Bildirim
YERLEŞTİĞİNİZ YERİ AÇIKLIYORUM. (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neye öyle dedi kanka ? Kastamonuya mı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen
O zaman amasya da +20kda kapatır :)
Kanka benim tahminim +20k idi. 2 gündür 100 ü aşkın tahmin yaptım bu başlıkta. Artık iyice emin oldum. 1 allahın kulu yazmamış senin dışında. Hitit vakası olmazsa şaşırırım.
100 kişinin 100 ü tıp yazsa dahi mantıklı bir genelleme değil. Bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tweety1996 -- 21 Ağustos 2020; 0:58:9 > -
-
Hocam listeyi mezuna kalırım ya ihtimaliyle mi hazırladınız?
Bilkent temkinli mi? Hocam dana nolsun, arada 19 bin kişi var :Dquote:
Orijinalden alıntı: Cicek1827
Boun için şansınız çok düşük. Odtü zaten garanti ama bilkent için de temkinli olmakta fayda var. Yine de bilkente son girenlerde olursunuz. 15. Felan. Simdiden hayırlı olsun. -
Eyvallah hocamquote:
Orijinalden alıntı: riseofstar
Bilkent kimya h.o -
Hocam her ihtimale karşı yoksa bariz gelicek diyip geçmek de var :D bence de gelicek ama gelmezse de şaşırmam. O yüzden öyle yazdım.
3996.yım
Ceng
Bilkent - 1
Odtü-2
Hacettepe -3
İtü-4
Hacettepe hayırlı olsun.
Tıp kont artışı ve temel bilim ilgisizliğini göz önünde bulundurursak boun gelmez mi yine de?quote:
Orijinalden alıntı: Cicek1827
Hocam her ihtimale karşı yoksa bariz gelicek diyip geçmek de var :D bence de gelicek ama gelmezse de şaşırmam. O yüzden öyle yazdım. -
Hocam geçen senede vardı artış. Dişler 2k gerilede mesela. Boun buna rağmen ilerledi. Gelme ihtimali elbet var. Ama bana göre düşük. Ha gelirse de şaşırmam orası kesin.
9.2 k
Akdeniz tıp
Gülhane
SDÜ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SDÜ Hayırlı olsun.
Gülhane ihtimali yok mu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden hocam anlayamadım. -
3243 sıralamam
Ankara tıp 3305
Ege tıp 3700
Hocam sbülerin sayısı iyice arttı alternatif çoğaldı. Kontenjanlar da arttı. Şansınız elbet var ama bakalım ne olacak. Başka bir arkadaşa benzer sıralamada gülhane demiştim ama okul baya baya isteniyor onu fark ettim. Sıralaması da hep yükselişte. Yarın sabah öğrenmiş oluruz gibime geliyor. Her şey gönlünce olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X