|
Yerli girişim Kickstarter üzerinde rekor kırdı (2. sayfa)

-
-
Ben girişimin kurucu ortağıyım. Türkiye'den başvuru kabul edilmediği için bu şekilde devam ediyoruz.
-
Ben Fatih, girişimin kurucu ortağıyım. Herkese yorumları için çok teşekkür ederiz. Güzel yorumları görmek bizi sevindirdi. Ama bir kaç arkadaşa cevap vermek istedim. Öncelikle yurt dışındalar deyip ülkemizle bağlantımız yokmuş gibi yorum yapan arkadaşa Kickstarter'a TR'den başvurulmadığını söylemek isterim. Diğer tarafta ürünün filament israfı tarafını eleştirip rakip firmanın ürününü öven ve ''gerçek girişimcilik'' olarak nitelendiren arkadaşa vakti varsa 3d yazıcı sektöründe neden başarılı olacağımız ve bunun sebepleri ile alakalı saatlerce konuşabilirim. Bu gibi şeyler böyle başlar, bizim hedefimiz türkiyeden dünyaya teknoloji ihraç etmek, bunu da yapabileceğimiz en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ne yurtdışına kaçma hedefimiz var, ne de kötü bir ürünle pazarda bulunmak. Bu bizim ilk ürün tecrübemiz henüz 22 yaşındayız. Teknoloji geliştiren Türkiye'de kaç girişimci var da bir şeyler yapmaya çalışan bizleri kötü yorumlarınızla oturduğunuz yerden eleştiriyorsunuz? Ama yine de yorum yapma nezaketi gösteren, yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Karşımızda olanların da canı sağolsun :)
-
bu girişim dün fonbulucu (yerli site) sitesinde yaklaşık 3 milyon tl evet yanlış duymadınız 3 milyon tl civarı fonlama aldı yatırımcılardan. yerli şirket kurulacak bu fonlama sonrası(anonim şirket). araştırmak isteyen paya dayalı kitle fonlama sistemini araştırsın. girişimin yolu açık olsun.arkadaşları tebrik ederim.
-
hocam merhaba,öncelikle sizi ve ekibinizi tebrik ederim. inşallah herşey istediğiniz gibi gider. benim de bir girişim projem var.bunu kickstarter ya da indiegogo gibi yabancı fonlama sitelerinde paylaşmak sermaye toplamak istiyorum. ancak maalesef ülkemizden başvurular kabul edilmiyor. acaba siz bu işi nasıl çözdünüz? kısaca bahsedebilir misiniz? ingilterede şirket kurmuşsunuz ama araştırdığım kadarıyla detaylara ulaşamadım.püf noktalara ihtiyacım var.vakit ayırabilirseniz çok memnun olurum. selamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X