Şimdi Ara

Yerel Ağ Adını Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

görseldeki yerel ismi nereden ne şekilde bu isme dönüştü anlamış değilim.

bir ara kablosuz ağ ismini bu şekilde yapmıştım. ethernet kablosunu bilgisayarıma bağladığımda yerel ağ ismi sinirimi bozacak şekilde görüntüye sahip.

kablosuz ağ isminden bahsetmiyorum yerel ağ adı. win 8.1 kullanıyorum internette bunun çözümü yok. inşallah ilk burada çözülecek bu sorun.

evet nereden değişebilirim bu ismi?

• yok yani bir cevap
  • Windows 8 oturumunu hotmail olarak mı açıyorsun. Öyleyse mail ismin yada mail adresinin ismi odur. Yada pcnin ismi olabir format atarken o ismi yazmışsındır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarıma sağ tık yap,
    ayarları değiştir seçeneğine gel,
    ağ kimliği ve değiştir diye iki seçenek olacak,
    değiştir diyerek istediğin ayarları yap,
    pc'yi terar başlat.
    büyük ihtimalle olur.

olmazsa ağ bağlantılarım denetim masasından,
    aktif olan ağa sağ tıkla adını değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekler

Windows 8 oturumunu hotmail olarak mı açıyorsun. Öyleyse mail ismin yada mail adresinin ismi odur. Yada pcnin ismi olabir format atarken o ismi yazmışsındır.

hayır yerel ağ kullanıyorum microsoft hesabı değil. bir ara wifi modem ismim bu şekildeydi. ama modem arayüzüden bunu rahatlıkla değişiyorum zaten değiştim. sadece ethernet kablosunu takınca çıkan özel ağ bu. ağı kaldırıyorum ethernet driveirini siliyorum modemi fabrika ayarlarına çeviriyorum yine de olmuyor.
  • eck07 kullanıcısına yanıt

Ben de konuyu açan arkadaşla aynı işlemi arıyorum ama paylaştığınız konudaki işlem işe yaramadı. Bilgisayarım Windows 10 Home olduğu için Yerel Güvenlik İlkesi ekranı bende yoktu. Önce onu aktifleştirdim. Sonra tarif edildiği gibi ağ adını değiştirdim ama ağ adım halen Ağ 4 şeklinde gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağ ve ip dağıtımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.