Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (680. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: metinTasci
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.976
Cevap
331
Favori
598.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş

ben şimdi baktım her şeyi ekledim 1930 lira çıkıyor

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

düzeltmişler YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• Merhaba arkadaşlar. Aracımı satmak veya üste para alabileceğim otomatik bir araç ile takas yapmak istiyorum. Mayıs 2024 çıkışlı, 4900 km.de, kaza-boya yok, gemlik mavi, bej koltuk, tüm opsiyonlar mevcut.

Satış fiyatım 1.750. Takas için minimum 600 bin üste almam lazım. Dizel veya benzinli fark etmez, atmosferik olmasın yeter. Araç Tekirdağ, Çerkezköy'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 20 Ocak 2025; 16:40:52 >
  • Yaptığım testler sonucunda araçta arıza aldım. Ama nasıl aldım. Arkadaşlar yüzde 90 üstü seviyelerde rejen asla kullanmayın. Hatta 80 e kadar açmayın bile. Araçta yük birikmesine sebep oluyor bence ve arıza veriyor. Voltaj arızası. Onun haricinde çok hızlı şarj istasyonlarında şarj edince de bu arızaya sebep oluyor. Özellikle zes istasyonlarda. Aracı tekrar sıfırladım. Batarya seviyesi değişti. 93 gösteriyordu 90 seviyesine indi. Hatalarda öyle oluyor. Şuanda 80 olmadan rejen kullanmıyorum. Çok daha konforlu. Ama sürüş verilerim berbat 😂 250 km lere düştü nerdeyse toplam menzil. Böyle devam etsin miss gibi arızasız keyfli. Şimdi uzun yola çıkabilirim artık. İnşallah hatasız devam eder sürecim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 20 Ocak 2025; 17:22:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AWD 4x4 modeli seri üretimi tamamen yalan oldu sanırım, haziran ekim aralık derken yıl bitti.

RWD sorunlarını çözmeden AWD üretmek macera olur zaten.

• Fiyat korkunç bir yere çıkıyor kimse almaz bu aracı 2750-3000 aralığında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arabayı çalıştırdığımda sanki multimedya ambiyans sesi gibi bi ses geliyor. Güzel tarif edemedim :) Ses kaydını almaya çalışacağım. Elektrik motorunun sesi diye internette okudum çok üzerine düşmedim açıkcası. Yalnız araç belli hızlarda ses yapıyor diğer arkadaşların belirttiği gibi. Bizde de motor arızası mı var bi huylandım. Son 1 haftadır rejen kapalı kullanıyorum. Seyir halinde giderken aracın enerji sistemi hatası verip frenlerini kitlemesi bana rejen ile ilişkili gibi geldi. Güç kazanımı yapalım derken sakar yokuşundan aşağı inerken böyle birşey yaşayanın Allah yardımcısı olsun diyorum. Yalnız dediğim gibi rejen kapalı iken araçtan ıslık sesi gelmesi beni de huylandırdı. Geri kazanım kapalı ilen frene bastığında geri kazanım barı olan mavi barda hareketlenme görüyorum. Rejen kapalı ise mavi barın hareketsiz kalması gerekmiyor mu?
    Son olarak bende hala güncelleme yapmıyorum. Güncelleme sonrası daha kötü oldu yorumlarını geçen haftada okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err_ryn -- 20 Ocak 2025; 19:10:41 >

• VethekBK V kullanıcısına yanıt
    aracınızın yazılımı 1.5 mi 1.4 mü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • err_ryn E kullanıcısına yanıt

Rejen kapalıyken fren yapınca önce rejeni kendi yapıyor daha sert frende mekanik fren çalışıyor,yani rejen kapalıyken fren yapınca rejen barı gösterir ama daha hafif rejen yapar, gerçi ben rejen gücünü düşük ayarlanmıştım,belkide bu nedenle de hata almıyorum ,konforu da çok iyi, sizlerde rejen kazanımı hangi ayarda?

• badsay kullanıcısına yanıt

Herkeste %78 e kadar sayıyor, normal yani.

