Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (700. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Ceo000 , febastan
2 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (6 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil
5 sn
14.189
Cevap
331
Favori
608.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş
    Ah bir anlayabilsek güzel kardeşim🤷🏼‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • verso V kullanıcısına yanıt

Anlaşılmayan o kadar çok konu var ki! Mesela ben 29.02.2024 de sipariş verdim 21.03.2024 de aldım ama niye şase numaram sizinkinden daha sonra? Hem de 3500 civarı bir fark var. Büyük ihtimal üstünde ki yazılım, versiyon ve ürettikleri aracın durumuna göre arıyorlar. Mesela şubatta üretilen araçlarda x donanım uygun değil martta ürettiklerinde uygunsa martta üretilenleri falan arıyor olabilirler. Benim tahminim bu yönde ama şubat soruna kadar büyük ihtimal izmirin çoğunu ararlar

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 2023 kasımda teslim aldı 17000 lerde şasi no henüz onuda aramadılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende nisan 2024 başvuru, mayıs 2024 başı teslim aldım 23bin şasi numaram  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

sizinkiler hangi renk ? benim ki kırmızı , 10-12bin ürettilerde onları son üretimden geriye doğru mu sattılar ? Akünün oradaki kabloda 26/12/2023 yazıyor , tescil 5/5/2024 tekrar muayene de 18/01/2027 ?

ben oradaki diğer renk ve donanım seri numaralarına bakmıştım ,şasideki NL1 herkesde aynı ama sonraki PX0G0 kısmında değişik harfler var , benim harfler bunlar farklı renklerde harfler farklı gibiydi , burada V2 ,kısa/uzun menzil , meridian,cam tavan kodlarıda olabilir

mesela lastik tarihleri artık düzelmiş yani aralık 2024 teslim alanların lastiklerinde 4824 yazıyor , benim 3723 ogün alanlarda bazıları 4223 yada 0424 dü

Arama kriterleri şasi ,güncellik,aracın akıllı cihazıma kayıt zamanı vs deniliyor , mesela @froce1903 21.1.19 yüklüymüş daha nisan 2024 deki 21.1.22 güncellemei bile yüklenmemiş ,kriterlere göre önce 21.1.22 yi yükletmesi gerekiyor

ben tesadüfen videoya denk geldim ,onun şasi 17017 gibi geçen hafta Ankara ya , Konyadan çağırılmış , bende bana daha var diye düşünüyordum sonra silecek güncellemesi yükletirken tesadüf biri söylerken duydum 1.5 paketi hala gelmedi dedi ,bende sordum baktık şasi 32bin ,haziran 2024 de iki arkadaş almışlar ikiside aranmış bu arkadaş cevaplamamış diğeri randevu almış buda bunun üzerine MH üzerinden arayıp başlatmış ama dosya hala gelmemiş onun için servise gelmiş

Bende 1 ay veya daha fazla önce aranmışım 850 li numara tlf yanımda değildi sonradan aradım togg ama santral çıkıyor dahili soruyor , neyse bu 32bini görünce yazdım geçen cuma aradılar dosyayı sordu gelmedi dedim ,bugün yine tarattım gelmedi , @VethekBK hocam yazmış tekrar aranacaksınız diye ,yani yükleme epey hızlı ilerliyor ancak arandığında tlfnu açacaksın yoksa ne zaman ararlar belli değil ,benide aramışlar mesela ama beni tekrar aramadan 32binlere gelmişler onlar bitince 2.tura kaldık galiba  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• Benim ki kapadokya v1 standart menzil. Benim tekrar muayene siparişimden 1 hafta önce sadece 21.02.2027. 4-5 ay fark olanlar var çok önemli mi değil ama sinir bozuyor sadece. Büyük ihtimal seri üretim yaptılar sipariş geldikçe onları sattılar ya da iptal eden olunca benim için üretilen yerine iptal edileni verdiler. Akü yanında ki, lastikteki tarihlere bakmadım bile. Boş bir zamanda merak ettim bakayım.

