Şimdi Ara

Yere Çöp Atan Yurdum İnsanı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen yürüyorum. adam çekirdek almış. çitleye çitleye yürüyor. kabukları yere atıyor. en az 45 yaşında adam. şimdi desenki abi napıyorsun ayıp değilmi diye sorsan horozlanacak. vursan vurduğunun yarısı boşa gidecek al başına bela ondan sonra. adamı 45 yaşında kadar eğiten olmamış ben mi öğreticem. yere çöp atmak nedir lan. geçen finallere gidiyoruz. okuldan pek tanımadığım bi arkadaş var yanımda. boş teneke kola kutuları falan vardı. poşete koydu 120 km hızla giderken camdan aşşağya salladı. dedim olm sen manyakmısın. iyi bi azarladım. artık yanımda sigara izmarti bile atmıyor yere. ben sigara kullanırken arabada izmariti hayatta atmazdım dışarı. küllük denen birşey var. ayıp yazık günah. bu nasıl müslümanlık anlamıyorum. adam kendine müslümanım diyorsa temiz olmak zorunda. benim ateist arkadaşlarım var kendilerine müslüman diyenlerden 1000 kat daha temiz saygılı kibar dürüst. yalan dolan hikaye herşey. ülke baştan aşşağıya bitik durumda. keşke avrupada yaşasaydım.

• Bu sabah cam şişe toplama ve geri dönüşüm kutusunun yanında (ikisi de boştu) 3 tane bira şişesi gördüm. Onları çöpe atmak daha kolay adamlar gitmişler yere atmışlar. Vallahi şaka gibi.
  • Bi de böyle balgam atan 1.30 tenor kadınlar var ki kaldırıma entegre edesim geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direk suratına bakıp küfür ediyorum.

Rezil etmek için yer arıyorum. Çöp var orda arkadaş.

Vay efendim benim çöpe atmamla mı düzelecek her yer diyor.

En nefret ettiğim cümle bu zaten. Arkadaş sen bi üstüne düşeni yap

Gerisini Allah A bırak. Adam herkes ortalığı batırıyor diye bu da sallamıyor. Bu zihniyeti kökten kurutmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Yalniz egitim = universite okumak yuksek lisans yapmak demek degildir.

az biraz kultur sahibi,belli bir dunya gorusune sahip,empati sahibi bilincli bir lise mezunu trdeki cogu uni mezununu tokatlar

Ona bir şey demiyorum da, yüksek lisans mezunu bir sığır adam olamadıysa biz bu kadar sığırı nasıl adam edeceğiz? Adam hakaretten, aşağılamadan da anlamıyor. Nasıl olacak bu iş???
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

Bi kaç günlügüne almanya ya geldim. Şişeleri ;makinalar yapmıslar. Onların içine atıyorlar her şişe basına 0.20 cent para veriyor makina. Tr de böyle olsa bi tane şişe kalmaz sokakta

Çok iyi fikir aslında.

• Çölde kalıp kutup ayısının yavuklusu olma şerefi sana denk gelmiş anlaşılan Neyse geçmiş olsun o küçücük şişe ölüme bile sebebiyet verebilir dikme gelirse. Şehirde yaşadığını sanan şahıslar dağlı diye hakarette bulundukları şahısların yanında Ahırdaki öküzden farkları yok ama farkında değiller. o şişeyi atanı bulup sırf eğlence olsun diye Makatına sokup Hastaneye yollamak lazım videoya aldıktan sonra en güzel ceza ardından internet ortamına koyup yayınlamak bir daha ben İnsanım diyerek dolaşamaz.
  • Ben çöp kutusu olan yere gidene kadar çöpü cebimde taşıyorum sonra tabi ki çöpe atıyorum

• Anca asagilayin boyle insanlari. Sonra da vay efenim chp neden oy alamiyor insanlarla boyle dalga gececeginize onlara benzemeye calissaniz ya da yavas yavas araniza alsaniz nasil olur ? Siz bu kafayla daha bir elli yil daha muhalefet olursunuz

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Hocam derdin nedir profil resmimde Atatürkün olması beni Chp'li mi yapar.Ayrıca yere çöp atanların Chp görüşü dışındakiler olduğunu mu kastediyorsunuz ne alaka yani ?
  • Sigara izmariti dışında sokağa çöp attığımı hatırlamıyorum.. Herkes çöp konusunda duyarlı olmalı. Oysaki hayatta en zor şey belkide bir başkasının pisliğini temizlemek

• Köylere gittiğiniz zaman bütün ağaçların hep piknik çöpleri ile dolu. Nereye gidersem gideyim bizim ülkede durum aynı
  • halkımız pis ve görgüsüz bence kamu spotu olarak sigara uyuşturucu değil banyo diş fırçalama kokmama felan gösterilmeli insanlar öyle bir kokuyor ki ceset çıksa öyle kokmaz sabah metrobüse bin kusarsın içerdeki nefes kokusu düşünmesi bile insanı kusturmaya yetiyor. halkımız pislik içinde kendine bakmıyor çöpe mi dikkat edecek
  • Ben elim de ki copu atacak yer bulamadigim da eve kadar cebim de tasidigimi bilirim ister gunduz olsun ister gece.

• cebimden gofret ambalajı çıkar daime, koyarım cebime bir yerde çöpe atarım, alışın buna güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Çöp konusu açılınca aklıma bir anım gelir. Fulya'da bir bina var şuan tadilatta yüksek bir yerde yaklaşık 30 katlı filan. Benzincinin karşısındaki bina. Burayı bilenler bilir. Bir akşam ben daha 9 10 yaşlarındayım aile ziyaretinden yürüyerek eve dönüyoruz. Kaldırımda ben önde çocuk olduğumdam koşa eğlene gidiyorum arkamda annem babam. Yaklaşık 40 50 cm önüme laps diye bir poşet düştü. İçinde en az 10 15 tane şişe olan bir poşetti. Onun bunun sevimli evlatları o yüksek binadan çöpü camdan atıyor. O gün o poşet kafama düşseydi kalıcı bir beyin hasarı belkide ölüm kaçınılmazdı. Bu ülkede geçmişte, gelecekte ve şuanda her zaman haysiyet yoksunu şerefsiz insanlar olacaktır. O şerefsizler yüzünden bir dönem psikolojim bozuldu, kaldırımdan yürüyemedim.

Yolda gitsen araba çarpar dicem ama gece vaktiyse kaldırımda arablar olur,gündüz ise o zaten seni bulur çarpar bu ülkede şöförler anormal.

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bu sabah cam şişe toplama ve geri dönüşüm kutusunun yanında (ikisi de boştu) 3 tane bira şişesi gördüm. Onları çöpe atmak daha kolay adamlar gitmişler yere atmışlar. Vallahi şaka gibi.

O cam şişe konteynerlerinin içini ıvır zıvır çöplerle dolduruyorlar genelde. Şişe yerine ne ararsan var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.