Şimdi Ara

Yerli Lazer Silahı Görücüye Çıktı. ASELSAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=bgJDfM4vwXo ama bu haberde basra körfezine gönderildiği söyleniyor

http://www.sabah.com.tr/teknoloji/2014/12/12/lazer-silahi-gercek-oldu burada da testlerinin tamamlandığı ve silahın kullanıma hazır olduğunun pentagon tarafından duyurulduğu belirtiliyor

• @GoldPunch
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

Made in USA

ABD bile hala bu silahın testlerini devam ettirmekte ve ordusuna teslim edilmiş bir ürüne sahip değildir.

Sonra halkimiz niye cahil. 2 paragrafi okumaktan acizler.

Dostum ben amerika kullaniyor demedim zaten. Içerdiği parçalari Amerika'dan alıyorlar. Onu kastettim.

Made in ne demek hocam? Amerika da yapildi. Made in dersen farkli seyler anlasilir. Parcalari amerikadan alindi anlami cikmaz.

Peki cahilliğime verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel bir proje ama ne görsem alçak irtifa tamam güzelde neden hep alçak irtifa yapıyorlar? Daha kolay olduğu için falan mı?
  • CUMHURBAŞKANIMIZ yapıyor ALLAHa şükür,ALLAH verdikçe veriyor,büyüme gelişme devam ediyor aramızdaki dinsiz vatan hainlerine rağmen

• Ulan bir kere de ASELSAN ın yaptıkları siyasete bağlanmasın dişimi kıracam

• quote:

Orijinalden alıntı: UnrealNerd

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Konuya girerken siyasi fikirlerinizi vs. kapıda bırakırsanız süper olur.. Bir ülkede yapılan herşeyden zamanın iktidarı sorumlu değildir. Şunu bir kabul etmek lazım. İyi şeyleri üstlenip kötüleri istisnasız yalanlayan yandaş da tam tersini yapan muhalif de samimiyetsizdir..

Ne kadar acizsiniz be arkadaş Büyük ihtimalle liseye gidiyorsun ama yinede seni ciddiye alıp 2 kelime yazayım bari.Akp hiç birşey yapmadı diye ağlıyodunuz dün bugünde bunu akp yapmamıştır diyorsunuz Vallahi güldüm senin şu yorumunu görünce.Anne babana bari sor chpli bile olsalar sana türkiyenin yakın tarihindeki durumunu anlatırlar sana.Kendi arabamızı , uçağımızı yaparken sabote ettiler.Mühendislerimizi israil amerika intihar etti diyerek öldürttü.Şimdi yönetimde israil ve amerikaya karşı olan birileri varken bunları başarıyoruz sende sorumlu değildir diyosun.Sana denmesi gereken tek şey yav he he.Savaş Ay'ın A Takımı programının bölümlerini internette bul ve izle türkiyenin 20 yıl önceki halini Artık %100 türk yapımı tank helikopter gibi araçlarımız var yakındada yerli uçak olacak.Peki bunları kim başardı?Tabikide akp değil Kendi kendine olmuş olabilir Vallahi sizi nasıl yetiştiriyorlar anlamıyorum.Desteklediğiniz parti iktidar olamıyor diye demediğiniz saçmalık kalmıyor.Yaptığın yorumun mantıkla uzaktan yakından ilişkisi yok.

Hocam saka misin? Insallah trollsundur gercekse durum vahim cunku.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Konuya girerken siyasi fikirlerinizi vs. kapıda bırakırsanız süper olur.. Bir ülkede yapılan herşeyden zamanın iktidarı sorumlu değildir. Şunu bir kabul etmek lazım. İyi şeyleri üstlenip kötüleri istisnasız yalanlayan yandaş da tam tersini yapan muhalif de samimiyetsizdir..

Ne kadar acizsiniz be arkadaş Büyük ihtimalle liseye gidiyorsun ama yinede seni ciddiye alıp 2 kelime yazayım bari.Akp hiç birşey yapmadı diye ağlıyodunuz dün bugünde bunu akp yapmamıştır diyorsunuz Vallahi güldüm senin şu yorumunu görünce.Anne babana bari sor chpli bile olsalar sana türkiyenin yakın tarihindeki durumunu anlatırlar sana.Kendi arabamızı , uçağımızı yaparken sabote ettiler.Mühendislerimizi israil amerika intihar etti diyerek öldürttü.Şimdi yönetimde israil ve amerikaya karşı olan birileri varken bunları başarıyoruz sende sorumlu değildir diyosun.Sana denmesi gereken tek şey yav he he.Savaş Ay'ın A Takımı programının bölümlerini internette bul ve izle türkiyenin 20 yıl önceki halini Artık %100 türk yapımı tank helikopter gibi araçlarımız var yakındada yerli uçak olacak.Peki bunları kim başardı?Tabikide akp değil Kendi kendine olmuş olabilir Vallahi sizi nasıl yetiştiriyorlar anlamıyorum.Desteklediğiniz parti iktidar olamıyor diye demediğiniz saçmalık kalmıyor.Yaptığın yorumun mantıkla uzaktan yakından ilişkisi yok.

