Şimdi Ara

Yepyeni tasarımıyla 6.Nesil iPod Nano; artık Multi-Touch destekliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
45.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değişik bir ipod nano.ama bence eski nesilide satmaya devam etmeliler.döndürme topundan yada video çekiminden vazgeçmek istemeyen insanlarda olabilir
  • Diğer nanolara göre çok farklı bir tasarım olmuş. ama tuttum bunu :)
  • Harikulade.
  • tasarımı çok iyi ufak olması süper

yolda yürürken vs bisiklet sürerken çok rahat olur bu minicik aletten dinlemesi
  • Şeker gibi olmuş walla, bayram şekeri gibi... Süper tasarım. Biraz daha uygun fiyatlı olsa yok satardı.
  • Çok güzel gercekten çok sevdim.
  • shufle ı böyle yapıp düzgün bir nano yapsalardı daha ii olurdu
  • nanonun kişiliğini bozmuşlar.güzelim dokunmatik tekerlek gitmiş.onun kullanımı ayrı zevkliydi.bunun sonuda 3.nesil tombul nano gibi olur.eski uzun tasarıma geri dönüş olacak büyük ihtimal.
  • sırf tasarımı için bile alınır apple iPhone 4 deki sinyal sorununu unutturacak kadar muhteşem iPod lar çıkardı
  • Çok şık olmuş ama hala kullandığım 5.nesil klasik iPod tasarımını daha çok seviyorum.
  • Hiç sevmedim.

Ekranın etrafındaki siyah şeritten dolayı. Şıklığı baltalamış resmen.
    Mandal olayı da saçma olmuş. Mandalı açmak için ekrana dokunmamız gerekecek. Bu seferde ekranda istemediğimiz bir işlem yapmış olacağız. Aynı Shuffle 2. nesilde olduğu gibi bir başparmak payı bırakmaları gerekirdi. 4. nesil Shuffle'da da başparmak payı bırakmamışlar.
    İkonlar o küçük ekranda kocaman görünüyor.
    Ayrıca navigasyon tekeri yok.

Hiç beğenmedim. Olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 2 Eylül 2010; 14:18:36 >
  • Multi-Touch ile milleti kandırıp duruyorsun..Piyasaya bir player çıkarıyorsun...Hangi formatları çalabiliyorsun? Ne kadar güzel çalabiliyorsun? Bana bunlarla gel ! Millet artık video oynatan player'lar çıkarırken sende equalizer bile yok...Yoksa gerisi de yoktur...Tam bir komedi ... Sanki bütün gün player'a dokunacağım...
  • Olmamış beğenmedim... 4.nesilin üzerine bişeyler katsalardı daha güzel olabilirdi... zaten en güzelide 4. ... 5 te gereksiz bi kamera vardı..
  • Gayet güzel, ilk fırsatta almıycam çünkü para yok
  • Onumuzdeki hafta yurtdisinda olup da gonderebilecek veya getirebilecek olan var mi bu yeni iPod nano'dan. Biri arkadas icin olmak uzere iki tane dusunuyorum.
  • Adamlar yapıyor valla muhteşem olmuş.
  • Para olsa direk alinir
  • Çok süper olmuş,hakikaten sırf tasarımı için bile alınır.iPod Touch'ı pek sevmedim(herhalde iP4 gelecek ondan);ama bu gerçekten müthiş.Alıyorum.
  • bayağı güzel olmuş ellerine sağlık
  • Tasarim muthis
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.