Şimdi Ara

Yer Fıstığı'nda 1 Alana 1 Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qatsel -- 26 Kasım 2024; 14:55:46 >

• Arkadaşlar herkes bu ücretin direkt cebimize girdiğini düşünmüş. Trendyol en düşük komisyon yüzde 17'dir. Kısaca 17 tl. Ayrıca her satıştan da 9 tl hizmet bedeli kesiyor. Kargo da 36 tl. Kısaca, 100 liraya aldığınız üründen 62 tl kesinti yapılıyor. Bize kalıyor 38 tl. İsterseniz arayın trendyola sorun. Bu kalan tutardan da devlete yüzde 18 kdv ödüyoruz ve ambalaj da minimum 7tl. Artık gerisini size bırakıyorum. Alan arkadaşlara 2 katını gönderdim, inşallah memnun kalacaklarına eminim.

1 kiloyu 200 liraya satanlara da maksimum paket başı 50-60 tl kalıyor. Çoğu satıcı hesap yapmayı bilmiyor, 200 tl'ye satınca kar ettiğini düşünüyor. Halbuki trendyol gerçekten çok zalimdir, hesap bölümü de çok karışıktır anlamayan bilmiyor kısaca. Bazıları depoda 1 yıl beklemiş çöp mal gönderiyor isterseniz deneyin arkadaşlar. Benim mahsulüm birkaç haftalık.
  • Dükkanın
  • bir yer fıstığı ne kadar lüx olabilir ki kirve. geçiniz.

• napervasız kullanıcısına yanıt
    Ustam isminizin hakkını veriyorsunuz he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 30 Eylül 2024; 20:54:54 >
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt

Hayırlı

• antep fıstığı fiyatına normal fıstık koymuşsun 1+1le bile pahalıya geliyor trendyol hbdeki bilindik markalara göre

• Siirt fıstığında da indirim var mı
  • Olsun...
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    +1, ultra lüks yer fıstığı ne oluyor bilmiyorum ama bu fiyatına zararına satıyorsan diğer firmaların çoktan batmış olması lazım.
  • Yeni sezon başladığı için en iyi kuruyemişçilerde 150 lirayı bile bulmuyor. 300 gram fiyatını birçok kuruyemişçiden 1 kilo alınır. Eğer orta boy olur derseniz 100 liraya bile bulabilirsiniz. 150-200 bandındaki fiyatlar hep aşağı indi.

• Burda bilindik bir firmada 130 lira kg 2 yerine 3 gönderirseniz anca fırsat olur o da ihtiyacı olana

• Az önce sipariş geçtim bakalım 2 paket aldım, 4 paket gelecek diye umuyorum. günceller bilgi veririm lezzeti hakkında. sipariş no: 9525738378

• kampanyanız güzel biraz genişletseniz antep fıstığı, kahve indirimi ekleseniz toplu sipariş geçilse ?

• Merhaba hayırlı olsun 2'li olandan aldım, 4 paket bekliyorum. Sipariş numarası:9525852678

• yemeyin bu kadar tuzlu şeyler

• epica06 kullanıcısına yanıt

tmm

• Siirt te kampanya yapın 1+1 alalım

• Code140 kullanıcısına yanıt

tmm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.