Şimdi Ara

Yerel ağ üzerinden en hızlı şekilde dosya aktarımı yapmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerel ağ üzerinden iki bilgisayar arasında en hızlı şekilde dosya aktarımı yapmak için neler gerekli? zannedersem bu hız modem ile alakalı olmalı, şuan airties marka basit bir modem kullanıyorum şu ttnet in kampanyadan verdiğinden, aynı ağa bağlı iki pc arasında ortak bir klasör açtım, dosya aktarım hızı 1,2 - 2 mb/s yi geçmiyor, bu, 1 gb lık dosya için ortalama 10 dk beklemek demek, malum artık oyunlar filimler gb lerle ifade ediliyor, 4 gb lik oyun için de 45 dakika beklemek sıkıcı oluyor, iki pc arasında dosya aktarımının daha hızlı olması için ne tür bir donanım - modem gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Aralık 2015; 11:56:00 >

• Herşeyden önce windows kopyalama dosya dosya olduğu için çoklu dosyalarda yavaş kopyalama yapıyor. Ben bu tip işlemler için önce dosyayı zipleyip. Kopyalama yapıyorum inanin çok daha hızlı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bilgisayarın da ethernet portu gigabit destekliyse araya gigabit switch koyacaksınız ya da bilgisayarlar arası cross kablo çekip self-assigned IP üzerinden dosya paylaşacaksınız. Bilgisayarlardan biri bile 100mbit bağlantıya sahipse bunları yapmanız gereksiz olur tabi. Max 8-10 MB/sn veri aktarımı yapabilirsiiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frender

Yerel ağ üzerinden iki bilgisayar arasında en hızlı şekilde dosya aktarımı yapmak için neler gerekli? zannedersem bu hız modem ile alakalı olmalı, şuan airties marka basit bir modem kullanıyorum şu ttnet in kampanyadan verdiğinden, aynı ağa bağlı iki pc arasında ortak bir klasör açtım, dosya aktarım hızı 1,2 - 2 mb/s yi geçmiyor, bu, 1 gb lık dosya için ortalama 10 dk beklemek demek, malum artık oyunlar filimler gb lerle ifade ediliyor, 4 gb lik oyun için de 45 dakika beklemek sıkıcı oluyor, iki pc arasında dosya aktarımının daha hızlı olması için ne tür bir donanım - modem gerekir?

Dosyayı aktarma yaparken wifi üzerindenmi yapıyorsun ?
  • evet wifi, laptopa tablete vs...
  • modem 802-11g yi destkliyormuş, 802-11n destekli bir modem bağladım bu sefer aktarım hızı 6 mb/s ye çıktı ama yinede az, en azından usb 2.0 ın 30 mb/s lik hızını yakalasa süper olacak, "aynı ağ üzerinden kablosuz olarak" bu mümkün değil mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 28 Aralık 2015; 12:07:16 >
  • Kablosuz bağlantının hızı belli. 30 mb/sn hızlar elinizdeki donanımlarla zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki 802.11ac modemler varmış, bu modemlerle 30-40 mB/s hızlara çıkılabiliyormuş, bundan bağlarsak hızından yararlanabilirmiyiz? modemden başka birşeyleri değiştirmek gerekirmi? tabi alıcılarında ac destekli olması dışında.
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.