Şimdi Ara

Yerel Seçimler -2014- ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.786
Cevap
6
Favori
83.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

İstanbul, Ankara, İzmir CHP'de. İnanmayın televizyondakilere. İzleyecekseniz, Uğur Dündar'ın kanalını izleyin.

Hocam ben bu olayı anlamıyorum. Sonuçta aslolan açığa çıkacak. Neden yandaş medyayla yandaş olmayan medya arasında sonuç farkı var?

Bende anlamıyorum. Ama Uğur Dündar, Gezi olaylarından bu yana halka gerçekleri her zaman, korkmadan yansıttığı için güvenim Uğur Dündar'a dır.
  • istanbul %50 %35 %15 diye gider

şu anda tvlerde %55 e %40 gösteriyor tamamen saçmalık

oldu sadece iki partiye oy verecek koca istanbul tamam sallamanında bu kadarı olmaz
  • Hiçbir kanala güvenmiyorum zaten.

Kusura bakmasın da CHP Eskişehir ve İzmir'i kaybederse kapatsın gitsin.
  • İlk kez seçim ile ilgilenen gençler bir önceki gönderimi okusun. Panik yok. Görünüşe göre akp nin işi bitti. İlk gelen veriler ile nihai sonuç arasında 10-12 puan düşer akp. Doğu illerinde üstün olduğu ve ilk gelen sonuçların da doğu illeri olduğu için her seçimde tablo böyle başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

İstanbul'u Sarıgül'ün alması zaten çok zordu da Ankara'ya şaşırdım Mansur Yavaş'ın zorlamasını bekliyordum, 7 puan fark var arada.

Daha çok erken hocam.

Valla 14 puanlık farkın kapanması mümkün değil bence. Birkaç büyükşehir dışında süpürür AKP.
  • gökçek gibi ağlıyorum hocam
  • Elektrikler gitmeye başlamış.
  • eskisehir chpye geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir CHP'dedir.
  • Arkadaşlar kanallar belli yerlerden oy oranı alıyorlar:

Cihan haber ajansı
    Anadolu ajansı

gibi yerlerden.

Star tv ve benzeri AKP'ye yakın kanallar anadolu ajansından alıyor.
    Geri kalanlar çoğunlukla cihandan veya doğandan alıyor...

O yüzden çok ciddi farklılıklar var. 2-3 saate netleşir herşey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

İstanbul'u Sarıgül'ün alması zaten çok zordu da Ankara'ya şaşırdım Mansur Yavaş'ın zorlamasını bekliyordum, 7 puan fark var arada.

Daha çok erken hocam.

7 puan mı, nerden seyrediyorsunuz? Ama ilerliyen saatler büyük ihtimalle Melih'e çalışacak Ankara da, uzmanı olduğu kenar mahalle sandıkları o saatlerde anca gelmiye başlar çünkü. ( PaiMei'ye, selamlar usta! )
    Eğitim şart bu bizim millete! Hırsız olsun garnım doysun demişe benziyorlar ilk sonuçlara göre, bakalım önümüzdeki 2-3 yılda aç kalmaya başlayınca ne diyecekler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

İlk kez seçim ile ilgilenen gençler bir önceki gönderimi okusun. Panik yok. Görünüşe göre akp nin işi bitti. İlk gelen veriler ile nihai sonuç arasında 10-12 puan düşer akp. Doğu illerinde üstün olduğu ve ilk gelen sonuçların da doğu illeri olduğu için her seçimde tablo böyle başlar.

İyide geneli kıyaslamıyorlarki belde belde şehir şehir kıyaslanıyor.
  • iyi iyi mhp bir kaç yer alacak akp den. bir de angara gitse
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Elektrikler gitmeye başlamış.

Yandaş kanalların oranları yüksek göstermesi buna zemin hazırlamak için olmalı. Kaybettiler ama çalarak kapatmaya çalışacaklar herhalde farkı.
  • CHP izmiri alır eskişehir ortada
  • yine ist ankara bizde izmirde nerdeyse alcaz
  • çok değişiklik olmayacak gibi.
  • AA sonuçlarında bir halt var.
  • bu ne arkadas her kanalda farklı bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arti 1 sonuçları daha erken gelmeye başladı daha önde olduğu için daha mı gerçekci acaba ?
    Oradan izlyeceim ama hangi şehir olduğu hiç belli olmuyor ki ? Görselik çok zayıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 30 Mart 2014; 19:50:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.