Şimdi Ara

Yerli Lazer Silahı Görücüye Çıktı. ASELSAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ø

İstemezükçüler geç kalmamış.
    Yapan mühendisler esrarengiz bir şekilde öldürülmezse şerefsizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F

Yapan mühendisler esrarengiz bir şekilde öldürülmezse şerefsizim.

Alıntıları Göster
    4 sene sonra orda işe başlarım artık ne icat edem beyler öneri verin

not: odtü makina xd xd
  • reiz o öldürülen adamlar ya aselsan'da 1-2 aylık eleman yada çok önemli bir pozisyonda* çalışmayan mühendislerdi yani hiç bir projeye doğrudan katkısı olmayan adamlar. aselsan kariyer günleri için bizim okula geldi bende sordum orda bi arge mühendisine bunları dedi. bide basının abartması haber bulamayınca ısıtıp ısıtıp bunları ortaya atıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Her sene bi dünya silah,uçak,tank v,s projesi çıkıyor ama teröristler elini kolunu sallaya sallaya geziyor.Madem üretiyorsun kullan o zaman da bir işe yarasın

Adam haklı anca sergilemeyi biliyorlar her türlü teknoloji var bi başıbozuk örgüte söz geçiremiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius

4 sene sonra orda işe başlarım artık ne icat edem beyler öneri verin

not: odtü makina xd xd

Düşünce ile çalışan kumanda :)
  • ASELSAN da çalışan birine sormuştum. Tanklar için güdümlü füze üzerinde çalışıyoruz demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbaraPalvin

ASELSAN da çalışan birine sormuştum. Tanklar için güdümlü füze üzerinde çalışıyoruz demişti.
    Bunları yapan mühendisler zaetn o hükümetin beğenmediği odtülü mühendisler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Bu mühendislere sadece helal olsun denir görüşü ne olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdo

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Bu mühendislere sadece helal olsun denir görüşü ne olursa olsun.

Alıntıları Göster
    prototip + portatif = portatip

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

Made in USA

ABD bile hala bu silahın testlerini devam ettirmekte ve ordusuna teslim edilmiş bir ürüne sahip değildir.

Sonra halkimiz niye cahil. 2 paragrafi okumaktan acizler.

Dostum ben amerika kullaniyor demedim zaten. Içerdiği parçalari Amerika'dan alıyorlar. Onu kastettim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Made in USA

ABD bile hala bu silahın testlerini devam ettirmekte ve ordusuna teslim edilmiş bir ürüne sahip değildir.

Sonra halkimiz niye cahil. 2 paragrafi okumaktan acizler.

Dostum ben amerika kullaniyor demedim zaten. Içerdiği parçalari Amerika'dan alıyorlar. Onu kastettim.

Made in ne demek hocam? Amerika da yapildi. Made in dersen farkli seyler anlasilir. Parcalari amerikadan alindi anlami cikmaz.

• Şu ülkede endustriyel olarak Iyi giden biseyler olduğunu görmek o kadar mutlu ediyor ki
  • velkam tu half life
  • Hep daha iyisini dusunmemiz lazim bunu yaptik bitti gitti olmamasi lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Konuya girerken siyasi fikirlerinizi vs. kapıda bırakırsanız süper olur.. Bir ülkede yapılan herşeyden zamanın iktidarı sorumlu değildir. Şunu bir kabul etmek lazım. İyi şeyleri üstlenip kötüleri istisnasız yalanlayan yandaş da tam tersini yapan muhalif de samimiyetsizdir..

Ne kadar acizsiniz be arkadaş Büyük ihtimalle liseye gidiyorsun ama yinede seni ciddiye alıp 2 kelime yazayım bari.Akp hiç birşey yapmadı diye ağlıyodunuz dün bugünde bunu akp yapmamıştır diyorsunuz Vallahi güldüm senin şu yorumunu görünce.Anne babana bari sor chpli bile olsalar sana türkiyenin yakın tarihindeki durumunu anlatırlar sana.Kendi arabamızı , uçağımızı yaparken sabote ettiler.Mühendislerimizi israil amerika intihar etti diyerek öldürttü.Şimdi yönetimde israil ve amerikaya karşı olan birileri varken bunları başarıyoruz sende sorumlu değildir diyosun.Sana denmesi gereken tek şey yav he he.Savaş Ay'ın A Takımı programının bölümlerini internette bul ve izle türkiyenin 20 yıl önceki halini Artık %100 türk yapımı tank helikopter gibi araçlarımız var yakındada yerli uçak olacak.Peki bunları kim başardı?Tabikide akp değil Kendi kendine olmuş olabilir Vallahi sizi nasıl yetiştiriyorlar anlamıyorum.Desteklediğiniz parti iktidar olamıyor diye demediğiniz saçmalık kalmıyor.Yaptığın yorumun mantıkla uzaktan yakından ilişkisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell076 -- 18 Mayıs 2015; 19:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UnrealNerd

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Konuya girerken siyasi fikirlerinizi vs. kapıda bırakırsanız süper olur.. Bir ülkede yapılan herşeyden zamanın iktidarı sorumlu değildir. Şunu bir kabul etmek lazım. İyi şeyleri üstlenip kötüleri istisnasız yalanlayan yandaş da tam tersini yapan muhalif de samimiyetsizdir..

Ne kadar acizsiniz be arkadaş Büyük ihtimalle liseye gidiyorsun ama yinede seni ciddiye alıp 2 kelime yazayım bari.Akp hiç birşey yapmadı diye ağlıyodunuz dün bugünde bunu akp yapmamıştır diyorsunuz Vallahi güldüm senin şu yorumunu görünce.Anne babana bari sor chpli bile olsalar sana türkiyenin yakın tarihindeki durumunu anlatırlar sana.Kendi arabamızı , uçağımızı yaparken sabote ettiler.Mühendislerimizi israil amerika intihar etti diyerek öldürttü.Şimdi yönetimde israil ve amerikaya karşı olan birileri varken bunları başarıyoruz sende sorumlu değildir diyosun.Sana denmesi gereken tek şey yav he he.Savaş Ay'ın A Takımı programının bölümlerini internette bul ve izle türkiyenin 20 yıl önceki halini Artık %100 türk yapımı tank helikopter gibi araçlarımız var yakındada yerli uçak olacak.Peki bunları kim başardı?Tabikide akp değil Kendi kendine olmuş olabilir Vallahi sizi nasıl yetiştiriyorlar anlamıyorum.Desteklediğiniz parti iktidar olamıyor diye demediğiniz saçmalık kalmıyor.Yaptığın yorumun mantıkla uzaktan yakından ilişkisi yok.

"türkiyenin 20 yıl önceki hali"

• %100 Türk yapımı helikopter ve tank gibi araçların hangileri.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C3C40E57

%100 Türk yapımı helikopter ve tank gibi araçların hangileri.?
    Aselsanın imkan ve parası olsa yapamayacağı silah yok.
  • OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    yav he he yapboz gibi alıp her istediğini üretmek o kadar kolay ki orta afrika cumhuriyetinin elinde plazma topu varmış biz daha lazeri yeni üretiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTavuk

%100 Türk yapımı helikopter ve tank gibi araçların hangileri.?

Bunla bizim oyumuz bir mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.