Bildirim
HARİCİ DİSKİM YEREL DİSK OLARAK GÖRÜNÜYO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilgisayarım sağ tık/yönet/disk yönetimi/ burada harici hddnizi görebiliyorsanız bakın bakalım dosya sistemi ne olmuş. (raw mı) -
böyle görünüyo
-
bende de hep yerel disk olarak gözüküyor.
mesela harici HDD'de kendiliğinde geri dönüşüm kutusu oluştu. bişey sildiğin zaman oraya atıyor. aslında iyi bişey. -
harici hddyi biçimlendirdim sonradan ama hala açılışta 2 işletim sistemi görünüyo... yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar -
Zaten harici diskler çıkarılır disk olrak görünmez.. Disk yönetiminde de herhangi bir sorun gözükmüyor..
"Açılışta çift işletim sistemi görünüyor" dereken? Önceden D sürücüsünde işletim sistemimi yüklü idi, anlamadım. -
sorunum çözüldü arkadaşlar deejay arkadaşa çok tşk ederim -
Bende de disk raw olarak gözüküyor ve 0 bayt büyüklüğünde. İçinde çok önemli veriler var. Bir türlü harddiske ve veriye ulaşamıyorum. Maxtor One Touch 1 TB. Yardımcı olursanız sevinirim. -
aynı sorun bendede var banada söylerseniz nasıl hallettiginizi sevinirim -
Arkadaşlar kusura bakmayın araya girdim fakat benim için çok önemli olan bir sorun varda ben harici hardiskimin türünün yerel disk(sabit disk) olarak değil de çıkarılabilir disk(taşınabilir disk) olarak gözükmesini istiyorum. Heryerde araştırdım fakat br çözüm bulamadım belki de basit bir çözümü vardır acaba bilen var mı? -
yaziova kardeşim bende donanımı güvenle kaldır gözükmediği için çözüm ararken Taskbar Repair Tool Plus diye bir program buldum programdaki seçeneklerden taskbar problems'den taskbar is missingi yanlışlıkla secip repair dedim ve yerel diskim görev çubuğunda harici olarak görünüyor ama donanımı güvenle kaldır dediğimde hata veriyor bilmem senin sorununa çözüm olurmu şimdi nasıl düzelteceğim kendi sorunumu bilmiyorum
-
Yerel disk olarak görünmesi normal. -
yeni diskler yerel disk olarak görünüyor. ben bu diski işletim sistemi yüklemek için kullanıyorum ama yerel disk olarak gördüğü için sıkıntı oluyor. çözüm bulabilen var mı? -
değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X