Şimdi Ara

yepyeni Honda CiviC Sedan (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
1
Favori
61.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size önerim dream yerine premium olması yönünde olacak.

hediye anlamında da mavi ambiyanslı iç aydınlatma dışında diğer hepsini isteyebilirsini.
    ilgili bayinin müşteri anlayışındaki hassasiyetine kalmış bir durum.
    bazı bayiler hiç birşey vermiyor.bazılarıı ayrıca egzost nikelaj lı başlık bile alabiliyorlar.

para olayında imza atmadan önce bu konuda özellikle tereddütte kalmış gibi davran.
    o zaman birer ikişer hedi olayında sana döküleceklerdir.
    tabi il neresi buda önemli? ötv muhabbetinden hiç bir aksesuarda vermeyebilirler.

quote:

Orjinalden alıntı: pascal_emre

Arkadaslar merhaba,

Beyaz Dream otomatik siparisimi sali gunu verecegim kismetse...Fiyatta birsey yapmiyorlar hatta yuzde 2-3 zam da olabilir diyorlar..

Benim arac mayista gelecek...Fiyatta bir degisiklik yapmadiklari icin aksesuar falan istemeyi dusunuyorum..Sizce

Mavi renkli ic aydinlatma,kaucuk paspas, pencere nikelaji ve park sensoru istesem abartmis olur muyum

• evet ötv indiriminden dolayı burnundan kıl aldırmıyorlar
    stokta araç yokmuş ancak sıraya girilirse nisan ortasında teslim edebilirlermiş
    falan filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascal_emre

Arkadaslar merhaba,

Beyaz Dream otomatik siparisimi sali gunu verecegim kismetse...Fiyatta birsey yapmiyorlar hatta yuzde 2-3 zam da olabilir diyorlar..

Benim arac mayista gelecek...Fiyatta bir degisiklik yapmadiklari icin aksesuar falan istemeyi dusunuyorum..Sizce

Mavi renkli ic aydinlatma,kaucuk paspas, pencere nikelaji ve park sensoru istesem abartmis olur muyum

dream modelinde fazla bişey yapmaz muhtemelen ama premium ve elegance için indirim yapmasalar bile kesin hediye verirler ben arabayı alırken önce telefon ettim "civic elegance alıcam dedim yanlız fiyatta bişeyler yapmayacaksanız hiç boşuna gelmeyeyim" dedim bence böyle net konuşursanız gerçek alıcı gibi çok daha fazla indirim yaparlar. çünkü onlarda arabayı tanıtmaktan bıkmış durumda herkes bi bakıp çıkıcam dediği için kim gerçek alıcıysa ona yöneliyorlar eğer kesn kararını verdiysen aç telefon "ben bugün gelip alıcam tabi bişeyler yaparsanız" de kesin indirimde yaparlar hediyede verirler
    park sensörü ve nikelajı kesin verirler mavi aydınlatmada bişey diyemem ama

• quote:

Orjinalden alıntı: caucass

Başka araçlar içinde geçerli tabiki ama onlarda mozart veya çaylkovski dinlenmez, arabanın tarzına uygun şeyler dinlemek daha uygun olur, mesela dubloda meahsun kırmızıgül, ford modellerinde fredi tayfur, reno grubunda müslüm gürses eserleri daha uygun icra edilir kanısındayım

Ferdici de olduk ya tamam artık gam yemem..

Yav hocam bari Orhancı yazsaydın Focus un Sony sini Emma vs ile zorlamayım boşuna
  • sende focus var ama hondacı ruhu taşıyorsun, arabana her binişte kendi kedine "honda" diye 3 kere içinden üfle, kendini honda kullanıyor gibi hissedersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

sende focus var ama hondacı ruhu taşıyorsun, arabana her binişte kendi kedine "honda" diye 3 kere içinden üfle, kendini honda kullanıyor gibi hissedersin

• Belki kriz sonrası bir Accord..

Gerçi Okyay içine dar falan demişti de o ne anlar arabadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Belki kriz sonrası bir Accord..

keşke sende biraz anlasaydın da focus dizel almasaydın :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

quote:

Adnan abiye şikayet edem seni,ondaki torku görünce neden Focus dizel aldığımı anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

quote:

• Bu okyay da amma sessiz ve derinden takip ediyor buraları. Sadece adı geçtiği anda damlıyor ve yazıyor; onun dışında okuyup okuyup çıkıyor sanki. Ya da esmerce ile bacanaklar
  • Forumun kutsal üyesi o,görür.
  • Apoletlerimizdeki rütbelerimiz sökülmüş lae
  • Arkadaşlar bende Honda Civic ailesine katılıyorum yarın inşallah. ÖTV indiriminden dolayı aldık arabayı. Civic Elegance Gri renk aldık 38,000 tlye...Resim çekince en kısa sürede sizlerle paylaşmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

hiç bir şekilde far yıkama sistemi ninilavesinibende duymamıştım.
    bu resim fotomontaj olabilir mi acaba?

yanlış anlamayın sizinle bir ilgisi yok ancak. honda bilr bu tarz yaklaşımlara girmiyorken acaba birkaç montajdan anlayan becerikli insanlar hayal gücünü kullanmış olabilir mi?

diğer resimlerinizi de merakla bekliyoruz.
    çünkü bir yerlerde bu tarz kaynak varsa paylaşmanızı rica etmek için yazdım.
    belkide diğer arkadaşlarımızın dediği gibi türkiye için değilde başka ülkeler için modifiye edilmiş araçlarda olabilir.çünkü ülkedenülkeye değişiklik yapılabiliyor

saygılarımla....

quote:

Orjinalden alıntı: arif32

Verdiğiniz makyaj Türkiye'de değil sanırım Amerika'da geçerli sanırım. Türkiye'deki makyajlı Honda için bir bilgi vereyim.Ön sis farı, arka stop değişikliği; far yıkama ve xenon far ilavesi var. Elimde bir kaç foto var ama sadece birini ekleyeyim şimdilik.

Fıskıyenin amacı tüm far camını temizlemek değildir. Özellikle mercekli farlarda ışık mercekten çıktığı için far kirlenirse kötü görüş sağlar sadece merceğin bulunduğu yeri temizlemek içindir. Civic'te mercek yok ama neden koymuşlar anlayamadım..

• Merceksiz Xenon, susuz ağaca benzer!
  • yakit icin fazla gibigeldi bana ?

sehir ici 9.2
    sehir disi 5.5
    ortalama 6.8

sizce ?

araba guzel.. fiyata iyi : civic sedan 1600 elegant 37.912 TL. duz vites jetta 44000TL

fikirlerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolat -- 25 Mart 2009; 22:18:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevikism

Merceksiz Xenon, susuz ağaca benzer!

Sonradan takılsa neysede fabrika çıkışlı bir arabada mercek koymayacaksan hiç xenon koyma
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.