Şimdi Ara

YERİN DOLMADI KAPTAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saçma sapan yorumlar yaparak sulandırmayın konuyu yukarda bi arkadaş da böyle yapmış, ne gerek var ?
  • Bu taraftarin hakan sukure de neler yaptigini cok iyi hatirliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Bu taraftarin hakan sukure de neler yaptigini cok iyi hatirliyorum

türkiye de herşey böyle.. milletin canı sıkılıyo siyaset konuşuyor.. canı sıkılıyor futbol konuşuyor.. öyle olunca her kafadan bir ses çıkıyor.. Olanda bizlere oluyor işte..
  • Leeds'e attığı golün tekrarını bile izlerken hala tüylerim diken diken oluyor.

Konuya gelirsek te kör ölür badem gözlü olurmuş derler. Hakan'a da neler dedi bu taraftar söylettirmeyin şimdi. 5 tane %100 pozisyon gelirdi 1'ini gol yapardı. Burak'tan artıları var elbette, ileride yaptığı pres ve kaptığı toplar, rakip defansa faulsüz basar, kafa topları daha iyi fizikle eş orantılı olarak. Burak daha süratli ve savunma arkasına iyi koşuyor, vuruş tekniği daha iyi. Hakan'a forvet olarak 10 üzerinden 8 verirsek Burak'a da 7,5 veririm rahatlıkla.
  • Sıçtırın lan ordan İtalya'dan döndükten sonra bi şeyin şeyine sokulmadığı kaldıydı adamın. Bizim taraftarımızın kafa yapısı işte; aktif futbol oynarken rezil et, futbolu bırakınca göklere çıkar, özledik bilmem ne.
  • nedense Milan Baros diye girdim konuya... ah be Baros keşke sakatlık olmasaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Leeds'e attığı golün tekrarını bile izlerken hala tüylerim diken diken oluyor.

Konuya gelirsek te kör ölür badem gözlü olurmuş derler. Hakan'a da neler dedi bu taraftar söylettirmeyin şimdi. 5 tane %100 pozisyon gelirdi 1'ini gol yapardı. Burak'tan artıları var elbette, ileride yaptığı pres ve kaptığı toplar, rakip defansa faulsüz basar, kafa topları daha iyi fizikle eş orantılı olarak. Burak daha süratli ve savunma arkasına iyi koşuyor, vuruş tekniği daha iyi. Hakan'a forvet olarak 10 üzerinden 8 verirsek Burak'a da 7,5 veririm rahatlıkla.

Hakan Şükür'ün takım oyunu,ruhu,mücadelesi 10 üzerinden 10, Burak'ın 10 üzerinden 2 bile degildir..
  • benim zamanymda mahalledeki bütün çocuklar hakan ?ükür formasyny giyer sokaklarda ko?tururdu ?imdi kaldy my öyle bir efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luz.

Keske izlemeseydin de siradan goller diyerek boyle bi gaflete dusmeseydin, muhtemelen Hakan Şükür u de zamaninda izlemedin hiç

Sen videoda zor atılamıcak her forvetin atamıcağı bir gol görüyormusun? Ben göremiyorum onları burak yılmazda atar pandevde atar umut bulutta atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

1 yıldız 100gol videosunu izliyordum, 2. golde sevinme falan yok. maçın son anları ve takım geride, gol atıyor ve arkasını dönüp direk santraya ilerliyor.
    birde dünkü Burak Yılmaz var, ne desem bilemedim...

3 milyon € alıp attığı bir gol için tavır yapıyor, ağzımı bozmak istemiyorum ama .. olup gitsin. Burak'la Selçuk'a ödenen maaşla anderlecth'in ilk 11 kadrosunun maaşını öderiz bi de utanmadan tavır yapıyorlar. Ya aldığı paraların hakkını verecekler ya da defolup gidecekler.

Kulubun sahibide burdaymış ergen topluluğu sizi

• Nonda'nın ahını çekiyoruz. Anlayana.
  • Burda önemli nokta karakter ruh, teknik olarak buragin neresi hakandan iyi ?

