Şimdi Ara

YEREL AĞ BAĞLANTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA arkadaşLAR YA MODEMLE İKİ BİLGİSAYARI BİRBİRİNE BAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURDUK ŞİMDİ BİLGİSAYARLAR BİRBİRİNİ GÖRÜYOR AMA BİLGİSAYARA ERİŞMEK İSTEDİĞİMİZDE BAĞLANTI ŞİFRESİ İSTİYOR NEDEN ACABA YARDIM EDEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM KOLAY GELSİN ...

• Dosya paylaşımı yapmak için ilk önce paylaşacağınız dizin veya sürücüyü belirlemelisiniz.
    Bilgisayarlarınızda Dosya ve yazıcı paylaşımı yüklü olduğu zaman her dizine veya sürücüye sağ tıkladığınızda paylaşım diye bir seçenek çıkar. Oradan paylaşımı açmanız gereklidir.

"Dosya ve Yazıcı paylaşımı" nı yüklemek için, Denetim Masası > Ağ bağlantıları > Yerel ağ bağlantısı 'nın Özellikleri > Yükle > oraya çıkan seçeneklerin birisinin içinde Dosya ve yazıcı paylaşımı var.

Kurulum anında WinXP CD 'sini isteyebilir.

Kolay gelsin.
  • kardeşim sağolasın yaa.

yalnız dediğim gibi paylaşılan klsaör felan da var sadece ağda ki diğer bilgisayara girmeye çalışınca bağlantı şifresi istiyor ... ağda bilgisayarda şifre yok ama ne bilim anlamadım böyle bir şeyle karşılaşan varsa yardım edebilir mi ilginiz için teşekkürler .... iyi günler
  • birinci bilgisayarı hangi kullanıcı adı ve şifre ile açıyorsan ikinci makinenin kullanıcılarında aynı isim ve şifre ile bir kullanıcı yarat...
  • olay cok basit arkadaşım

bilgisarımı sağ tıklıyor ve yönet butonuna basıyorsun.

karşına gellen ekrenda sol menüden yerel kullanıcı ve grupları seçiyorsun

sonrasında sağ menüde gelen users klasörünü açıyorsun ve oradaki tüm kullanıcıların üzerindeki çarpı iaretlerini kladırmak için çift tıklatığ tüm seçenekleri kaldırıyosun işlem bu kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamy392

olay cok basit arkadaşım

bilgisarımı sağ tıklıyor ve yönet butonuna basıyorsun.

karşına gellen ekrenda sol menüden yerel kullanıcı ve grupları seçiyorsun

sonrasında sağ menüde gelen users klasörünü açıyorsun ve oradaki tüm kullanıcıların üzerindeki çarpı iaretlerini kladırmak için çift tıklatığ tüm seçenekleri kaldırıyosun işlem bu kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.