Şimdi Ara

Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında yerini aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Witcher 3 ü andırıyor

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    İnşallah dalga geçiyorsundur üstad

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 31 Aralık 2020; 17:6:34 >
  • por favor kullanıcısına yanıt

• sırf destek için aldım. inş kaçan treni yakalamak için ne kadar geç kalsak da yardımcı olmusuzdur. açıkçası ben de pek oynucagimi düşünmüyorum ama olsun.

• Emrah S kullanıcısına yanıt
    Aynen Emrah S hocam yıl 2020 kullanılan assetlere bak oyun diye çıkarılan çöpe bak sonra bir de senin gibi milliyetçilikle kafayı yemiş tüm değerleri sömürülmeyi hazır bekleyenlere bak insan şaşıramıyor. Lütfen oyundan 10-15 tane kopya satın al hatta yakından tanıdığın tüm "Yunan tohumlarına" da birer kopya hediye et çok şükür yunanistanı batıracağız şahlanacağız inşallah. Durmak yok hocam sömürülmeye devam "Muhteşem Osmanlı - Kahramanlar asla ölmez" diye bir oyun da var onu da indirip oyun içi tüm mikro ödemeleri tamamlayın lütfen rica ediyorum ecdadımızı onurlandırmamız gerekiyor böyle tarihimizi anlatan süper ötesi oyunlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vieille ecole -- 19 Eylül 2020; 19:31:35 >
  • vieille ecole kullanıcısına yanıt
    Ben oyunun sadece isminden dolayı eleştiren bazı geri zekalilara söyledim zoruna gidenin ecdadını seveyim. Oyun koyun hikaye ahmak bir gençlik akıl verir olmuş ya senin gibi aklınca da dalga geçiyor ya zavallı mahlukatlar laf yetiştirmede üzerinize yok. Laf yetistireceginize kendinizi yetiştirin oynamaktan öteye gidin biraz

• hahaahaha 2.el araplardan ancak böyle oyun çıkar :XD

• Küçükkene Eti yami diye çikolatanın oyunu vardı. Grafikleri falan bundan çok daha iyiydi. Sene 2007 - 2008 falandır.

• Osman gazi oyunu neler sunuyor?
    Kskdkskdkdkdjdndjdkdkd

• mount blade ve yakın zamanda çıkacak olan rise online a baksınlar. rise online konusu knight online dan çalıntı ama yıllardır aynı grafikten kakalanan oyunun yerine çalıntı, grafik olarak daha gelişmiş türk oyunu tercih ederim.

• senin gibi bizanslılar dan ne çıktı bu zamana kadar atam ne koymuş size 2 bin yıldır açısı çıkmıyor be

• Emrah S kullanıcısına yanıt
    atam zamanında dedelerini kesimiş normal acısı hala taze

• elin adamı hep ileri der uzaya çıkar. bizim aveller osmanlının etkilerinden kurtulamadı gitti. ne osmanlıymış ne tarihmiş be. bir tek benim midem mi bulanıyor acaba bu saçmalıklara.

• 2. el arab çok iyi :D

• Yüce Türk'ü 5 yeteleye CD'ye çekip oyun diye satmak ancak bu dönemde olur... HATIRLAYIN birkaç sene evvel YÜCE TÜRK BAYRAĞI ile gezmek terör suçu sayılıyordu, açın haberleri google elinizin altında, aynı dönemde T.C. harfleri de itici bulunup heryerden kaldırıldı AÇIN HABERLERİ. Ziraat bankasına hala dönmedi mesela bir örnek o. neyse şu oyun çıktı da türklük kurtuldu...
    Ah şu öksüz TÜRKLÜĞÜMÜZ ah..

• Senin saçmalık dediğin tarih bir medeniyet tarihidir. Bunu bir tarihçi olarak yazıyorum. Osmanlı devleti size ne yaptı da bu kadar mideniz bulanıyor. Senin yaptığın yorumu bir rum veya bir ermeni bile yapmaz.

• Bunu alıp oynayacağınıza Mount Blade Warband alıp Osmanlı modunu yükleyin üzerine. Hem aynı paraya daha çok zevk alırsınız hem de ille de yerli üreticiye destek vermek istiyorum diyenler de destek verir. Firmanın yeni oyunu dünyada milyonlar sattı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.