Şimdi Ara

Yerel Veritabanına Bağlanamıyorum(mdf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaptığım sitede yerel veritabanına bağlanamıyor. Denemediğim connection string kalmadı ama hala bağlanamıyorum. Visual Studio da yaparken siteyi App_Data içerisindeki veritabanına bağlanıyordu. Publish ettikten sonra ne localhostta ne de satın aldığım hostta çalışıyor.

Visual Studio da kullandığı conn string

<add name="BSDB_Conn" connectionString="Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirectory|\BSDB.mdf;Integrated Security=True" providerName="System.Data.SqlClient" />

Bu publish ettikten sonra çalışmıyor. Msdn'den aldığım ve çalışmayan conn string aşağıdaki

<add name="BSDB_Conn" providerName="System.Data.SqlClient" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFileName=|DataDirectory|\BSDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True;MultipleActiveResultSets=True" />

Ne kadar conn string denediysem aşağıdaki hatayı alıyorum, bazen hata kodu 50 oluyor.

Yerel Veritabanına Bağlanamıyorum(mdf)

Acaba başka bir ayar mı yapmam gerekiyor size danışayım dedim yardımcı olursanız sevinirim. Aldığım host planında mssql veritabanı desteği bulunmuyor. Aldığımda word press kurmuştum windows'a geçiş yaptım şimdi yaptığım siteyi çalıştıramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regexr -- 26 Eylül 2015; 20:10:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.