Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (699. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Tuncer YAMAN , Tuncer YAMAN
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
13.980
Cevap
331
Favori
599.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş
  • 1.5 yazılım güncellemesine ilişkin randevu aramaları devam etmektedir Aramalar 2 Aralık itibarıyla başladı. Aramaların şasi sıralamasına göre yapılmadığını belirtmek isteriz. Arama listesi, “Akıllı cihazım” kaydı, coğrafi bölge, teslimat sırası ve cihazların güncellik durumu gibi faktörler dikkate alınarak oluşturulmuştur. İlk etapta listede yer alan kullanıcılarımız sırasıyla aranmaktadır. Ulaşılamayan kullanıcılarımız tekrar aranacak olup, 0850 222 8644 numarasından yapılan aramaları kabul etmenizi rica ederiz.
    Listeyi kontrol etme imkânımız bulunmuyor; aramalar sırasıyla ve hızlıca devam etmektedir.
    Eğer aranıp o an telefonunuza cevap veremezseniz endişelenmeyin, ulaşılamayan kullanıcılar tekrar aranacaktır.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

İzmir olduğu için belirtmemiştim pardon, mart 2024 teslim araç şubat üretimi ama siparişimden önce üretmişler sağolsunlar.

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Bende lastikleri değiştirip daha iç kaplamaları yapacam. Herşey o kadar üst üste geldi ki bir türlü halledemedim.

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    İlginç ve sinir bozucu bir durum😡
    Haziran temmuz beklerken, uygulamadan bir uyarı gelmeden direk aradılar🤷🏼‍♂️
    Algoritmaları nedir, neye göre iş tutuyorlar bilen beri gelsin🤷🏼‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 1 Şubat 2025; 15:51:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun🙋🏻‍♂️

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuncer YAMAN

İlginç ve sinir bozucu bir durum😡
    Haziran temmuz beklerken, uygulamadan bir uyarı gelmeden direk aradılar🤷🏼‍♂️
    Algoritmaları nedir, neye göre iş tutuyorlar bilen beri gelsin🤷🏼‍♂️

Ben problem etmiyorum açıkçası zaten V1 donanım adas yüklemeyecekler, sistemim de hatasız çok problem değil yani. Benim beklentim şubat sonu mart başı gibi bana sıra gelmesi. Kriterlere baktığımda kaydı falan da erken yapmıştım ama hiç servise gitmediğim için yazılım sürümüm 1.4.0-21.1.19 belki ondandır

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Elektirikliler sağlam değer kaybetti

Çok km de yapmıyorum

Yakıttan ettiği tasarrufu değer kaybından fazlasıyla çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

hocam Allah herşeyi görüyor , ne gerek var böyle asılsız ithamlara , telefonumda çektiğimi attım , sen şakasına dedim diyeceksin de Allah affeylesin hocam

Alıntıları Göster
    İlahi yahuu Allah neyi affetsin şaka olduğunu bile bile alındıysan zaten ona da Allah karışmaz takıldığım belli değil mi aşkolsun😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Şubat 2025; 8:9:36 >
  • Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

Yukarıda paylaştım. Diyorum ya iletişim sıfır. Önce dediler ki şase numarasına göre. Önce alanlara önce vericez. Uygulamadan bildirim gelecek randevu alıcaksınız dediler. Sonra süreci değiştirdiler ama kimseye bir haber vermediler. Kafalarına göre takılıyorlar. O yüzden diyorum gürcanmış bilmem neymiş derhal görevden alınmalı. Bu şekilde insanların gazını alamadıktan sonra, süreci iyi yönetemedikten sonra hiçbir anlamı yok. Şu saatten sonra altın kaplama yapsalar bir anlam ifade etmiyor. Kırılan insanları kazanmak zor. He umurlarında mı değil tabi ki. Kafalarına göre takılıyorlar

