Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (698. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ersabr
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.183
Cevap
331
Favori
608.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

Video 6 yıl öncesinin galiba. Yanlış görmediysem. Tahmini üzerine baya bir gelişme vardır gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VethekBK V kullanıcısına yanıt

maalesef o kadar basit değil yıl geçti süren davalar var 

• ayhankarabudak36 A kullanıcısına yanıt

Bulunduğunuz lokasyona göre değişkenlik gösterir. Mesele ne kadar sürdüğü değil mağduriyetinizin giderilmesi. Firma gidermiyorsa alacağın aksiyonlar bellidir. Ben sizin togg aracınız olduğunuda düşünmüyorum. Maksadınızda goygoy. Bir aracın bir sorunu vermiyor olması sorunsuz yapmaz. Biri bilmem nerde sorun verir öbürü başka birşeyde. Sonuç olarak iki araçta sorunludur. Tesla araçlar togg a göre daha az mekanikte sorun çıkartır ama yine de sorun çıkartır. Benim burada bahsettiğim biri 10-15 yıllık firma, biri 2 yıllık. Sonuç her ikisinde de sorunlar var. Benim aracımda da sorunlar vardı. Nefretlik olmuştum. Şuanda çözüldü. O yüzden problemler er ya da geç gideriliyorsa amenna. Togg bu konuda çok ağır ve yavaş ilerliyor. Servis yönetimi kötü. İletişimi kötü. Test edilmeden piyasaya sürülen araçlardan dolayı sorunlarda bir hayli kafa yorucu. Ama bu süreç bir iki yıl içinde çözülecektir. Arızaları veren parçaları t10f de kullanmadıklarını beyan ediyorlar. Obc board vs. Onda da sorunlar olursa o zaman işte görür anyayı konyayı togg. Ama daha ilk arabasından bu kadar boş yapmayın. Gidin verin hakem heyetine. Dtc sıfırla yaparak o sürwci atlatır paranızı faizi ile alırsınız. Bu kadar net

Sizin güç pedalında akrep var bence😂😂

• sadays S kullanıcısına yanıt

Yıl geçmez hocam davalarda. Argümanlar yetersizse uzar. Başvuru yaptığınız mahkeme dolayısıyla uzar. Prosedürler, bürokrasi bilinmezse uzar. Birde talep doğrultusunda uzar. Ne kadar uzarsa faiz kaynaklı kazançta o aksar uzar talebi buna göre yapmak gerekli. değer kaybı vs noktasında iyi adımlar atmalı

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

yahu hemen inanıyon saf saf photoshop 

• bamorex kullanıcısına yanıt

Geçen yıl 920 gram bozup aldığım araba bu yıl 540 gram etmiyor

Ben hayatımda böyle zara etmedim

6 Yıl öncesinin videosunu atmış bence 13 sene önceki ilk Tesla aracın kaza videosunu atsaydın daha iyi örnek olurdu SDFGHJKLŞİWSERTYUIOPĞASDFGHJKLŞ  MCU2 bir aracı güncel donanımlarla kıyaslamış tee allahım

• Apsny A kullanıcısına yanıt

Zaten amaç o ilk çıktığındaki problemleri aktarmak bence 😂😂 6 yıl sonraki hali böyleyse teslanın 13 yıl öncesi nasıl acaba

• sadays S kullanıcısına yanıt

Ben arabayı iterek götüesem o değerleri yinede alamam 😂😂

• Şase 33800 küsür.
    Pazartesi sabah 09a randevu oluşturuldu 1.5 güncelleme için. Sabah aradılar.

İzmir’de yavaş gidiyor deniyordu ama sanırım sisteme kaydetmiyor çoğu kullanıcı🤷🏼‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apsny A kullanıcısına yanıt

İlk denk geleni atmıştım fazla araştırmadım buyur 2021 kazası , asdjfkshshs

aslında bunuda çok araştırmadım  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU tesla autopilot crash de onlarcası çıkıyor , tesla canlı denek olarak kullanıyor kullanıcıları , öncesinde diyorsun da, önceleri tesla lidar kullandığı için aslında sistem daha güvenli idi pahalı olduğu için bıraktı

