Bu kadar ufak bir alette ekran olması bana saçma geldi açıkçası öbür shuffle gibi olsa daha iyi olurdu ama tabi arasında hafıza dışında fark kalmazdı. Reklamında da görüldüğü gibi üstümüze astığımızda ekrana bakamayacağız(nasıl oluyorsa reklamda üzerindeki şeyi ekranı görüyorcasına kullanıyor.) sadece şarkı adı ve albüm kapağını görmek için pahalı bir seçim. Ekran biraz daha büyük olsa belki başka şeylere(hesap makinesi, klonometre) imkan verirdi ama o ekran hiçbir işe yaramıyor. 1 satırlık arka aydınlatmalı LCD olsa ve şarkı ismini gösterse boş yerlerde de oynatmak için seçenekler olsa daha iyiydi. Fiyatı ucuzlatırdı ve alınabilir bir cihaz yapardı bunu.
güzel görünüyo,alınabilir
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
Bu konuyada yazıyım bariApple home tuşsuz iphone patentini almıştı acaba bundan sonraki nesil iphone larda,ipod nano daki gibi ekrana basılı tutarak ana menüye dönme olabilir mi sizce?
çok güzel olmuş da fiyat çok pahalı Türkiye'ye 300-350 lira civarı bir fiyatla satışa sunulursa kimse bunu almaz,alamaz
iPod Nanomdan memnunum ama bu tasarım gerçekten müthiş olmuş.300TL altında satılsa idi ülkemizde patlama yapabilirdi.
Berbat.
apple a yakışmadı.
bu tasarımı ipod shuffle olarak tanıtıp,4. veya 5. nesilin üstüne birkaç yeni özellik ekleyip yeni nano olarak tanıtmak daha mantıklı olurdu aslında
ipod u ipod yapan döner tekerleğiydi onu kaldırmışlar yazık olmuş.
ipod nano aklımın ucundan geçmezken yeni tasarımı çok beğendim ve şimdi düşünür oldum. Ama tek eksisi hafızası benim için. Keşke 32 gb da sunuyor olsalardı. ipodu ipod yapan döner tekerleğiydi evet ama ben dokunmatik nanoyu beğendim doğrusu. Tasarımı çok sempatik ve şık olmuş.