|
Bildirim
Gta vice citynin prog. files dosyalarına girip tony nin kıyafetleri olan resim dosyalarını paint ile düzenleyebiliyorduk. Bunu görünce aklıma o geldi.
|
İyi oyun olsaydı öven de olurdu gömen de. Ama oyun kötü bunun neresini övelim.
|
'Quality over quantity' diye bir soz vardir bilir misin?
|
üretip para kazanıyorlar // osman gazi için de tam zamanı akp varken. Bir varmış bir yokmuş 10101010...
|
Warbandın grafiklerinden bile kat kat kötü grafiklere sahip oyunu utanmadan övmüşsünüz türk oyunu türk oyunu diye diye rezil kepaze oyun yapan yapımcıları zengin ediyorsunuz ama mobil için orta seviye bir oyun olmuş
|
aynen mokoko, mühendis olarak sürünüyorum, ben kötü demedim bu oyuna sadece gta vice city yi andırıyor. Hem buna diyelim iyi dersek mount&blade, crysis gibi oyunlara ne demeliyiz mokoko?
|
Aynen Emrah S hocam yıl 2020 kullanılan assetlere bak oyun diye çıkarılan çöpe bak sonra bir de senin gibi milliyetçilikle kafayı yemiş tüm değerleri sömürülmeyi hazır bekleyenlere bak insan şaşıramıyor. Lütfen oyundan 10-15 tane kopya satın al hatta yakından tanıdığın tüm "Yunan tohumlarına" da birer kopya hediye et çok şükür yunanistanı batıracağız şahlanacağız inşallah. Durmak yok hocam sömürülmeye devam "Muhteşem Osmanlı - Kahramanlar asla ölmez" diye bir oyun da var onu da indirip oyun içi tüm mikro ödemeleri tamamlayın lütfen rica ediyorum ecdadımızı onurlandırmamız gerekiyor böyle tarihimizi anlatan süper ötesi oyunlarla
|
hahaahaha 2.el araplardan ancak böyle oyun çıkar :XD
|
Adı Osman Gazi olduğuna göre dünyanın en muhteşem oyunu olsa da bizdeki bazı malum kafalar için kötü oyun olarak gömülecektir. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Adı Osman Gazi olduğuna göre dünyanın en muhteşem oyunu olsa da bizdeki bazı malum kafalar için kötü oyun olarak gömülecektir. |
Kusura bakmayın da 20 yıl öncesinin oyunu gibi duruyor. Mobil oyun yapsalar emin olun daha çok kazanırlar. Tam bazılarının gazını alıp, beğenmeyenler üzerinden de mağdur edebiyatı yapmalık bir yapım Ekleme: Mobil varmış zaten... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 19 Eylül 2020; 11:50:31 > |
|
|
|
|
|
hayırlı olsun darısı diğer türk oyunlarına |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |