Şimdi Ara

YERLEŞTİRME SONUÇLARI NEDEN BİRKAÇ SAATTE AÇIKLANMIYOR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burada 2-3 saatlik iş diyen herkes doğru düzgün pc den anlayamayan kişiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

NEDENİNİ AÇIKLIYORUM BEYLER OKUYUN..!

Gençler sınav sonuçları okunurken ÖSYM kağıtları tek tek okumadı toplu toplu bissürü kağıdı aynı anda okudu farklı cihazlarla, o yüzden hızlı açıklandı YGS mesela 4 günde.Ama bu olay tek tek yapılması gereken bi olay çünkü 2400. adamın tercihi 2401. adamın tercihini cidden etkiler o yüzden türkiye birincisinden başlayarak tek tek yerleştirir ösym. Eğer ki her bir kişiyi 0.5 saniyede yerleştirdiğini düşünürsek ki çok hızlı bi süre [ 1.100.000 kişi tercih yapıyo ortalama o da 550000 saniye yapar o da 6,36 güne eşit ki zaten ösym ortalama bu kadar zamanda açıklıyo yani 2-3 saatte açıklaması imkansız olum manyakmısınız ]

0.5 saniyeden çok daha kısa sürer Ama veritabanından çağrılması falan zaman yiyebilir.

• Geçen sene 6 günde açıklanmış bu senede 10 günde açıklanır işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Surgery -- 17 Temmuz 2015; 10:28:48 >
  • Beyler tercih sistemi soyledir her puan turu siralar 1. Baslayarak sirayla sistem analiz eder.Mesela mf3 50. Mf4 70 olan adam once mf3 siralarak bakar sonra mf4 ayni sekil tm bundan dolayi yaklasik 1 milyon kisi 6-7 kati olur her bir adayin tercihi saniyenin 10 biri kadar veri tabanina girer 6 milyon desek saniyeninin 10 biri ile 600 bin saniye oda yaklasik 4.5 gun surer ama 7-8 gun aciklaniyor birde hata olmasin diye iki kez okunabilir

• brute force algoritma yazmışlar.M^N'de hesaplıyormuş(M bölüm N öğrenci sayısı).muhtemelen evren yok olana kadar bitmicekmiş.
  • İki uç saatte açıklasinlar da bi yeri kazanamayanların kafasini akrabaları bayramda şey etsin dimi? Bi yuru git olum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Otakutr

3 tane server'ı olan ve onların hepsini otomatik olarak çalıştıran biriyim. Şöyle diyebilirim ki, o kadar verinin hesaplanması taş çatlasın 24 saat sürer. Evdeki bilgisayarınızla bile 24 saat sürer. Artı, gece saat 12 de sayfa açılsın diye ayarlayıp server'lar sayesinde sayfa açabilirler. Zaten işlem yapan server'lar tüm verileri veri tabanına da yüklüyor bu işlemleri yaparken. Sayfa önceden hazırlanıp server'lardan birine yüklenir ve server'lar işini bitirince o sayfayı ösym'nin sitesine upload ederek kullanıma açarlar.

Anlatabileceğim en kolay ve en kısa şekilde, olay böyle işliyor olmalı.

Dostum yetkili birine benziyorsunuz puanımız arttırabiliyor muyuz kodlarla?
  • Arkadaşlar bende cidden merak ediyorum.Şuan bayram tatili var fakat Tercihlerimiz değerlendiriliyormudur ? Yoksa tatil bittiğinde mi başlarlar işlemlere ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorrazor

İki uç saatte açıklasinlar da bi yeri kazanamayanların kafasini akrabaları bayramda şey etsin dimi? Bi yuru git olum ya

Uu bad boy sakin çalışsaydın kazansaydın elini kolunu mu tuttuk sınavda çözme diye?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Benim sıralamam belli rahat ol, empati diye birşey vardır pek Anlamazsın boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

quote:

İki uç saatte açıklasinlar da bi yeri kazanamayanların kafasini akrabaları bayramda şey etsin dimi? Bi yuru git olum ya

Uu bad boy sakin çalışsaydın kazansaydın elini kolunu mu tuttuk sınavda çözme diye?

Çalışan herkes kazanıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: walor

quote:

Orijinalden alıntı: 88cn88

quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Sanmıyorum. Devletin parası bol. Parası neyse verip almışlardır yurt dışından. İhtiyaçları olmasa bile alırlar yani bunu söylemek istiyorum nasıl olsa vergilerle alınıyor.

devletin parası bol da öyleyse bunlar niye paralı sınav yapıyor bende bunun cevabını merak ediyorum

sence parası olmadığı için mi paralı sınav yapıyorlar?

amaç milleti sömürmek onu söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taze Leblebi

quote:

quote:

Hocam yorumlarınızı çok beğendim. Güldürüyorsunuz. :D Bu forumda gördüğüm en iyi yorum yapan kişisiniz. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otakutr

quote:

Orijinalden alıntı: Taze Leblebi

quote:

quote:

Hocam yorumlarınızı çok beğendim. Güldürüyorsunuz. :D Bu forumda gördüğüm en iyi yorum yapan kişisiniz. :D

Sağolun hocam,fark ettim zaten belli bir kitle takip etmeye başlamış beni .Sınav mağduru olunca işte

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.