hayal kurmaya devam et, değil akp atatürk gelsede türkiyede yerli uçak olmazzzz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Bunları yapan mühendisler zaetn o hükümetin beğenmediği odtülü mühendisler

Arkadaş ne cahil birşeysin sen ya bide alıntılamışsın benim mesajı Durumdan haberin bile yok.Odtüdeki teröristler mühendismi sanıyorsun sen acaba.Bu mühendislerin içide 1 tane teröristlerle aynı görüşü savunan yok.Sadece 1-2 televizyon kanalında gördüklerinizle düz mantık yorumlar yapıyorsunuz azcık geliştirin kendinizi ya.Hayır anlamıyorumki lisedemi okumadın.Üniversiteye hazırlaananlar içinde odtü itü hedefleyendemi görmedin acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell076 -- 18 Mayıs 2015; 20:19:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

@GoldPunch

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Bunları yapan mühendisler zaetn o hükümetin beğenmediği odtülü mühendisler

Arkadaş ne cahil birşeysin sen ya bide alıntılamışsın benim mesajı Durumdan haberin bile yok.Odtüdeki teröristler mühendismi sanıyorsun sen acaba.Bu mühendislerin içide 1 tane teröristlerle aynı görüşü savunan yok.Sadece 1-2 televizyon kanalında gördüklerinizle düz mantık yorumlar yapıyorsunuz azcık geliştirin kendinizi ya.Hayır anlamıyorumki lisedemi okumadın.Üniversiteye hazırlaananlar içinde odtü itü hedefleyendemi görmedin acaba?

yapma yaw odtüde kimin kim olduğunu biliyorum aselsandaki mühendislerin senle aynı görüşü savunmadığını bildiğim gibi

bir lafa bakarım laf mı diye bir diyene bakarım adam mı diye

ey bana cahil diyen şahıs yukarıda %100 tank uçak helikopter yazmışsın, en komiğide başımızda amerika israil düşmanı yazman olmuş

sınır ötesi operasyon için abdden izin alan kim?? erdoğan
    abd askerleri için dua eden kimm? erdoğan
    kimin oğlu israil ile ticaret yapıyor ?? erdoğan
    hatayda bombalı saldırı olduğu zaman hatay yerine abdye giden kim?? erdoğan
    abdnin her daim arkasında olan kim?? erdoğan

tüm bunlarve yazamadığım daha da fazla gerçek varken senin yazdığın ve inandığın hikayelere bak birde liseli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 18 Mayıs 2015; 20:54:29 >

• Bana sanki birileri feyk atıyor gibi geldi. Raygun fantastik bilimkurgu ürünü bir alet diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YeniKullanıcıAdı

Çok güzel bir proje ama ne görsem alçak irtifa tamam güzelde neden hep alçak irtifa yapıyorlar? Daha kolay olduğu için falan mı?

Alçak irtifa bu işin başlangıç çıtası. Hem radar hem de kullanılan füze mühimmat olarak daha kolay geliştiriliyor. Aselsan ve roketsan şimdi daha uzun mesafeli alçak ve orta irtifa sistemlerini geliştiriyor. Füze radar hepsi bir arada. Roketlerin ilk uçuş testleride yapıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdo

quote:

Çok güzel bir proje ama ne görsem alçak irtifa tamam güzelde neden hep alçak irtifa yapıyorlar? Daha kolay olduğu için falan mı?

Alçak irtifa bu işin başlangıç çıtası. Hem radar hem de kullanılan füze mühimmat olarak daha kolay geliştiriliyor. Aselsan ve roketsan şimdi daha uzun mesafeli alçak ve orta irtifa sistemlerini geliştiriyor. Füze radar hepsi bir arada. Roketlerin ilk uçuş testleride yapıldı.

yavaş yavaş gelişecek diyorsun peki sizce bunun yüksek irtifayı falan bulması kaç yılı bulur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Verdo

quote:

yavaş yavaş gelişecek diyorsun peki sizce bunun yüksek irtifayı falan bulması kaç yılı bulur

Uzun menzilli hava savunma füzesini abd, rusya ve çin tek başına yapabiliyor. Avrupa aster füzelerini geliştiriyor. Uzun menzil baya zor iş yani.

Sanırım aselsan orta irtifa sistemi en geç 5 yıla kadar bitirir ki bundan sonraki adım uzun menzildir. Uzun menzilde en önemli şey radar. Radarda çok yoğun çalışma var. Bence 10 yıl içersinde uzun menzil işinede girişir aselsan ve roketsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verdo -- 18 Mayıs 2015; 22:29:19 >

• Ah bide şunların profesörleri mühendisleri intihar ve kaza(!) yapıp durmayı kesse!
  • Uydu gönderme töreni esnasında yolları yakıp trafiği kapatan ödtü'lü mühendisleri beğenmiyor kimse. Bunu yapan adama kimsenin lafı yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.