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Bugün aracı %95 e kadar şarj ettim, Beylikdüzü'ne uzun yola gittim geldim :)

1.5 de rejen işini değiştirmişler, ekranı açtım takip ettim batarya %95 de 21 kw kazanıma izin verirken döndüğünde batarya %80 kalmıştı rejen kazanımı 35 kw'ya yükselmişti. Yani teoride bu durumu kendisi ayarlıyor, bende pratikte de sorun olmadı. Şarju kesince kısıtlı geri kazanım diye uyarı veriyor, rejen 3. kademede olsa dahi ekrandaki mavi çizgi ile 1. kademede sınırlandırdığını gösteriyor.

%28 de şarja taktım 70 kw ile başladı, arscı kilitleyip ayrıldım. Geri geldiğimde %95 de halen 15 kw basıyordu, başlangıç epey düşük olmasına rağmen 15 kw iyi göründü bana.

• 1.5 sürümü 1.4 den daha kötü değil, sürüşü daha yumuşak "smoothly" hale getirmeye çalışmışlar. Ben bir ağırlık hissetmedim. Yumulak kullanmak isteyen normal kullanıp, seti kullanmak isteyen az daha fazla basacak güç pedalına. Sakin kulllananların tüketimi de düşer diye tahmin ediyorum.

Otobandan gidişim 23 kw tüketim oldu, e5 den geri döndüğümde ortalama 18 kw ya düşmüştü.

Sesli asistan daha güzel çalışıyor, ben bugün trumore da kısayollarda kayıtlı bir rotayı açıp t10x ile paylaş dedim ama geçici hata oluştu dedi yapamadı. Yolda sesli asistana cadde ismini söyleyip rota açtırdım.

• Togg team, trugo ile q şarj anlaştı tek uygulamada birleşti yazdı ve 9.60 olacakmış,e-sarj da birleşecek yazmışlar hepsi trugo üzerinden şarj başlatılacakmış.

• greentooth kullanıcısına yanıt

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  o zaman iyiymiş

• İstanbul Park'ta bir Kızıl Ejder  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

o zaman iyiymiş

Tamam da neyin pahasına gaz tepkilerini azaltarak 😪
    Araç bildiğin içten yanmalı oldu yarın servisi başlarına geçirmez miyim?
    Ya düzeltin ya tüm telegrama güncelletmeyin yazacağım diyeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • korcin K kullanıcısına yanıt

ÖTV oranı yükseliyor, motor gücü yüksek olduğu için. Şu haliyle bile 2 milyon olan T10X, o versiyonla artık 3 milyondan aşağı olmaz. Talebin de çok yüksek olacağını sanmıyorum. Çok yüksek ihtimalle rafa kaldırıldı çift motorlu AWD versiyonu. Sözde 2023 29 Ekim dendi olmadı, 2024 Ekim dendi yine olmadı. Talep araştırması yapıp beklentilerin de altında kaldığı görüldüyse iptal edilmiştir.

• Hafta sonu İstanbul-Çorlu yaptım, git-gel toplamda 217 km ve %54 şarj tüketimi oldu, ortalama 120-135 km hız. Genelde şehir içi kullandığım için çok farkedemiyordum müthiş bir direksiyon titremesi var araçta ve konforu inanılmaz düşürüyor. Bir ara rene basınca da titreme arttı ve bu sanırım daha büyük bir sorun anlamına geliyor. Frenle titreme artması disklerde yamulmaya işaret ama daha araç 8.000 km de ve zaten sürekli rejen kullandığım için frende kullanmıyorum, disklerin aşınması veya yamulması normal mi acaba ? Genelde balans kaynaklı olur yüksek hızlarda ama fren sonrası titreme aklımı karıştırdı. Güncellemeyi bekliyorum servise gitmek için aradan bunu da çıkarayım diye ama esa, ekran sorunları, trim sesleri, sigorta sök-tak falan derken birde bu çıktı şimdi iyice soğudum araçtan. Fikri olan var mı acaba veya bu durumu yaşayan sebebi nedir acaba.

• xxl3346 X kullanıcısına yanıt

1.4

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Ben hep 2 kademede kullandım bazen 3. Testlerime devam ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.