Şimdi Ara

harddiski ağ sürücü olarak ayarlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorduğum soru bigisayarda bölünmüş bir hdd yi örneğin d yi ağsürücü olarak nasıl ekleyebiliriz. Başka bir bilgisayardan bunu tam olarak kullanmak istiyorum. Ama arkdaşlar tam paylaşım verek değil. Ağdaki farklı bir bilgisayarda ağ sürücüsü diye görülecek c, d, nin olduğu bölümde olucak. Öyle yapılmış bir bilgisayar var bu gün oraya gidersem resimi de eklerim daha açıklayıcı olur. Cevaplarınızı bekliyorum.

• böldüğün parçayı! paylaşımdan açman ve başkaları tarafından değişiklik yapabilmesini sağlaman gerek! o da sürüye sağ tıklayıp özelliklerde var!
  • Teşekkürler ed@ ama ben onu sormuyorum zaten mesajımda da o konuyu belirtmişim. Sanki o bilgisayarın hdd si gibi görünecek ağ sürücüsü diye bilgisayarımda gözükecek. Bilgisayarımı çift tıkladığınızda orada olacak yani ağ komşularından girmeden. Bu nasıl yapılır onu merak ettim .
  • agdaki diger bilgisayardan paylasim actigin bilgisayara baglan. harf olarak gozukmesini istedigin paylasimdaki klasorun ustune sag tikla "map network drive" a tiklayacan turkce windowsda nasildir bilmiyorum yaklasik cevirisi ag surucusunu haritalandir. tiklayinca acilan penceren istedin harfi sec. bundan sonra o paylasim klasorunu bilgisayarim da c,d gibi gorebilirsin
  • Şöylede yapılabilir.

Bulunduğunuz bilgisayarda, Bilgisayarım 'ı açın. Araçlar 'a bastığınızda en üstte yine aynı seçenek var.
    Map network drive. Buna basın iki tane açılır menü çıkacak. Üstten harf seçin. Alttakinden de gözata basıp bilgisayarınıza eklemek istediğiniz ağda paylaşıma açılmış olan dizini seçin.

Map network drive = Bende İngilizce Windows Xp kullanıyorum. "Ağ sürücüsüne bağlan" diye hatırlıyorum Türkçe'sini ama emin değilim. :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

Şöylede yapılabilir.

Bulunduğunuz bilgisayarda, Bilgisayarım 'ı açın. Araçlar 'a bastığınızda en üstte yine aynı seçenek var.
    Map network drive. Buna basın iki tane açılır menü çıkacak. Üstten harf seçin. Alttakinden de gözata basıp bilgisayarınıza eklemek istediğiniz ağda paylaşıma açılmış olan dizini seçin.

Map network drive = Bende İngilizce Windows Xp kullanıyorum. "Ağ sürücüsüne bağlan" diye hatırlıyorum Türkçe'sini ama emin değilim. :))

Evet, sürücüyü mao ettiğinde C, D gibi sürücülerin yanında görebilirsin (bkz. kendimden biliyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

Şöylede yapılabilir.

+1 evet aynen böyle oldu yaptım, teşekkürler ağ sürücüsüne bağlan türkçesi çok teşekkür ederim tam istediğim gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.