Şimdi Ara

Yerel Seçimler -2014- ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.786
Cevap
6
Favori
83.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihan haber ajansına gireyim dedim açılmıyor
  • Manisalıyım, Mhp farki axiyor. Darisi Herkesin basina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKPARTI yine yardırıyo :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bastille

Akp de biraz önce açıklama yaptı. AA verileriyle paralel veriler sundu.

Gösterir misin ? Mustafa Şentop açıklama yaptı AKP'den YSK'yı bekliyoruz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cin

Manisalıyım, Mhp farki axiyor. Darisi Herkesin basina.

Soma'yı AKP almayaydı iyiydi

• chp genel sekreteri konuştu az önce ondan önce de Mansur yavaş söyledi ankarada %50 aldık diye.

• %46.5 melih gokcek tutanaklara gore gecek sonuc
    istanbulumsa 49 la onde en gercek sonuclar trtde ve yskdan acıklama yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6917628EB -- 30 Mart 2014; 21:00:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

cihan haber ajansına gireyim dedim açılmıyor

Siber saldırı altındaymış. Twitter'dan duyurdular.
  • gerçekten de hile yapılıyor olabileceğine inanan var mı? Her sandığın başında en az birer tane CHP, MHP ve BDP temsilcisi var. Her okulda ayrıca her patinin avukatları var. Bunlara rağmen hile yapılıyor olabileceğine inanmak gerçekten acizliktir ve gerçeklikten kopmaktır.
  • ya ne garip bir ülkedeyiz ya biz
  • Bura niye ölü ya ben kontrolden çıkmıştır diye düşünüyordum.
  • O bu degilde bdp de govde gosterisi yapiyor.bunlar cidden ozerkligi aciklayacaklar.oraya dogru gidiyor Allah korusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

gerçekten de hile yapılıyor olabileceğine inanan var mı? Her sandığın başında en az birer tane CHP, MHP ve BDP temsilcisi var. Her okulda ayrıca her patinin avukatları var. Bunlara rağmen hile yapılıyor olabileceğine inanmak gerçekten acizliktir ve gerçeklikten kopmaktır.

sandık başında bir şey yapılmıyor zaten
  • Her yerden elektrik kesintisi haberleri geliyor.
  • Adam sistem kurduk 3 aydır bunun için eleman yetiştiriyorduk deyip arkasından elindeki verileri sundu.
  • Arkadaş şu saatten sonra kimse kendini kandırmasın.İstanbul-Ankara AKP de kalmış İzmir-CHP de kalmış.Şu saatten sonra CHP nin İstanbulu alması ile Ak Parti nin İzmiri almasının oranı eşit.Çünlü İzmir'de %1 15 bin seçmen yaparken,İstanbul'un %1 i 100 bin kişiye tekabul ediyor.O yüzden kimse kimseyi kandırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

gerçekten de hile yapılıyor olabileceğine inanan var mı? Her sandığın başında en az birer tane CHP, MHP ve BDP temsilcisi var. Her okulda ayrıca her patinin avukatları var. Bunlara rağmen hile yapılıyor olabileceğine inanmak gerçekten acizliktir ve gerçeklikten kopmaktır.

Nerede yapılıyor? Merak ettiğimden soruyorum.
  • 2009a gore akp oy oranini arttirmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

il ve ilçe seçim kurullarında yok mu? Her yerde var temsilciler. Benim bir sürü avukat arkadaşım kurullarda şu anda. İstanbul'da İstanbul Barosu (AKP ile kanlı bıçaklı) her yere avukat gönderdi. Nasıl yapılabilir ki böyle bir ortamda.
  • Bu elektrik kesintilerinde zamanlama çok manidar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.