Şimdi Ara

yerli filmler için bildiğiniz torrent siteleri nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yerli filmler için ? bildiğiniz bir site var mı ?

• Torrenteagle
    Turknova

Ben bunları kullanıyorum, güzel siteler.Yalnız turknova üyeliği belli günlerde açılıyor, torrenteagle da bir ara açıktı hala öyle mi bilmem.
  • bilgi için teşekkürler..umarım üyelik alabilirim.. peki üyelik gerktrmeyen bi kaynak yok mu ?

alttaki resmde olan bi sıkıntı var ..hemen indir yazan yere solunda kalan yere tıklayınca bu uyarı çıkıyor ?

Torrenteagle üye oldum ama ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 14 Şubat 2014; 15:30:13 >
  • eskikitap kullanıcısına yanıt
    "Hemen İndir" yazan bir tür reklam. Onun yanındaki kırmızı "Download" yazısına tıklayacaksın. TurkNova'dan üyelik almak için beklemen lazım ya da davetiyen olması lazım, ben üyeyim fakat davetiyem yok ne yazıkki eğer olursa mesaj atarım. Davetiye dışında bazen,özel günlerde üyelikler açılıyor mesela bayramlarda vs. ben yılbaşında üye olmuştum açıktı o zaman...Torrenteagle da Turknova'ya benzer,örneğin Hükümet Kadın 2 çıktıgında iki sitede de aynı tarihte eklenmişti, tek fark TurkNova da seed eden daha fazla oluyor.. Üyeliksiz kaynak yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

"Hemen İndir" yazan bir tür reklam. Onun yanındaki kırmızı "Download" yazısına tıklayacaksın. TurkNova'dan üyelik almak için beklemen lazım ya da davetiyen olması lazım, ben üyeyim fakat davetiyem yok ne yazıkki eğer olursa mesaj atarım. Davetiye dışında bazen,özel günlerde üyelikler açılıyor mesela bayramlarda vs. ben yılbaşında üye olmuştum açıktı o zaman...Torrenteagle da Turknova'ya benzer,örneğin Hükümet Kadın 2 çıktıgında iki sitede de aynı tarihte eklenmişti, tek fark TurkNova da seed eden daha fazla oluyor.. Üyeliksiz kaynak yok diye biliyorum.

bilgi için saol..Torrenteagle sitesine üye oldum dediğin gibi kırmızı butonla tıklıyorm ..ama çok düşük hızla indiriyo nedense..

Seed sayısı azdır diye yavaş iniyor. Yapacak bir şey yok, yerli filmleri torrentten indirmek dert..milletimiz paylaşmıyor indirip siliyor hemen listeden..
  • quote:

Seed sayısı azdır diye yavaş iniyor. Yapacak bir şey yok, yerli filmleri torrentten indirmek dert..milletimiz paylaşmıyor indirip siliyor hemen listeden..

anladım ..ben pek anlamam bu torent indrme incelklernden falan .mesela emule kullnıyordum eskiden eski modeme port falan açıyodm yüksek id oluyodu daha hızlı indriibeliyrdm ..ama mıdem değişince o olaya pek giremedm garip bi modem verdi ttnet.. port açamadım bi türlü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    valla o yöntemi bilmiyorum ,torrent bilmeden önce linklerle indiriyordum filmleri ama torrent daha pratik. zaten link paylaşan da kalmadı neredeyse.
  • quote:

valla o yöntemi bilmiyorum ,torrent bilmeden önce linklerle indiriyordum filmleri ama torrent daha pratik. zaten link paylaşan da kalmadı neredeyse.

evet link pek yok ..ben de o yolla pek indirmedm bişey müzik albümü dışında ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.