|
Yerli girişim Kickstarter üzerinde rekor kırdı

-
-
böyle kafası çalışan genç girişimci kardeşlerimizi görmek az da olsa umut veriyor.
-
Tebrikler, yakında yurt dışına geçerler
-
Tebrikler . . .
-
Zaten Londra'dalar yani Türkiye'yi ilgilendiren bir haber değil.
-
Adamların merkez London. En doğrusunu yapmışlar
Yolları açık olsun
-
Helal olsun arkadaşlara, inşallah daha çok böyle girişmler çıkar ülkemizden. Birde şu Kickstarter bizim ülkemize bir gelebilse..
-
Benzer sistemler daha önce yapılıp piyasaya sürüldü ama filament israfı fazla olunca tutulmadı.İnş filament israfına çözüm bulurlarsa tutar yoksa geniş kitlelere ulaşması pek mümkün değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kickstarter TR deki projelere destek veriyormu !?
-
Türklerin başvurması yasak. Sadece Avrupa ve ABD gibi sınırlı ülkelerde var. Bu platformda para toplayıp, "Para toplayalım da sonra zaten yaparız bir şeyler" dedikleri için böyle kısıtlama geldi. Bu arada olay gerçek adamlar parayı topladı ama ortada bir plan bile yoktu.
Edit:
Abi her şeyi anlatmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 27 Kasım 2021; 20:4:7 > -
Yine aynı malesef filament israfı çok oluyor. Her şeyde kullanılmaz malesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bir proje gelistirdim,kickstarter gibi yerlerde yayinlamak istedim ama maalesef ülkemizden basvuru alinmiyormus. daha dogrusu dunyanin cogu yerinden basvuru yapilamiyormus. uzucu tabiki.
-
unlu felsefeci nusretin dedigi gibi: wooow
-
Hoca adamlar Türkiye'de bunca zamandır Türkiye'de geliştiriyorlar ürünü 2019 da ilk arıkovanına katılmışlardı ama 700 dolar anca toplamışlarda 2 yıldır tasarımı iyileştirmeye çalışıyorlar Kickstarter'a katılabilmek için yurt dışından şirket açtılar.
-
IDEX veya Toolchanger da anca israf olmuyor hocam bu sistemde her türlü israf oluyor tek nozzle dan çıktığı için filament temizlemek zorunda kalıyor ha temizleme kulesi yerine başka bir model daha koyup onu basarken temizlemesini sağlayabilirsiniz elbet.
-
-
E3D Toolchanger vardı öncesinde hocam Prusa'nın bağlama mekanizması daha farklı duruyor ama aynı mantık. Bu çözüm iyi çözüm bence de ben de 2 başlıklı olan XL için önsiparişi verdim hocam. 5 başlık fazla overkill benim için :D
-
$142,534
pledged of $9,952 goal
Google'da ismini indexletmek için güzel taktik. Hedefi küçük tut ortalama bir fon toplansın (bana göre 150k dolar düşük bir miktar) çarpan etkisiyle hedefimizin çok üzerine çıktık rekor kırdık başlığıyla haber ol.
:)
En Beğenilen Yanıtlar

Zaten Londra'dalar yani Türkiye'yi ilgilendiren bir haber değil.
|
böyle kafası çalışan genç girişimci kardeşlerimizi görmek az da olsa umut veriyor.
|
Benzer içerikler
- instagram hesabım çalındı
- instagramda istek attığım kişileri nasıl görebilirim
- instagram dondurma
- font bulma
- samsung mesajlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X