tampondaki belli belirsiz değişikliği saymazsak dışında pek bir şey yok, estetik olan sislerin yerine çirkin olanını takmışlar, bence çok gereksiz olan far yıkamada orada yama gibi duruyor, arka stoplar konusunda kafam hala karışık, daha estetik gibi duruyor, ama eski yuvarlaklarda çok şık...içinde zaten sadece birkaç ufak ilave var, ama yararlı ilaveler, kapı kilit butonu koymuşlar , bu çok iyi olmuş, mandaldan kilitleyip açmak zor oluyordu, 6 lı CD çalar çok fazla aratmasada yeni eklenen aux pratik ve kullanışlı olacaktır, müzik indirip cd ye basmak sonra bu CD leri depolamak zor olabiliyor, oysaki şimdi i-pod la falan çok daha pratik olacak, telefondaki melodileri dinlemekte artık mümkün .. hatta telefonun radyosu bile dinlenebilirne işe yyarsa artık
ancak hepsi bir yana anahtardan bagaj açmak çok kullanışlı olacak...ben şunlarında eklenmesini çok isterdim -camların dördüde tam otomatik yapılmalıydı -tavanda gözlük bölmesi olmalıydı -DVD-Navigasyon olmalıydı -farlar madem yapıldı mercekli xenon olmalıydı, ama şimdiki kısalar xenon uzunlar sarı biraz kelebek olmuş, madem yapıyorsun şunu angelli yapsana...ama yapmazlar, yoksa kim arabasını alır almaz yepyeni farlarını söküp kazık yemek için sevise koşar
Yeni kasalarda beyaz renk hoş durmuş bence.
4 cam tam otomatik olmasa da olur,Corolla da öyleydi hiç sorun yoktu ama benim oğlan çok yaramaz,az önce annemim Punto sunda ellerini camdan çıkarmış-ayağının ucuylada cam düğmelerine tekme sallıyordu aklım gitti resmen,sıkıştırma sensörü olsa iyi olurmuş bence.
Xenon far iyi aydınlatıyorsa karşıdan geleni çakma xenonlar gibi kör etmiyorsa ne ala.
6 cd çalar olmasa da olur şimdi mp3 ler i-pod lar fazlasıyla yeter,ses sistemi biraz daha güçlendirilebilirdi ama mevcut olanda kötü değildi.
Gözlük kabı yokmuydu bilmiyorum ama olsa iyi olurmuş.
Navigasyon yavaş yavaş yayılıyor elzem değil.
camlar tam otomatik olunca sıkışma frenide oluyor beyaz her yerde beyazda , ben asıl şu bronz rengi çok merak ediyorum o renk yüzünden ilk katalog rengi olan galaksi gri ve benim rengim olan bej kalktı
Bronz seçeneği eklemişler demek,aslında yerinde olmuş 2007 de galeri bana katalogdaki Civic lerden hanginin galaksi hanginin bej olduğunu gösterememişti.
Haftaya memlekete gidiyorum, vizeler bitiyor. Yeni aldığımız makyajlı civic'in resimlerini çekip hemen ekleyeceğim buraya.
quote:
Orjinalden alıntı: emrehanci
başka piyasada yeni makyajlı civic gören varmı?
ben gördüm 3 tane 2 si siyah biri fümeydi galiba o 2 siyah gördüm dediğimde aynı araba olabilir tabi
bugün gri civic gördüm. bu haliyle toplam 3 tane oldu makyajlı civic. çıktığı tarihe göre buradan şu sonuç çıkıyor . satamıyorlar .
gördüğüm kadarıyla.sis lambaları aşırı komik duruyor. ön panjur daha da kalınlaşmış.spor hava vermeye çalışılmış ancak çirkinleşmiş.(sileceklere takılan rüzgarlıklar gibi duruyor neredeyse) honda logosunun altındaki siyah ızgara dikey aksam yerine ızgara şeklinde kapalı bir aksam düşünmüşler.bunu güzel yapmışlar.çünkü birkaç kullanıcıyı serviste oradan içeri kuş girdiğini ve radyatöre zarar verdiğini görmüştüm. far yıkamayı da gördüm.çıkıntı şeklinde ve oda çirkin duruyor.işlev olarak güzel ancak zaten xeon lambalar civic lerde göz almıyor.sebebi direk lamba dışarı bakmıyor.önünde plastik bir kapsül var zaten.diğer araçların çoğunda lamba çıplak olduğu için göz alıyor. arka lambalar dikkatli bakmadığın sürece yuvarlak mı köşeli mi ancak bilen biri anlar.
aracın içine baktıımda bir fark görmedim. @caucass abiminde dediği gibi eğer düğme eklenmişse hoş olmuştur. aux girişi eklenmesi bakılar sonucu eklendiği yönünde duyumlarım var. neredeyse alanların hepsi telefon ile soruyormuş. 4 camında hala otomatik olmaması büyük ayıp.
aaa yarbay olmuşum. 2004 . mesajla gelen rütbedir.
acaba maaş artacak mı?
bu 4 cam otomatik değil dediğin sadece dream da var sanırım öyle mi?
arkadaşlar böyle diyoruz bu gün aramadığım bayi kalmadı adam elimizde araba yok diyor. Ne zaman gelir diyorum hazirana kadar yok diyorlar. ben bu işten hiç bir şey anlamadım arkadaşlar....
Hayırlı uğurlu olsun, paşalığını da görürüz İnşallah
quote:
acaba maaş artacak mı?
tşkler paşa olmam için harp okulunu bitirmem lazım dı. :)))))))))))))))9
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
quote:
acaba maaş artacak mı?
yok. anlamadın.
şoför tarafından 4 camda otomatik açılıp kapatılabilinniyor.ancak otomatik derken tam açmak için yada kapatmak için parmağında orada durmsı gerkeiyor. sadece şoför tarafının ki bu şekilde değil.2-3 sn fazladan tutunca kendiliğinden kapanıyor yada açılıyor.(otomatik olarak) bunu kastediyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: MegaWolt38
quote:
hepsinde aynı, şöför tarafı otm. diğerlerini basılı tutmak zorundasın
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
quote:
hepsinde aynı, şöför tarafı otm. diğerlerini basılı tutmak zorundasın
hmm o kötü olmuş o zaman yaa sanki büyük birşeymiş gibi ufak ayrıntı gibi dursa da önemli bence. Perşembe arabaya kavuşacağım, çok merak ediyorum resimleri de sizlerle paylaşırım inşallah.
quote:
tşkler paşa olmam için harp okulunu bitirmem lazım dı. :)))))))))))))))9
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
quote:
acaba maaş artacak mı?
Azıcık alakasız olucek ama;
Kara Harp Okulu'nda askerken kafaya koymuştum "ben burda kalayım" diye ama bir akşam üzeri Binbaşıdan hanımının yanında feci azar yiyen Yüzbaşımızın hali beni çok etkilemiş idi.
quote:
hmm o kötü olmuş o zaman yaa sanki büyük birşeymiş gibi ufak ayrıntı gibi dursa da önemli bence. Perşembe arabaya kavuşacağım, çok merak ediyorum resimleri de sizlerle paylaşırım inşallah.
Aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.
Böyle yenilikler okul zamanı denk geldi mi düşünmesi daha bir tatlı oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
quote:
Aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.
Böyle yenilikler okul zamanı denk geldi mi düşünmesi daha bir tatlı oluyor
Amin, Allah razı olsun, cümlemize kaza bela vermesin.
Valla gurbette olunca daha bir heyecanlı oluyor. İlk kez otomatik vites araç kullanacağım, orası beni düşündürüyor