Şimdi Ara

YERİN DOLMADI KAPTAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Özger

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Hakan ile Burak ikiside yeteneksiz. Hakan'ın ilk dönemini fazla bilmem yaşım gereği ama 2. dönemini hatırlıyorum. Neler neler kaçırıyordu. Millet ne küfürler ediyordu. İkiside aynı tip kazma.
    Hakan Şükür'ün ilk döneminde kadro sağlamdı. Adamın arkasında Hagi, Suat, Emre, Okan, Arif vs. gibi isimler oynadı. Ülkede Ergün'den başka orta açmayı bilen adam gelmedi. Adam tam kafasına konduruyordu.
    Bizim Burak'a bir tane orta açabilen yok. Savunmak için söylemiyorum. İkisinin de son vuruşları, çalımları vs. zayıftı.

Yaşım gereği Hakan Şükür'ün he dönemini izledim. Evet Hakan da kazmaydı lakin bencil değildi, nerede pas vermesi gerektiğini ve nerede çalım atması gerektiğini bilyordu. Teknik açıdan yetersiz olduğunun kendi de farkındaydı ve bu yüzden gereksiz maceralara girişmiyordu. Gol atamadığı zamanlar oldu ve bu zamanlar gerçekten de duygusal anlamda dip olduğu zamanlardı. Şimdiki gibi taraftarı suçlayan bir futbolcu profiline sahip değil, aksine hep bütünleştirici, kucaklayıcı oldu. Onun zamanında futbolcular hitabet yönünden sıkıntı çekerken Hakan, güzel ve akılcı konuşma açısından arkadaşlarına fark atıyordu. Bu yüzden de en kazma dönemlerinde bile hep desteklendi, zira taraftarın ve basının sevgilisiydi. Bu arada çalım konusunda emin ol Burak'tan çok önde idi. Öyle çalımlarını hatırlarım ki "ya bizim kazma ne yaptı böyle" dediğim zamanlar oldu. :-))))

Taraftarın ve basının sevgilisiydi diyorsun, taraftardan dayak yediği, ıslıklandığı zamanları biliriz. Burada Hakan'ın güzel videoları kadar berbat videolarını da sunarım. Dediğim gibi Galatasaray'daki ilk dönemine çok hakim değilim, fakat araştırdığım kadarıyla bayağı iyimiş. Fakat 2. döneminde yaşınında verdiği hantallıkla neler yaşattığını biliyorum. Hatta bir milli maçta, 1 metreden kafayı vuramayıp, top omzuna çarpmıştı da bizi finallerden etmişti. Hangi maç hatırlamıyorum ama bulabilirim. Çok komik goller kaçırdığını iyi bilirim.
    Emin ol, Ergün gibi orta açan, Arif gibi yardımcı olan, Hagi, Suat, Emre, Okan gibi çalışkan adamlarla Burak oynasaydı Hakan Şükür'den pek eksiği olmazdı.

• düne kadar sövmeyen yoktu, bu gün iş hakanı minnetle anmaya gelmiş
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    Sövenlerin kendi ayıbı. Hakan Şükür Galatasaray'a çok şey vermiştir. İdeolojik yaklaşımları beni alakadar etmiyor. Taraftarı olduğum kulüp için yaptıklarına minnettarım.
  • Torinolu Şaban lakabını neden aldığını forumdaki teenager'lar bilmez. Özlenecek bir adam değil, gol attığından daha fazla seyirciyi kanser ettiği maç vardır. Özellikle Milli Takımda
  • Başlığı açarken Sabri değildir umarım diye açtım. Değilmiş çok şükür :)
  • he kraldı he. yaşı 30un altında olanlara bir sınırlama getirilmeli bence. bakın 18 falan demiyorum direk 30un altındakiler diyorum.

hakanın oynadığı ve kral olarak nitelendirildiği dönemdeki kadroyu şu lige koyun şu anki her takıma rahat yenecektir.

2000 dönemi kadrosundaki neredeyse her oyuncu şu dönemdeki her oyuncunun yanında adeta world class kalıyor. hadi o zaman başlayalım eleştiriye;

taffarel>muslera

bülent>semih

popescu>bütün defans hattı

hagi>sneijder

hakan>burak

...

bu böyle gider. ne yapalım şimdi? o takım daha güçlüydü diye Galatasarayı bırakıp curling mi izleyelim?
  • kilicoglu K kullanıcısına yanıt
    Yoo eskrim daha seksi bi spor bence, hem kulübümüze daha yakın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özger

quote:

Hakan ile Burak ikiside yeteneksiz. Hakan'ın ilk dönemini fazla bilmem yaşım gereği ama 2. dönemini hatırlıyorum. Neler neler kaçırıyordu. Millet ne küfürler ediyordu. İkiside aynı tip kazma.
    Hakan Şükür'ün ilk döneminde kadro sağlamdı. Adamın arkasında Hagi, Suat, Emre, Okan, Arif vs. gibi isimler oynadı. Ülkede Ergün'den başka orta açmayı bilen adam gelmedi. Adam tam kafasına konduruyordu.
    Bizim Burak'a bir tane orta açabilen yok. Savunmak için söylemiyorum. İkisinin de son vuruşları, çalımları vs. zayıftı.

