Bildirim
Yerel Disk Simge Değiştirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu belki işine yarayabilir.Notepad'i aç içine şunları yaz;
[autorun]
OPEN=
ICON=iconum.ico
[END]
daha sonra bunları autorun.ini şeklinde kaydet.Eskiden işe yarıyodu XP'de denemedim ama bi dene istersen belki olur. -
değişiyormuki? -
@gokayokutucu kardeş saolasın ama böyle xp'de olmuyo ben aslında shell32.dll içindeki bisimgeyi yereldisk simgesi olarak yapmak istiyorum. Mutlaka bir yolu vardırda acaba nedir merak etmeye başladım... -
klasör seçeneklerinden değiştirebilirsin. dosya türleri sekmesine geç. listeden (NONE) Sürücü yazanı seç gelişmişe tıkla orda simge değiştir var. istediğini seç -
quote:
Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs
klasör seçeneklerinden değiştirebilirsin. dosya türleri sekmesine geç. listeden (NONE) Sürücü yazanı seç gelişmişe tıkla orda simge değiştir var. istediğini seç
Arkadaş sanırım istediği her hangi bir partition'ın simgesini değiştirmek istiyor.yani C farklı olacak D farklı olacak E farklı olacak...
O zaman shellden seç abi:
ICON=C:\WINDOWS\SYSTEM\SHELL32.DLL,12
ben yukarda 12.'yi seçtim.
Bi dene bakalım mutlaka olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTroy -- 29 Ekim 2006; 16:14:02 > -
Yok bu şekildede düzelmedi ne kadar ilginç... -
Advanced System Optimizer ile yapabilirsin. -
Sorunu kendi yöntemimle hallettim ilgilenenlere teşekkür ederim -
Kendi yöntemin???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X