• sadays S kullanıcısına yanıt

• Bu arada havalar biraz sıcak gidince aracın keyfine diyecek yok yine evden işe işten eve %3lerle gidip geliyoruz 15kw/h ve altlarını görmeye başladım haftaya kar geliyormuş tabii ki %3ü ısıtıcıyla yakarız bırak işe gidip gelmeyi 

Soğukta kayıp gerçekten çok büyükmüş, sabahları ve akşamları 30-40kW tüketim varken, uzun yolda 21-25kW'ya kadar düştü(90-110km aralığı, 11 derece). Toplam gösterilen menzil 350km'yi geçti. Şu anda %91 şarj ile 360km gösteriyor. Bu arada son şarj hızları hep 50-80 civarındayken, uzun yol dönüşü 120'nin üstünde şarja başladı ve hızlı devam etti. Soğuk batarya ile şarj hızı yarı yarıya düşüyor görünüyor. Bence batarya sıcaklığının da göstergelere eklenmesi gerekiyor.

Ekleme: Araç henüz 1 aylık olmasına rağmen klima çalışınca kötü koku geliyor. Kayıt açtım 300-400km uzakta servise çağırıyorlar, bölgenize mobil servis hizmetimiz yok diyorlar. Daha önce açtığım başka kayıtlarda da aynısı yapıldı. Elbette bu kadar yolu gelmek istemiyorlar, peki biz neden gitmek zorundayız, hata sizdeyse siz gelmelisiniz! Araç 1.500km olmuş, 800km'si teslimat ve servis için gidilmiş, yazık değil mi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 1 Şubat 2025; 13:56:55 >

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

polen filtresi çok dandik muhtemelen ondandır ama 1 ayda dolması bana zor bir ihtimal gibi geldi acaba filtreyi yanlış filan mı taktılar

ben 14.000de mann filtre taktım miss gibi oldu araç ikidebir pencerleri açıyordum daraldım nefes alamıyorum diye

Aynen öyle :) ısıtıcı kapalı olunca araç resmen şov yapıyor

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

“Bence batarya sıcaklığının da göstergelere eklenmesi gerekiyor.”

Rejenerasyon cizgisinden batarya sıcaklığı anlaşılıyor hocam.
    cok soguk havalarda ilk çizgide kalıyor. Isındıkça yüklesiliyor ve rejen seviyeside artıyor.

O kötü koku hemen hemen her araçta olur. Evoparatör üstünde küf oluşuyor nemden. Klima dezenfektanı ile geçer.

• Teşekkürler bilgiler için. @metinTasci Evet fikir verebilir ancak batarya doluysa da kısıtlı oluyor. @hardcrss Bizim araçlarda nerede acaba? Ayrıca ekşide şöyle yazmış birisi:

oto için olanları zamanla bakteri, mikrop ve küf yuvası oluyor maalesef. temizlenmesi çeşitli spreyler ile yapılabiliyor. fakat bazı arabalarda çok zor bir yerde olduğundan zor temizleniyor. düzenli temizlemek lazım çünkü bu pis olduktan sonra polen filtresi yeni olsa da klimadan koku gelmesi ve hastalık yapma durumu devam eder. uzun süredir temizlenmeyene profesyonel bir temizlik şart. sıfır araba alanlar ise klimayı kapatmadan önce sıcak havada 2-3 dakika çalıştırarak bunun nem ve küf yapmasını engelleyebilirler. bunun yanında polen filtresi düzenli değiştirilir ve değişme zamanında temizleyici sprey ile evaporatör temizlenirse uzun yıllar temiz temiz hava solursunuz. yoksa klimayı açınca hapşırıyorum, başım ağrıyor, klima koku yapıyor dersiniz ve gidip hiçbir işe yaramayan dandik spreyler ile işi çözmeye çalışırsınız.

Esas temizlik bu şekilde olur. Havalandırma mazgallarından sıkılan şey hiçbir işe yaramaz.

https://www.youtube.com/watch?si=1Wr5NZFqWt5C1Au6&v=myktSWWjp88&feature=youtu.be

Link atar mısın sana zahmet?

• 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.