Şimdi Ara

YERDEN ISITMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
21.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Isı kaybı hesabı yapabilirim ve yerden ısıtma projesini cizebilirim, ne kadar boru gider vs metrajinda cikartabilirim. Pm den ulasabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Oncelikle durumumu anlatayim, verimli olup olmama ihtimaline karsi bulunduğum ilde tesisatci arayacagim.

Suan dogalgazli, merkezi sistem ile isiniyoruz.

Ev giris kat ve altinda izolasyonsuz kapali arac parki var ve orasi soguk oluyor. Haliyle evin zemini de.

Petekli sistemle isiniyorum ama zeminden isitma yaptirsam yerdeki sogugu kesebilirmiyim, maliyeti ne olur hesaplamak istiyorum.

Oncelikle merkezi sisteme bu olur mu ?

Petekleri iptal edip parkeler sokulerek yere isitma sistemi baglanir mi ?

Fayanslari illaki kirmak mi gerekecek, yeri cok yukseltirmiyiz ?

Gibi bir sürü sorun var. Aydinlatirsaniz maliyetine ve yapilabilirlik/fayda oranina gore yaptırmayı dusunuyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Merhaba,

Oncelikle durumumu anlatayim, verimli olup olmama ihtimaline karsi bulunduğum ilde tesisatci arayacagim.

Suan dogalgazli, merkezi sistem ile isiniyoruz.

Ev giris kat ve altinda izolasyonsuz kapali arac parki var ve orasi soguk oluyor. Haliyle evin zemini de.

Petekli sistemle isiniyorum ama zeminden isitma yaptirsam yerdeki sogugu kesebilirmiyim, maliyeti ne olur hesaplamak istiyorum.

Oncelikle merkezi sisteme bu olur mu ?

Petekleri iptal edip parkeler sokulerek yere isitma sistemi baglanir mi ?

Fayanslari illaki kirmak mi gerekecek, yeri cok yukseltirmiyiz ?

Gibi bir sürü sorun var. Aydinlatirsaniz maliyetine ve yapilabilirlik/fayda oranina gore yaptırmayı dusunuyorum.

Teşekkürler.
    Merhabalar,

Aynı sorunlar bendede var.. Birde ek olarak şunu sormak istiyorum,

Evlerde halı kesinlikle kullanılıyor, yerden ısıtma dizayn edilirken halı gelecek bolgelerden gecen hortum frekansını diger acık bolgelere gore daha az tutmak mantıklı olacak mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumin_rky -- 11 Aralık 2019; 15:57:27 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.