Şimdi Ara

Yerli geliştirici Pixery en hızlı büyüyen firmalardan oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Funimate ve Impresso gibi mobil mağazalarda popüler olan iki video düzenleme yazılımının geliştiricisi Pixery Labs geçen yılı büyük bir başarı ile kapattı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin yer aldığı Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018 listesinde, gelirlerinde %4.600 büyüme başarısı ile 4.lük ödülünün sahibi oldu.

Pixery Labs kimdir?

2014 yılında kurulan Pixery Labs ilk olarak Funimate uygulaması ile mobil dünyaya adım attı. Funimate, 5 yılda dünya genelinde 100’den fazla ülkede toplamda 40 milyondan fazla indirme sayısına ulaştı. Apple tarafından “En iyi Yeni Uygulama” seçilen Funimate, ayrıca “2016’nın En İyi App’i” ve Google’da “Editör’ün Seçimi” olarak öne çıkarılmıştır.

Ayrıca Bkz.Netflix orijinal içeriğe bu yıl 15 milyar dolar harcayabilir

Nisan 2018’de kullanıcıların beğenisine sunulan, sosyal medya için video reklamı hazırlama uygulaması Impresso ise Apple tarafından “Günün Uygulaması” olarak seçildi. Özellikle TikTok uygulamasının patlama yapması sonrasında Pixery firması büyümeye başladı.

Pixery’nin hedefi, 1-2 yıl içerisinde 50 Milyon ve 5 sene içerisinde de 200 Milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşmak. Firma İstanbul ve Ankara’da R&D ofisinde 30 kişilik bir ekiple büyümeye devam ediyor.

• R&D mi? ArGe de diyemiyoruz artık desene

• Funimate bu öğe ülkenizde kullanılamıyor ne demek, TR seçili telefonumda

• 5 yılda güzel noktalara gelinmiş tebrikler.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bazı uygulamaları ülkemizde açık değil firmanın
  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Risörç en divilopmınt mıymış o güzelim arci varken ne gerek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli geliştirici Pixery en hızlı büyüyen firmalardan oldu

İşaretlediğim iki şirket diğerlerinden ayrılıyor. Yurtdışına açılmaları zor olan şirketler bunlar; Özellikle Armut...İlginç olan ise bu şirketlerin yurtiçinde bu kadar büyük oranlarda büyümüş olmaları.Bence asıl tebriği bu iki şirket hakediyor.
    Bununla birlikte diğerlerinin katmadeğerinin daha fazla olduğu gerçeğini de görmezden gelmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O tiktok denilen Allah’ın belası uygulamayı bunlar mı yapmışlar yani yoksa ben mi yanlış anladım?

• Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Bence yok, sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.