Yaşım gereği Hakan Şükür'ün he dönemini izledim. Evet Hakan da kazmaydı lakin bencil değildi, nerede pas vermesi gerektiğini ve nerede çalım atması gerektiğini bilyordu. Teknik açıdan yetersiz olduğunun kendi de farkındaydı ve bu yüzden gereksiz maceralara girişmiyordu. Gol atamadığı zamanlar oldu ve bu zamanlar gerçekten de duygusal anlamda dip olduğu zamanlardı. Şimdiki gibi taraftarı suçlayan bir futbolcu profiline sahip değil, aksine hep bütünleştirici, kucaklayıcı oldu. Onun zamanında futbolcular hitabet yönünden sıkıntı çekerken Hakan, güzel ve akılcı konuşma açısından arkadaşlarına fark atıyordu. Bu yüzden de en kazma dönemlerinde bile hep desteklendi, zira taraftarın ve basının sevgilisiydi. Bu arada çalım konusunda emin ol Burak'tan çok önde idi. Öyle çalımlarını hatırlarım ki "ya bizim kazma ne yaptı böyle" dediğim zamanlar oldu. :-))))

Taraftarın ve basının sevgilisiydi diyorsun, taraftardan dayak yediği, ıslıklandığı zamanları biliriz. Burada Hakan'ın güzel videoları kadar berbat videolarını da sunarım. Dediğim gibi Galatasaray'daki ilk dönemine çok hakim değilim, fakat araştırdığım kadarıyla bayağı iyimiş. Fakat 2. döneminde yaşınında verdiği hantallıkla neler yaşattığını biliyorum. Hatta bir milli maçta, 1 metreden kafayı vuramayıp, top omzuna çarpmıştı da bizi finallerden etmişti. Hangi maç hatırlamıyorum ama bulabilirim. Çok komik goller kaçırdığını iyi bilirim.
    Emin ol, Ergün gibi orta açan, Arif gibi yardımcı olan, Hagi, Suat, Emre, Okan gibi çalışkan adamlarla Burak oynasaydı Hakan Şükür'den pek eksiği olmazdı.

Dostum aslında aradığın tüm cevaplar mesajımda var. Hakan neden basın ve taraftar tarafında yüksek krediye sahipti bunun sebebini yazdım, o kısmı kaçırmışsın. Yoksa dediğim gibi Hakan da teknik kapasite açısından yetersizdi ama o Burak'tan farklı olarak bunun farkındaydı. Neyi yapıp neyi yapamayacağının farkındaydı. Bunu da kaçırmışsın. Yoksa elbetteki komik goller kaçırdığı oldu, ayaklarının birbirine dolandığı, soluyla vurduğunu sağıyla kurtardığı da oldu ama müasit pozisyonda illa hep kendini düşünmedi. Bu yüzden arkadaş, basın ve taraftar tarafında Burak'tan daha kredisi yüksek oldu. İnsani ilişkileri de çok iyiydi. Zaten tayyip tarafından siyasete sokulması da bu yüzdendi, onun bu yönünden faydalanmaktı.

• Ya yazmiyim yazmiyim diyorumda dayanamadim, 1 değil 2 değil 4-5 defa yerin dom*ldı kaptan diye okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir kazmaydi hakan.1992-93 sezonu oynadigi etkili futbolun yarisini 2000 yolunda oynayabilmistir.ayaklari Cok tutarsizdi.sut asla cekemezdi.top suremezdi dripling yoktu.hava toplarinda etkili idi.cok istatostik kasmasinin sebebi devamli canli fizigi ile cok fazla forma giymesi idi.fizik acisindan da devamli üst duzeydi.FAKAT GENEL OLARAK NE OLURSA OLSUN BİR KAZMAYDİ.onu en iyi anlatan cümle EN İYİ İLE EN KOTUYU ZİRVEDE BULUSTURABİLEN TEK FUTBOLCUYDU...

Burak su an formsuz ama 2012-2013 sezonundaki burak in yanindan bile gecemezdi en iyi hali bile.

• HAkan adami tam kanser ederdi fizik olarak çok güçlüydü bu sayede çok pozisyona giriyordu ama inanilmaz goller kaciriyordu.az biraz becerikli olsa sezonda 60 gol ortalaması ile oynardi.ayaklari ile beyni arasındaki mesafe çok uzakti.kalli döneminde çok iyiydi.hakan türk futbolunda durarak top bekleyen firsatci golcü devrini(Tanju,feyyaz,aykut) kapatip yirtici ve uzun boylu santrafor dönemine geçişin adidir.burak ise trabzondan gs te ilk geldiği donemde hemen hemen bütün özellikleri hakan dan iyiydi.topla oynama,bitiricilik vs ikisini kiyaslamak bile hatadir.fakat su da bir gerçek ki burak su an mental olarak kotu durumda.yoksa drogbadan önceki burakla kazma hakani kiyaslamak tam bir cehalettir.

• Şaka falan mı yapıyorsunuz? Burak ile Hakan Şükür'ü nasıl karşılaştırırsınız. Burak sahadayken 10 kişi oynuyoruz, bilhassa derbi ve şampiyonlar ligi maçlarında. Son anda bir gol atıyor, milletin gözünü boyuyor. İlerde top tutamıyoruz bu adam yüzüne.
  • Arkadaşlar her şeyi geçtim o dönem çoğu futbolcumuz sadece yetenekleriyle değil duruşları ve mesleklerine olan saygılarıyla da önemli yere sahiptiler. Bugün neredeyse futbolcular hem suçlu hem güçlü konumunda ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luz.

Yoo eskrim daha seksi bi spor bence, hem kulübümüze daha yakın

o da güzel spor. gerçi ben bushidoyu tercih ederdim ama eskrim daha seksi kesinlikle
  • Topun kafasına değmesi yeterdi.....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.