Şimdi Ara

Yer Fıstığı'nda 1 Alana 1 Bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    miral Ultra Lüks Ana Çatlak Siirt Fıstığı 330 GR. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/miral/ultra-luks-ana-catlak-siirt-fistigi-330-gr-p-857639380

Siirt fıstığında indirim veya başka birşey düşünürseniz alabilirim deneyelim

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    + 1
  • trendyol yerine başka mağaza olsaydı keşke.

• burda kilosu 120 tl.

hadi kavrulmuş verelim, kilosu 200 tl civarı.
    www.pttavm.com
    Yer Fıstığı 500 Gram - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/yer-fistigi-500-gram-p-72061342

www.pttavm.com
    1 kg yer fıstığı kavrulmuş tuzlu - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/1-kg-yer-fistigi-kavrulmus-tuzlu-p-998805630

www.pttavm.com
    Osmaniye Yer Fıstığı Jumbo Büyük Tuzlu Çifte K - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/osmaniye-yer-fistigi-jumbo-buyuk-tuzlu-cifte-kavrulmus-1-kg-p-97462739

www.pttavm.com
    Osmaniye Yer Fıstığı Jumbo Büyük Tuzlu Çifte K - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/osmaniye-yer-fistigi-jumbo-buyuk-tuzlu-cifte-kavrulmus-2-kg-p-97462748

özetle, 200 liralık ürünü, 500 yapıp sonra çizmişsin 250 diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Ekim 2024; 16:8:57 >

• Burası sıcak fırsatlar. Burda bu fıstığı yemezleerrrr.
  • Ooo mağazada yok yok kahve makinasından tut makyaj malzemelerinden tut yüz temizleme cihazlarından tut iyide fıstık ne alaka bu ürünlerin içinde çözemedim
  • tuzsuz olursa daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 2 Ekim 2024; 11:50:0 >
  • McCarty kullanıcısına yanıt

Ülkede tuzlu fıstığı sorgulayacağınıza matematik bilginizi yeniden gözden geçirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 1 Ekim 2024; 19:50:35 >
  • Arkadaşlar herkes bu ücretin direkt cebimize girdiğini düşünmüş. Trendyol en düşük komisyon yüzde 17'dir. Kısaca 17 tl. Ayrıca her satıştan da 9 tl hizmet bedeli kesiyor. Kargo da 36 tl. Kısaca, 100 liraya aldığınız üründen 62 tl kesinti yapılıyor. Bize kalıyor 38 tl. İsterseniz arayın trendyola sorun. Bu kalan tutardan da devlete yüzde 18 kdv ödüyoruz ve ambalaj da minimum 7tl. Artık gerisini size bırakıyorum. Alan arkadaşlara 2 katını gönderdim, inşallah memnun kalacaklarına eminim.

1 kiloyu 200 liraya satanlara da maksimum paket başı 50-60 tl kalıyor. Çoğu satıcı hesap yapmayı bilmiyor, 200 tl'ye satınca kar ettiğini düşünüyor. Halbuki trendyol gerçekten çok zalimdir, hesap bölümü de çok karışıktır anlamayan bilmiyor kısaca. Bazıları depoda 1 yıl beklemiş çöp mal gönderiyor isterseniz deneyin arkadaşlar. Benim mahsulüm birkaç haftalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qatsel -- 1 Ekim 2024; 23:25:40 >

• Yani trendyoldan aldığımız 100 liralık bir üründen trendyol denen firma 62 TL kesinti mi yapıyor?

Satıcı nasıl para kazanıyor bu durumda?

Şimdi kargo 200 TL aşağısı ücretini alıcı ödemiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ntman

Yani trendyoldan aldığımız 100 liralık bir üründen trendyol denen firma 62 TL kesinti mi yapıyor?

Satıcı nasıl para kazanıyor bu durumda?

Şimdi kargo 200 TL aşağısı ücretini alıcı ödemiyor mu?

Evet hocam aynen öyle yapıyor trendyol. 200 tl aşağısında hem alıcı hem de satıcı kargo ödüyor. Satıcının kargo ödememesi gibi bir durum yok. 200 tl üstünde satıcı 57 tl kargo ödüyor. 200 tl altındaki siparişlerde satıcı da 43 lira civarında kargo ödüyor. Komisyonlar, işlem ücreti, vergi vs derken gerçekten çok acımasız bir sistem. İnternet'e trendyol hesaplama diye ararsanız hemen çıkar. Açıkçası 50 liraya aldığınız bir ürünü 200 liraya satınca taş patlasın en fazla 15 tl kazanıyorsunuz.

• Eticaret maliyetlerini anlayabiliyorum ama tüketicinin ödediği fiyatı baz alınca yer fıstığı için pek de sıcak fırsat değil. Civarımdaki 2 farklı yerel markette kabuksuzuun 100 TL'den satıldığını gördüm. Birinden aldığımın 1 kilosunu yedim bile hatta.

• qatsel kullanıcısına yanıt

Tarlada domates 2 lira, pazarda, markette 30 lira. Bunun gibi bir şey herhalde. Yine kimler parayı kazanıyor belli oldu.

• qatsel kullanıcısına yanıt

E sizde kullanmayın hocam. Zorla mı size Trendyol kullandırıyorlar? Komisyon, kesinti ıvır zıvır çok deyip burayı kullanmak da biraz garip kaçmış. Online ticaret platformu oluşturup kendiniz satabilirsiniz. Instagram sayfası oluşturup, oradan kapıda vs ödemeli de satabilirsiniz. Buralarda kesinti neredeyse olmuyor. Takdir sizin.

• s.uzun kullanıcısına yanıt

rahat ol sen benım hesaplamam da sıkıntı yok.

4 alana +8 bedava yazarsa burada 12 adet gönderecek gibi düşünür insan.

oysa 4 alana zaten 4 bedava demesi lazım basitçe.

• McCarty kullanıcısına yanıt

Bitek sen öyle anladığına göre ya gerçekten anlayamamışsın ya da işine geldiği gibi anlamışsın. Eğitime fişlerden yeniden başlayabilirsiniz.

• Firma sahibi değilim Gaziantep e yolum düştüğünde esnafa en iyi antep fıstığı sorduğumda yönlendirmeleri ile fark ettiğim bir firma ve taze gönderimi fiyat uygunluğu bakımından on numara bir firma diyebilirim her ay düzenli sipariş geçiyorum.(tercihim antep duble fıstık)

Deneyin ve yorumlarınızı merak ediyorum.

sabri bakışgan ve oğulları gıda san ve tic. ltd. şti.
    Yer Fıstığı
    https://cerezimgoral.com/kuruyemis/yer-fistigi
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Olsun
  • 2 Ay önce Osmaniyedeydim. En lüks yerde en iyi fıstığın kilosu 150tl idi. Yol üzerinde 75-100tl ye satanlarda vardı. Bu fiyata kardan zarar edilir belki.

• Merhaba. Sipariş numaram bu 9527889052

2 adet aldım , 2 adet yollanmış. 1 alana 1 bedava dan neden faydalanamadım acaba?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.