Şimdi Ara

Yer kaplamayan taşıması kolay pc önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, evimiz metrekare olarak küçük ayrıca yeni evli olduğum için eşimle aynı ortamı paylaşmadan bilgisayarda vakit geçirmek istemiyorum. Laptop almak istiyordum fakat bugüne kadar laptopta hiç oyun oynamadığım için kafam oldukça karışık, monster siparişi vermek üzereyken bugün vazgeçtim. Yazın balkonda kışın oturma odasında kullanacağım, güncel oyunları ultra ayarda oynayabileceğim mini itx custom all in one pc tarzı ( ortada kablo olmaması gerekiyor yer sıkıntımız olduğu için misafir geldiğinde anında toplayıp kaldırmamız gerek) bir sistem önerisi bekliyorum. Monitörün arkasına takılan küçük kasalar gördüm araştırırken fakat fazla bir bilgim olmadığı için çok kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum bana yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu arada bütçem monitör dahil 3500-4000 TL.

• cm elite 110 içerisine sistem toplayabilirsin.
  • Laptop almalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop ta oyun oynayan birisi olarak söylüyorum; bu yazdıklarına göre kesinlikle laptop almalısın

O fiyata gayet güzel oyun laptopları var, bu konuda deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 4 Haziran 2015; 10:40:19 >
  •  Yer kaplamayan taşıması kolay pc önerisi

Yer kaplamayan taşıması kolay pc önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altıpatlar -- 4 Haziran 2015; 11:11:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.