Şimdi Ara

Yepyeni tasarımıyla 6.Nesil iPod Nano; artık Multi-Touch destekliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
45.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar ufak bir alette ekran olması bana saçma geldi açıkçası öbür shuffle gibi olsa daha iyi olurdu ama tabi arasında hafıza dışında fark kalmazdı. Reklamında da görüldüğü gibi üstümüze astığımızda ekrana bakamayacağız(nasıl oluyorsa reklamda üzerindeki şeyi ekranı görüyorcasına kullanıyor.) sadece şarkı adı ve albüm kapağını görmek için pahalı bir seçim. Ekran biraz daha büyük olsa belki başka şeylere(hesap makinesi, klonometre) imkan verirdi ama o ekran hiçbir işe yaramıyor. 1 satırlık arka aydınlatmalı LCD olsa ve şarkı ismini gösterse boş yerlerde de oynatmak için seçenekler olsa daha iyiydi. Fiyatı ucuzlatırdı ve alınabilir bir cihaz yapardı bunu.
  • güzel görünüyo,alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Bu konuyada yazıyım bariApple home tuşsuz iphone patentini almıştı acaba bundan sonraki nesil iphone larda,ipod nano daki gibi ekrana basılı tutarak ana menüye dönme olabilir mi sizce?

Galiba öyle gözüküyor
  • Çok güzel olmuş , albenisi yüksek ;)
  • çok güzel olmuş da fiyat çok pahalı
    Türkiye'ye 300-350 lira civarı bir fiyatla satışa sunulursa kimse bunu almaz,alamaz
  • iPod Nanomdan memnunum ama bu tasarım gerçekten müthiş olmuş.300TL altında satılsa idi ülkemizde patlama yapabilirdi.
  • Berbat.

apple a yakışmadı.
  • bu tasarımı ipod shuffle olarak tanıtıp,4. veya 5. nesilin üstüne birkaç yeni özellik ekleyip yeni nano olarak tanıtmak daha mantıklı olurdu aslında
  • ipod u ipod yapan döner tekerleğiydi onu kaldırmışlar yazık olmuş.
  • ipod nano aklımın ucundan geçmezken yeni tasarımı çok beğendim ve şimdi düşünür oldum. Ama tek eksisi hafızası benim için. Keşke 32 gb da sunuyor olsalardı. ipodu ipod yapan döner tekerleğiydi evet ama ben dokunmatik nanoyu beğendim doğrusu. Tasarımı çok sempatik ve şık olmuş.
  • iyi hoş güzel ama pahalı = APPLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-apple-ipod-touch-6-nesil-dokunmatik-en-ucuz-30817282/detay buyrun arkadaşlar ilandaki önsipariş fiyatıda iyi geldi bna

fiyata bak..

• tasarımı ile göz allıyor ama :)
    http://www.teknokampus.com/Yeni.iPod.Touch-h-1238.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-apple-ipod-touch-6-nesil-dokunmatik-en-ucuz-30817282/detay buyrun arkadaşlar ilandaki önsipariş fiyatıda iyi geldi bna

fiyata bak..

alınmaz ztn arkdaşım daha haftaya amerikada çıkıcak bu ön-sipariş :)

• Shuffle'a Benzemiş Ekran Kuculdukce Kuculmus

Aynı Ipod 3. Generation Gibi Yakında Ipod Nano Eski Stile Geri Doner. Hem Onu Dokunmatik Yapsalar Ne Olacak 2 Parmak Anca Sıgıyor Ekran'a Cok Kucuk :(

Ipod Nano Almam Artık Tek Secenek Touch Kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRock 2010...

Shuffle'a Benzemiş Ekran Kuculdukce Kuculmus

Aynı Ipod 3. Generation Gibi Yakında Ipod Nano Eski Stile Geri Doner. Hem Onu Dokunmatik Yapsalar Ne Olacak 2 Parmak Anca Sıgıyor Ekran'a Cok Kucuk :(

Yoo Bence Cok Pratik Olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: BuRock 2010...

Shuffle'a Benzemiş Ekran Kuculdukce Kuculmus

Yoo Bence Cok Pratik Olmus.

• güzel olmus gerçekten bakalım türkiye de ne kadar olucak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.