Herkese iyi geceler. İki aydır bilgisayarımda bir sorunla cebelleşiyorum. Win 7 kullanıcısıyım. "Aygıtlar ve yazıcılar" bölümünde çoğu zaman hiçbir yazıcı olmuyor. "Yazıcı ekle" düğmesine tıkladığımda da "Yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor. Lütfen biriktiriciyi veya makineyi yeniden başlatın." şeklinde bir hata mesajı çıkıyor. "Hizmetler"den "Yazdırma Biriktiricisi"ni başlatmak istediğimde ise "Hata 1053: Hizmet, belirli aralıklarla yapılan başlama veya denetim isteğine yanıt vermedi." mesajı çıkıyor. Öte yandan benim için çok önemli olan işle ilgili bir programı çalıştırmak istediğimde ise, "Error reading PrintDialog1.Copies: System Error: Code:1722 RPC sunucusu kullanılamıyor" mesajı ekrana geliyor ve programı otomatik şekilde kapatıyor. Bilgisayarı yeniden başlatmak ise sorunu çözmüyor. Ancak bazen nedense bu sorun yaşanmıyor ve her şey normale dönüyor. Niye bazen normale dönüyor ve niye çoğu zaman bozuluyor akıl sır erdiremiyorum. Bilgisayara format atmadan bu lanet sorunun çözümü yok mudur? Konuyla ilgili bilgisi olup da yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme