Ben aylardır görüşüyorum. Dikkat de ediyorum. Temaslı durumum da oldu. Dikkatli olursanız sıkıntı olmaz. Yanyana yürürken maskenizi takın işte. |
Yerli Aşı Tamamdır (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonBen aylardır görüşüyorum. Dikkat de ediyorum. Temaslı durumum da oldu.
Dikkatli olursanız sıkıntı olmaz. Yanyana yürürken maskenizi takın işte.
Alıntıları Gösteryani kısaca maske koruyor dimi hocam helede 2 kat maske takarsak damlacıklar nerden gelebilir bize :)
-
Hocam eskidendi makalelerden, araştırmalardan alıntılarla birleştirip ortaya objektif bir veri çıkartmak. Varsa da artık eskisi gibi itibar görmüyor. Çünkü hangi siyasinin söylemlerine ters ise o kalabalığın karşıt görüşlerine ait bir mecradaymışsın gibi bir itibar oluşuyor. Bu da açıklamanın asıl amacını görmeden tamamen bakış açısıyla konuya yaklaşmanı sağlıyor.
Diyelim ki, kaynak bakanımız. Ortada o kadar dedikodu var ki, insanlar artık inanıp inanmayacağı konusunda eskisine göre artık daha kararsız.
Bakan milleti gaza getirmek için atıp tutmalarda desek; bu sefer de ülkesini daha büyük yerlerde görmek isteyenler tarafından linç edilmek an meselesi ki bence olumsuz tarafına bakmaktansa, iyi niyetlerde bulunup yaşanan veya yaşandığını sandığımız gelişmeler konusunda inşallah öyledir demekten başka en azından şimdilik bana göre başka çaremiz yok. Hepimiz aynı gemideyiz ve ülkenin daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeY_oĞLu -- 8 Ekim 2020; 11:41:39 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679yani kısaca maske koruyor dimi hocam helede 2 kat maske takarsak damlacıklar nerden gelebilir bize :)
Alıntıları GösterMaskenin koruyucu olduğu konusunda bir çok yayın var. Aerosol ile bulaşan bu virüse karşı şu anda elimizdeki silahlardan birisi bu.
Mesafenizi de elinizden geldiğince koruyun.
Hayat devam ediyor güzel kardeşim. Bir şekil adapte olduk.
-
Önce devlet büyükleri vurdursa bile, "hepsi yalan, kendilerine vitamin aşısı vurdurup, bizi kandırdılar" demezsen bende adam değilim
----
Şahsen ben hasta olmadığım sürece bu tarz aşıları vurdurmayı düşünmüyorum. Hastalansam bile önce kendi yöntemlerimle iyileşmeyi denerim;
Önce 1 bardak turşu suyu içerim. Turşu her daim vücudumdaki ağrıları kesmiştir. İlaç niyetine çok kez kullandım. Ağrılar hep bitkinlikten kaynaklı olur, turşu bedenimin tokatlanıp ayılmasını sağlar.
Baktım olmadı. b vitamini, d vitamini, beta glukan önceden alıp daha sonra nurofen alırım; Zorla 10 bardak sıcak çay içip, kendimi yorganın altında, anne karnı misali cenin poziyona geçirir, sıcaktan boğarım. Terleye terleye hastalığı atmaya çalışırım. Küçükken annem bize böyle yapardı ve işe yarıyordu, ve bu son çarem olurdu.
Baktım yine olmadı, bisiklete biner, bi kaç tur atarım. Ve hastaneye giderim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 8 Ekim 2020; 14:46:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X