığını soyluyorlar boyasının klıtesız olduğunu duydum ve yokuşlarda pek ıyı çekmediğini genel olarak olumsuz seyler soyluyorlar kullanan arkadaslar yardımcı olabılırmı lutfen alınırmı?

Doğrudur, duydukların hep doğru
  • BİZİMKİLERE FAR SİLECEKLERİ EKLENSE NE GÜZEL OLUR??

GERÇİ BAYİLER O ANKİ MODELLERİNE BİLE AKSESUAR YAPMA EĞİLİMİNE NEDESE YAKLAŞMIYOR.

• far sileceği gereksiz bi aksesuar ya
  • Esas arka cama silecek yapsalar daha hayırlı olur. Sedan Tempra, 307'lerdeki gibi. Ama o da maliyet işte....
  • Arkadaşlar 1,5 yıl boyunca Honda Civic Premium Düz vites kullandım.
    Arabayı sıfır almıştım ve geçtiğimiz hafta 12,900 Km de sattım.

Arabayı alacak olanlara belki yol gösterir diye gözlemlerimi aktarıyorum:

Arabayı kullanmak oldukça keyif verici.
    Yol tutuşu mükemmel. Direksiyon gayet hafif ve başarılı..
    Hızlanması 5 vites haricinde gayet güzel.
    Asfalt sesi bence normal. Eğer lastikler Michelin olsa belki biraz daha az ses olabilir.
    Frenleri Toyotalara kıyasla çok daha başarılı..

Yol bilgisayarı benzin tüketimini 6,7 lt/100 km (12,900 km'nin ortalaması, hiç sıfırlamadım) göstermesine rağmen araç gerçekte %10 daha fazla yakıyordu. Ama bunun için servise gitme ihtiyacı hissetmedim. Şehir içinde 8,5 'a kadar çıkıyordu.
    Yanlız bu benzin tüketimi sizi yanıltmasın, arabayı çok sakin kullanırsanız bu rakamlara ulaşırsınız. Nerdeyse frene bile basmıyordum.
    Uzun yolda 5,5 - 5, 6

Kötü taraflarına gelince;
    Görüş alanı biraz problemli, özellikle dar alanlara park yapmak zor oluyor.
    Boyası çok ince, yanında geçerken kol düğmeniz sürtse, arabayı çizebilir.
    Kaporta deseniz zar gibi.

• Civic'in şu HAFİF direksiyonundan haz etmiyorum! Uzun yol ve yüksek hızlarda sürekli düzeltme istiyor; yoruyor adamı. Biraz daha sert ve kararlı direksiyon tercihimdir...
  • arka camda silecek mi.*
    sedana rabada sileceğin ne işi var abicim.

allah korusun
  • Bana lazım ciğerim, sen olmayanından alırsın artık
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.