Şimdi Ara

YERLEŞTİRME SONUÇLARI NEDEN BİRKAÇ SAATTE AÇIKLANMIYOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayar bu niye insan gibi düşünüyorsun hepsini tek tek yapmaya çalışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirkadiir kullanıcısına yanıt
    Olum aynı anda yapamaz mantık dışı, dünyanın en iyi bilgisayarıda olsa tek tek yapmak ZORUNDA. Şu ÖSYM'nin yerleştirme mantığını anlayamadınız ki bi türlü...
  • Yapamaz beyler 3 günden kısa sürede açıklaması İMKANSIZ , isterse dünyanın en iyi bilgisayarını kullansınlar ! nedenini yukarda anlattım hala ısrar ediyonuz, ÖSYM keyfi bekletiyo diyo biri resmen kjashfkjdg
  • 3 günden önce açıklanıyorsa şüphelenin zaten, arkadaşın dediği gibi 1.den başlayarak kontenjanları dolura doldura gidiyor, o yüzden normal olanı bu

türkiyeyi de gömmeyi bırakın artık, 2milyon insanı 4 günde açıkladı adamlar daha ne istiyorsunuz
  • Erken dönem alman klasiklerinin belki de en güzellerini yazmış Adılf Anderssen'in bu konuda çok güzel bi hikayesi vardır.

Küçük bi marangoz dükkanının sahibi almond'un kızı klara sürekli zayıflığından yakınmaktadır. Almond kızına bir gün der ki, keseceğim odunları istediğim gibi yerine dizmekle mükellefsin. Eğer dediklerimi harfiyen yaparsan bu sorununa cevap bulacaksın. Klara bu işten bi şey anlamaz ama kabul eder. her gün kütükleri babasının istediği yere koymaya başlar. Zamanla küçük küçük odunlar evin bahçesinin her yerini kaplar hale gelir. ve son kütüğü de yerine koyduğunda babası klara'yı evin damına çağırır. Klara damdan aşağı baktığı zaman hayrete düşer.
    yerleştirdiği odunlar bahçede dev bir "derdini mikeyim” yazısı oluşturmuştur.

• Server şu donanımhaberin kocaman forum sayfasını 0.453 saniyede oluşturuyor. Bakın aşağıda bir rakam var. Yani sizin tamamen TEXT içerikli. Hiç bir resim bulunmayan yerleştirme sıralamanızı yapması 0.5 saniye mi sürecek? Allah için güldürmeyin. O zaman bu sayfanın açılması saatler sürerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otakutr

Server şu donanımhaberin kocaman forum sayfasını 0.453 saniyede oluşturuyor. Bakın aşağıda bir rakam var. Yani sizin tamamen TEXT içerikli. Hiç bir resim bulunmayan yerleştirme sıralamanızı yapması 0.5 saniye mi sürecek? Allah için güldürmeyin. O zaman bu sayfanın açılması saatler sürerdi.

sayfa yüklemiyor hocam adamlar, neyle neyi karşılaştırıyorsunuz
  • Tatava yapmayın

• JustHF J kullanıcısına yanıt
    0.5 saniye mi yok artık kardeşim. Optik okuyucular bile dakikada 500 kağıt okuyabiliyor. Burda kağıt yok bir şey yok. Bir kişinin yerleştirilmesi milisaniye belki mikrosaniye falan sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Sanmıyorum. Devletin parası bol. Parası neyse verip almışlardır yurt dışından. İhtiyaçları olmasa bile alırlar yani bunu söylemek istiyorum nasıl olsa vergilerle alınıyor.

ya evet tabi.vergileri bize hizmet amaçlı kullanıyorlar zaten.
  • Ret Kid kullanıcısına yanıt
    Sürseydi şu an tercih sonuçlarına bakıyo olurduk kardeşim. ÖSYM tatil yapmaz şu an.
  • Malesef burası türkiye hocam

• nereyeeserse N kullanıcısına yanıt
    Ben yazdim kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

NEDENİNİ AÇIKLIYORUM BEYLER OKUYUN..!

Gençler sınav sonuçları okunurken ÖSYM kağıtları tek tek okumadı toplu toplu bissürü kağıdı aynı anda okudu farklı cihazlarla, o yüzden hızlı açıklandı YGS mesela 4 günde.Ama bu olay tek tek yapılması gereken bi olay çünkü 2400. adamın tercihi 2401. adamın tercihini cidden etkiler o yüzden türkiye birincisinden başlayarak tek tek yerleştirir ösym. Eğer ki her bir kişiyi 0.5 saniyede yerleştirdiğini düşünürsek ki çok hızlı bi süre [ 1.100.000 kişi tercih yapıyo ortalama o da 550000 saniye yapar o da 6,36 güne eşit ki zaten ösym ortalama bu kadar zamanda açıklıyo yani 2-3 saatte açıklaması imkansız olum manyakmısınız ]

Şaka mısın?

Tercihler bittiği an kimin nereye gireceği belli olur.

0.5 saniyemiş.

1.000.000 kişinin tercihinin belli olması bile 0.5 saniyeden daha az sürer.

• jonny0104 J kullanıcısına yanıt
    Alabilecek bütçeleri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sanmıyorum. Devletin parası bol. Parası neyse verip almışlardır yurt dışından. İhtiyaçları olmasa bile alırlar yani bunu söylemek istiyorum nasıl olsa vergilerle alınıyor.

devletin parası bol da öyleyse bunlar niye paralı sınav yapıyor bende bunun cevabını merak ediyorum
  • öğrenci değil mi beklesin ****venkler mantığıyla açıklamıyorlar bence.

• 88cn88 8 kullanıcısına yanıt
    Kimse itiraz etmeden veriyor da o yüzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozanbilg

Kimse itiraz etmeden veriyor da o yüzden.

itiraz etsek de faydası yok bence yine her türlü sıyrılırlar işin içinden örnek olarak o kadar itiraz var ama yinede soruları açıklamıyor adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88cn88

quote:

devletin parası bol da öyleyse bunlar niye paralı sınav yapıyor bende bunun cevabını merak ediyorum

sence parası olmadığı için mi paralı sınav yapıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walor -- 17 Temmuz 2015; 11:49:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.