Şimdi Ara

yerel profil tanınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows um açılışta benim profilimle açılmıyor, geçici bir profil oluşturarak açılıyor.
    Belgelerime ulaşamıyorum.

Verdigi hata:
    " windows yerel saklanan profili yükleyemiyor, hasar görmüş profil veya yetersiz güvnlik hakları buna sebep olabilir."

"windows yerel profili bulamıyor ve geçici bir profil oluşturarak oturum açmanızı sağlıyor. Bu profild yaptığınız değişiklikler oturumu kapattığınızda kaybolacak."

Belgelerimi kurtarmam çok önemli. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

• Yeni bir hesap ac bilgisayarinda, veya administrator olarak gir.

c:\documents and settings\kullanici adi\ klasorune gir . burda desktop, my documents in icerigini bir yere kopyala .
  • Teşekkür ederim belgelerime ulaştım. Peki açılışta eski kullandığım profilin açılması ve onun üzerinden işlem yapmaya devam edebilmem için önerebileceğiniz bir şey var mı? Yani bu hatanın düzeltilmesi mümkün mü?
  • Bende de bir problem var bir arkadaşın bilgisayarı Windows Home Edition yüklü bilgisayarı hızlandırma ile ilgili regeditten bazı düzenlemeler yapmış bundan dolayı bu hata alınıyor ve login ekranında ctrl+alt+del şeklindeki kombinasyon ile guest veya administrator yazıldığında da açılmıyor. güvenli kip'te aynı şekilde. Yaptığı düzenlemeler şunlarmış.

Daha fazla işlemci gücü
    Başlat-Çalıştır-Aç satırına:"Rundll32.exe advapi32.dll, ProcessIdleTasks" yaz ve tamam.

XP'nin hızlı kapatılması
    Başlat-Çalıştır-Aç satırına regedit yaz sonra:

HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control anahtarına ulaş. Pencerini sağındaki alanda "WaitToKillServiceTimeout" sağ tıkla ve değiştir
    değeri 20000'den 200 yap.

Bellek perfonmansının arttırılması
    Başlat-Çalıştır regedit.Kayıt defterinde;
    HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management anahtarına ulaş;
    a)DisablePagingExecutive üzerine çift tıkla ondalık tabanında 1 değerini gir.
    b)LargeSystemCache üzerine çift tıkla ondalık tabanda 1 gir.
    c)Orada yeni bir DWORD değeri oluştur “IOPageLockLimit” olarak adlandır ve değeri ondalık sistemde hangi rami kullanıyosan 128MB için 4000,256 MB için 10000,512MB ve daha yukarısı için 40000 değerini girin.
    Yeniden başlat…

sanıyorum ki şu bellek performansında yanlışlık yapmış çünkü 506 mb gibi bir RAM'i var (sanıyorum paylaşımlı ekran kartı ile) bundan dolayı 10000 yazması gerekliyken sanıyorum 4000 girmiş. Ve ayriyetten o uyarının bulunduğu kutucukta şu ibare de mevcut;

AYRINTI - İstenen hizmet kaynağı tanımlamak için yeterli sistem kaynağı yok.

O pencere kapatılıktan sonra ise;

explorer.exe uygulama düzgün olarak başlayamadı.

hatası geliyor.

Bir XP CD'si ile onarmayı düşünüyorum ama size danışmak istedim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 1 Şubat 2009; 2:50:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.