Bildirim
USB flash bellek yerel disk olarak görünüyor .
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hmm peki başka bir USB flash bellek taktığında ne oluyor? -
çıkartılabilir olarak görüyor hiç bi sorun yok -
arkadaşlar internette hiç bir yerede bunun çözümünü bulamadım. sandisk cruze force 32GB flash belleğimi yerel disk olarak görüyor. fat32 yada NTFS sonucu değiştirmiyor. Bununla ilgili yardımcı olabilicek kimse yokmu koskoca donanımhaberde -
quote:
Orijinalden alıntı: AyBey Warlike
arkadaşlar internette hiç bir yerede bunun çözümünü bulamadım. sandisk cruze force 32GB flash belleğimi yerel disk olarak görüyor. fat32 yada NTFS sonucu değiştirmiyor. Bununla ilgili yardımcı olabilicek kimse yokmu koskoca donanımhaberde
sürücü adını değiştirmeni önersem...ve o şekilde 1 kez biçimle ve fat32 olacak. -
yaptım olmuyor. Bende anlamadım aldığım ilk günden beri bu şekilde. herşeyimi yükliyip win7 yide bunun içinden yükleyebilmek için gittim 32 lik aldım hiç birşey yapamıyorum. -
arkadaşlar çok saçma gelicek ama artık standart buymuş. sandiske sorun hakkında mail attım ve bu soruna karşılık microsoftun üretici firmalardan artık isteği bu şekilde olduğunu için artık flash belleklerin bu şekilde üretildiğini bunu değiştirmenin mümkün olmadığını söylediler. saçma mı çok saçma ama sanırım yapıcak birşey yok gitti 60 tl -
quote:
Orijinalden alıntı: AyBey Warlike
arkadaşlar çok saçma gelicek ama artık standart buymuş. sandiske sorun hakkında mail attım ve bu soruna karşılık microsoftun üretici firmalardan artık isteği bu şekilde olduğunu için artık flash belleklerin bu şekilde üretildiğini bunu değiştirmenin mümkün olmadığını söylediler. saçma mı çok saçma ama sanırım yapıcak birşey yok gitti 60 tl
o şekilde de format atabilirsin ben attım yani ..yerel disk olarak görüyodu problem olmaz tabi netbook değilse ..onların anakartı desteklemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
flash a boot yükleyemiyorum. programlar flash olmadığı için görmüyor. cmd üzerinden bütün adımları yaptım ama boot ta flash üzerinden açamadım. bilmiyorum çözemedim birtürlü -
Hocam ben bu olayı kısmi olarak şöyle çözdüm. Linux üzerinde UnetBootin programını çalıştırdım. Orada sdb1 adı altında usb sürücü olarak gördü ve içine Live olarak çalışan işletim sistemi kurabildim. Windows'ta yapamadım bunu. Windows'ta çalışan VMware programını kurup orada Linux çalıştırmak bazen Windows'ta işin içinden çıkılamayan şeyler için ilaç gibi geliyor. -
bende de aynı sorun oldu yeni almıştım bu şekilde sorun çıkartınca mediamart a geri götürüp vermeyi planlıyorum. internette aradım hiç çözümü yok. -
Konu eski ama dün aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Windows 8 yüklü bilgisayarda 8 GB sandisk blade yerel disk gibi görünüyordu ve windows kurulumu için bir türlü yükleme yapamadım. Bugün windows 7 işletim sistemime taktım ve belleği çıkarılabilir aygıt olarak algıladı ve windows kurulumu için işlem yapabildim.
Tahminimce Windows 8 bu belleği yerel disk olarak algılıyor. windows 7 de çıkarılabilir disk olarak... -
quote:
Orijinalden alıntı: thxdolby
Konu eski ama dün aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Windows 8 yüklü bilgisayarda 8 GB sandisk blade yerel disk gibi görünüyordu ve windows kurulumu için bir türlü yükleme yapamadım. Bugün windows 7 işletim sistemime taktım ve belleği çıkarılabilir aygıt olarak algıladı ve windows kurulumu için işlem yapabildim.
Tahminimce Windows 8 bu belleği yerel disk olarak algılıyor. windows 7 de çıkarılabilir disk olarak...
sorun sandisk ile alakalı. ben windows7 de taktım yerel disk olarak gördü sonra format attım kendiliğinden düzeldi -
Dün gece windows 8 ile format attık farklı farklı boot programları ile denedik bir türlü olmadı. Bu sabah windows 7 li bilgisayarıma taktım ve direk olarak çıkarılabilir aygıt olarak algıladı ve windows usb tool yardımı ile boot medya oluşturdum. İlginç :)) -
Hocam merhaba ben şu komutları kullanarak boot edebiliyorum denedinizmi acaba cmd ekranına geldikten sonra;
diskpart
list disk
select disk <YourUSBdevice number> (e.g. 1)
clean
create partition primary
select partition 1
active
format FS=ntfs QUICK
assign
exit
daha sonra isoyu winrarla direk belleğin içine çıkartıyorsunuz
15 adet lenovo laptopa windows 7 kurdum sorunsuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurito -- 14 Mayıs 2014; 17:02:47 > -
merhaba , bu sorunu yaşayan arkadaşlar RMPREPUSB programı yükleyerek usb belleğinizi boot edilebilir hale getirebilirsiniz, programı kullanamyanlar için resimli olarak anlatımını yaptım aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz ..
USB YEREL DİSK SORUNU & ÇÖZÜMÜ -
rufus ile sorun yok.
İki farklı sandisk'te denedim.
http://rufus.akeo.ie/ -
Arkadaşlar bnim pc windows 7 pc de bir sorun yok flash okulun bilgisayarina taktiktan sonra açilmaz oldu "Çıkarılabilir disk" olarak görünüyor tıkladığımda ise "G:\ erişilemiyo
Bir G/Ç aygıt hatası " diyor dediğinizi yaptim dsk/f vs. Olmuyo FORMAT yazıyorum disk yok diyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@ugurcilhoroz ve bilenler yardım edebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- server error in "/" application.
- kulaklık sağ sol testi
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- samsung laptop bios tuşu
- bilgisayardan tv"ye hdmi görüntü aktarma sorunu
- komut istemi
- secure boot nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- klavye kısayolları
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X