Şimdi Ara

YERDEN,YERE YAKIN ,PARELEL ETKİLİ ŞUT NASIL ÇEKİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YERDEN FAKAT HIZLI VE ETKILI SUT NASIL ÇEKILIR ?

• kare+ ucgen + R2 dıyorlar ! dogru mudur ?
  • option tan spikeri ilker yasin olarak seç, nihat kahvecinin Danimarkayla oynadığımız maçtaki anonsu sanada yapsın anca öyle olur

(NİHAT SERT VURUŞ !!!! yerden yavaş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 16 Mart 2010; 2:41:15 >
  • buda iyi oldu
  • öyle özel bi tuş kombinasyonu yok.hepsi sallamasyon her pes serisinde aynı konu açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambiasso

kare+ ucgen + R2 dıyorlar ! dogru mudur ?

oha gerçek mi bu?
  • kare üçgen r2 ye aynı anda nasıl bascaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

kare üçgen r2 ye aynı anda nasıl bascaz

kare+ r2 yeter üçgene gerek yok
  • sol kanattan geliyoruz diyelimki sağ taraftaki kaleye. oyuncumuzun sağlak olduğunu varsayalım. ceza sahasına yaklastık sol kanattan, elimizi r1 yani koşma tuşundan çekerek hemen aşağıya indiriyoruz analogu. hop oyuncu keskin bir dönüşle döndü şu an ceza sahasına girmeden biraz geride topu kaleye paralel sürüyoruz. oyuncu artık kaleyi karşısına aldı ya da almak üzereyken kare(şut) ve sağ-çapraz yön tuşuna basıyoruz ve şutumuzu atıyoruz. çok sert değil barın 4 te 1 i kadar. top yere yakın bir şekilde havalanmadan lakk diye köşeye giriyor şayet kalede casillas,vandersar gibi kaleciler excellent kondisyonla oynamıyorsa
  • Julio Cesar ex. durumda yemiyor o golleri. Sinir bozucu gerçekten.
  • Ben nasıl olduğunu yazmışım siz inanmamışsınız ayıp valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

Ben nasıl olduğunu yazmışım siz inanmamışsınız ayıp valla

Ben yanıma arkadaşı aldım o aynı lafı maç boyunca söyledi maçı farkla aldım, hemide yerden sert şutlar çekerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgLoTr_

quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

Ben nasıl olduğunu yazmışım siz inanmamışsınız ayıp valla

Ben yanıma arkadaşı aldım o aynı lafı maç boyunca söyledi maçı farkla aldım, hemide yerden sert şutlar çekerek

O söz sana maçı kazandırmış benim ise hayatıma renk geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

sol kanattan geliyoruz diyelimki sağ taraftaki kaleye. oyuncumuzun sağlak olduğunu varsayalım. ceza sahasına yaklastık sol kanattan, elimizi r1 yani koşma tuşundan çekerek hemen aşağıya indiriyoruz analogu. hop oyuncu keskin bir dönüşle döndü şu an ceza sahasına girmeden biraz geride topu kaleye paralel sürüyoruz. oyuncu artık kaleyi karşısına aldı ya da almak üzereyken kare(şut) ve sağ-çapraz yön tuşuna basıyoruz ve şutumuzu atıyoruz. çok sert değil barın 4 te 1 i kadar. top yere yakın bir şekilde havalanmadan lakk diye köşeye giriyor şayet kalede casillas,vandersar gibi kaleciler excellent kondisyonla oynamıyorsa

Zaten bu hareketleri yapabilen adam Pes'te kendini epey geliştirmiş bi adamdır ve böyle bi başlık açmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.