şu an bu iş için kameralar kullanılıyor ve bunlar güneş ışığından ısıdan vs den çokça etkilenip daha çok hata yapıyor ,yazılım tabiiki gelişiyor ancak hala yol altyapısı önceki videodaki gibi düzenlenmeli ,yani yol yapımı otonom sürüşe uygun yapılmalı boyanmalı ,mesela hafif karda araçlar tekerlek izindeki karı sıyırıcılarında yardımıyla dış şeridi örtecek şekilde kapatıyor bu durumda kamerlar şerit çizgisi okuyamıyor

tesla abd de en çok ölümlü kazaya karışan araç ünvanını koruyor ,boşuna verilmemiş  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

körü körüne savunmaya çalışırken çok komik oluyorsunuz ama  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUThe Wall Street Journalyoutube
    Video and data gathered by the Wall Street Journal from over 200 Tesla Autopilot crashes shows that longstanding concerns about Tesla’s camera-based technology, which differs from the rest of the industry, are showing up on the roads and putting the public at risk. Chapters: 0:00 Tesla autopilot crashes 2:00 The Journal’s investigation 3:32 Why this is happening: Tesla’s camera-based system 7:36 Obtaining Tesla video and data 8:49 How humans interact with Tesla’s systems 9:56 What’s next? Video Investigations WSJ video investigations use visual evidence to reveal the truth behind the most important stories of the day. #Tesla #Autopilot #WSJ
    https://www.youtube.com/watch?si=3XJ78LHZs1VfcmMB&v=mPUGh0qAqWA&feature=youtu.be

• Multistrada kullanıcısına yanıt

Hocam genel olarak birçok 2. elde durum aynı zaten son 1 yılda. Önceki yıllarda oluşan anlamsız artışlardan sonra normal. Bir de marka sürekli reklamı yapılan Togg illa ki fiyatını çok fazla yükseltemeyecekler illa ki bir desktek olacak bu bilinmeli(ydi.) En azından eleltrikli alarak yakıttan kar etmiş oldunuz. Çok fazla km yapan biriyseniz senelik 100 bin tl bile karınız olmuştur belki benzinli suv bir araca göre.

• Hocam aslında bende şaşırmadım değil :) çünkü uzun yolda baya basarak gelmiştim ,ısıtıcı hep açıktı ş.içi bu 2. kullanışım yani ortalamayı düşürecek kullanımda çok az oldu ama bugün Ankara 10 derece üzeriydi (bence en çok hava durumu etkiliyor menzili ) , ondan mı AC de 22KW ile şarjdan mı bilemiyorum %95 de hala 20.5kw gibi şarj ediyordu

şu an kullanım tarzımdaki tek değişiklik ani hızlanmaları az yapıyorum normal içten yanmalı gibi kullanıyorum diyeceğim ama bu şekilde bile onlardan daha seri hızlanıyorum :) onlar hızını aldığında yetişiyorlar , teslaları geçiyorum bu kullanımda  

Bende sistemler güzel çalışıyor çok şükür rejen mesela , full şarjda bile yokuş aşağı ise 1. kademe açık , ekranda şarj yüksek rejen az güç verecektir diyor ve gayet güzel çalışıyor , o durumlarda rejen çok hafif , ortalamaya katkısı çok az ama yinede görevini yapıyor

2. resimde kızılay seviyesinden oran seviyesine Konya yolundan sürekli çıkış olduğu ve rejen kapalı olduğu için profil biraz düştü ,o yolun inişi ekoda -12kw ortalama ile iniyor 1. kademe rejen ile öyle uzun tatlı eğim var  

benim rejen genelde 1. kademe duruyor trafiği izliyorum tabi trafik artarsa arada elle 2. kademeye alıp tekrar 1 e alıyorum 2. kademede sürekli stop yakması hoşuma gitmiyor arkadaki sen rejenli gaz versende stop yaktığın için geçemeye uğraşıp sıkıştırıyor

bataryayı 20-80 kullanmıyorum genelde 20-100 , 30-100 gibi , 1 kere oda geçenlerde %10 altına indim , fulledim 82kw gibi enerji aldı  üstelik bu değerler 4 mevsim tüketim C lastikler ile@sadays

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

yahu hemen inanıyon saf saf photoshop 

hocam Allah herşeyi görüyor , ne gerek var böyle asılsız ithamlara , telefonumda çektiğimi attım , sen şakasına dedim diyeceksin de Allah affeylesin hocam

• Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun , MH ye not bırakmıştım 32binleri çağırmışsınız benim 23bin diye benide bugün aradı 1.5 i yüklediniz mi dedi , hayır henüz gelmedi dedim , bulunamadı mı yazdı sistem hatası mı yazıdı dedi, bulunamadı dedim , arkadaşlara söyleyim atsınlar dedi , ara ara deneyin dedi tamam dedim randevu konuşulmadı :)) kapatınca jeton düştü randevuyu konuşmadık , baktım hala gelmemiş neyse gelince bir daha ararım 

• üsteki bir akadaş yazmışda gram altından şu kadar vs zararım olmuş, aynı durum benzinli araçlar için de geçerli 2023 eylülde 570 grama aldığım içten yanmalı aracımda şuan satsam 330 gram etmiyor. yani tüm araçlar hatta evler sabit kalırken altın artdı

• Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

Benim ki 27900lerde ama arayan soran yok ilk çıktığından beri de sisteme kayıtlı araç neye göre aradıkları belli değil şaşırdık mı hayır?

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    Şehir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.