• Hakan ile Burak ikiside yeteneksiz. Hakan'ın ilk dönemini fazla bilmem yaşım gereği ama 2. dönemini hatırlıyorum. Neler neler kaçırıyordu. Millet ne küfürler ediyordu. İkiside aynı tip kazma.
    Hakan Şükür'ün ilk döneminde kadro sağlamdı. Adamın arkasında Hagi, Suat, Emre, Okan, Arif vs. gibi isimler oynadı. Ülkede Ergün'den başka orta açmayı bilen adam gelmedi. Adam tam kafasına konduruyordu.
    Bizim Burak'a bir tane orta açabilen yok. Savunmak için söylemiyorum. İkisinin de son vuruşları, çalımları vs. zayıftı.
  • Dakika 02:03, Hasan Şaş'ın, Hakan Şükür'e daha zor pozisyonda verdiği ama Burak Yılmaz'ın, Umut Bulut'a daha müsait pozisyonda veremediği pas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Hakan ile Burak ikiside yeteneksiz. Hakan'ın ilk dönemini fazla bilmem yaşım gereği ama 2. dönemini hatırlıyorum. Neler neler kaçırıyordu. Millet ne küfürler ediyordu. İkiside aynı tip kazma.
    Hakan Şükür'ün ilk döneminde kadro sağlamdı. Adamın arkasında Hagi, Suat, Emre, Okan, Arif vs. gibi isimler oynadı. Ülkede Ergün'den başka orta açmayı bilen adam gelmedi. Adam tam kafasına konduruyordu.
    Bizim Burak'a bir tane orta açabilen yok. Savunmak için söylemiyorum. İkisinin de son vuruşları, çalımları vs. zayıftı.

Yaşım gereği Hakan Şükür'ün he dönemini izledim. Evet Hakan da kazmaydı lakin bencil değildi, nerede pas vermesi gerektiğini ve nerede çalım atması gerektiğini bilyordu. Teknik açıdan yetersiz olduğunun kendi de farkındaydı ve bu yüzden gereksiz maceralara girişmiyordu. Gol atamadığı zamanlar oldu ve bu zamanlar gerçekten de duygusal anlamda dip olduğu zamanlardı. Şimdiki gibi taraftarı suçlayan bir futbolcu profiline sahip değil, aksine hep bütünleştirici, kucaklayıcı oldu. Onun zamanında futbolcular hitabet yönünden sıkıntı çekerken Hakan, güzel ve akılcı konuşma açısından arkadaşlarına fark atıyordu. Bu yüzden de en kazma dönemlerinde bile hep desteklendi, zira taraftarın ve basının sevgilisiydi. Bu arada çalım konusunda emin ol Burak'tan çok önde idi. Öyle çalımlarını hatırlarım ki "ya bizim kazma ne yaptı böyle" dediğim zamanlar oldu. :-))))

• quote:

hakan şükür metin oktay hagi kadar yere sahip galatasaray da kör ölür badem gözlü olur yorumunu bu adam için ancak onu youtube videoları izlemiş 8. sınıf öğrencisi yapar

• Durumu özetleyen resim

YERİN DOLMADI KAPTAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

quote:

hakan şükür metin oktay hagi kadar yere sahip galatasaray da kör ölür badem gözlü olur yorumunu bu adam için ancak onu youtube videoları izlemiş 8. sınıf öğrencisi yapar

Ya bırak Allah aşkına Hakan'ı bana mı anlatıyorsun. Hakan kötüydü diyen yok zaten sadece o da az kanser etmedi bizi, Bursaspor'dan beri takip ettiğim adamı senden mi öğrenicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

1 yıldız 100gol videosunu izliyordum, 2. golde sevinme falan yok. maçın son anları ve takım geride, gol atıyor ve arkasını dönüp direk santraya ilerliyor.
    birde dünkü Burak Yılmaz var, ne desem bilemedim...

3 milyon € alıp attığı bir gol için tavır yapıyor, ağzımı bozmak istemiyorum ama .. olup gitsin. Burak'la Selçuk'a ödenen maaşla anderlecth'in ilk 11 kadrosunun maaşını öderiz bi de utanmadan tavır yapıyorlar. Ya aldığı paraların hakkını verecekler ya da defolup gidecekler.

Kulubun sahibide burdaymış ergen topluluğu sizi

sizin gibi koyunlar olunca binen çok olur

• son yıllarında taraftar olsun basın olsun bi adamın yakasını bırakmadı...

pizarro hala bayern münihte oynuyor yedek de olsa...
    totti hala romada oynuyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.