Bence de güncel yazılım yüklü olmasını istiyorlar anlaşılan. 21.1.22 serviste yükleniyor diye gitmedim herhalde o dönem çok önemli değil diyenler olmuştur önem vermemişimdir sonra da unutulmuş zaten. Neyse zaten adas gelmeyeceği için çok önemli değil şevkim kaçtı bu konuda ki parayla satılacak mı o bile belli değil. Bu dakikadan sonra parası çok çok uygun olmazsa almam zaten.

• froce1903 kullanıcısına yanıt

Adas olmasa da 21.1.22 yi mutlaka yüklet çünkü o donanım güncellemesi ve önemli , belki tüketimin bile fark edecek, çünkü 1.4 ve 1.22 sonrası menzil arttı yazan çok okudum, onu yükletirken silecek güncellemesinide yüklet fazla sürmüyor  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Ben 1.4 ve 21.1.22 ile teslim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 1 Şubat 2025; 22:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fırsatta yaptırayım o zaman teşekkürler. Belki gitmişken 1.5 da yüklerler :)

• Arkadaslar bugun araci parkettim kaldirim kenarlarinda ki demir dubalar var, kapiyi acarken demir dubanin kafa kismi benim kapiya temas etti, max 2 cm nokta buyuklugunde bi gocuk gibi bisey oldu, yani belli bile olmuyor ama kafama takildi. Boyada bi problem yok. Bu nokta kadar olan göçüğü nasıl düzeltebiliriz, gamze göçük diye geçiyor sanayi tabiriyle

• UJZC1ATRKW U kullanıcısına yanıt

Göçükçü yapar hocam.

Adana'da göçmen göçük var, çok iyi bir usta.

• verso V kullanıcısına yanıt

Benim şase 14.000 bende aranmadım. Yapıyorlar birşeyler ama kimse neye göre yaptıklarını bilmiyor. Bunun sebebide her arabada farklı problemler var. Rutin bir üretim değil her araçta farklı sorun çıkarıyor. O yüzden garanti ilerlemeye çalışıyorlar. Sizin her hatanız sisteme gidiyor bu arasa veri tabanlarında tutuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuncer YAMAN

Link atar mısın sana zahmet?
    İnternet satışı yok tuncer mann türkiyenin sitesinde bayiiler var arayıp tek tek soracaksın ben öyle buldum son birkaç filtreden biriydi istanbuldaki ama izmirde hala vardır belki

MANN FP 32008 (Karbon ve antialerjik)
    MANN CUK 32008 (Karbon)

Ben karbon ve antialerjik olanı aldım benden önce 450 tl idi ben aldığımda 620 tlye aldım şimdi beklenen parti en az 750 tl olacak diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Şubat 2025; 9:16:29 >

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Her aracın parçası farklı, aslında hepsi farklı model araçlar gibi görünüyor. Togg ismi model numarası serisi değişmeden gizli gizli model değiştiriyorlar.

• Multistrada kullanıcısına yanıt
    geçen yıl otomobil alıp kâr eden yoktur hocam altın bazında.
    geçen yıl nakit octavia alan bu yıl 3.20'ye binerdi belki altın yatırımında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah🙋🏻‍♂️

• Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

Aslında şurada aynı ölçülere sahip diğer marka filtreler de listeleniyor ama 1 aylık araçta filtre değiştirmek istemem, parça sorunlu ise firmanın çözmesi gerekir.

https://parcadolu.com/carparts/product/Mann-Filter/FP32008/

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 2 Şubat 2025; 11:30:53 >

• Bir tüketim verisi paylaşayım.
    Araç tam 3 hafta yattı olduğu yerde bir kere güncelleme atar mı diye kilidini açtım uygulamaya atmadı ama. Onun haricinde kıpırdamadı bile.
    V1 kisa menzil. Biraktigimda %29 du. 3 hafta sonunda %19 a düşmüştü. 12v akü dolu idi yoldan gelmişti kapatırken.
    3 haftada %10 yemiş yani. Bana biraz çok geldi boştaki tüketimi ben 5-6 yemiştir diye ummuştum.

Bir de ümraniye taraflarından sabiha gökçene gitti geldi toplam yol 68 km. Giderken havalnadırma 19c olarak açıktı fan 2-3. Kademe. İçeri soğuktu ama buğu yapmasın diye açtım mecbur. Gidişte 15 kwh ortalama tuttu. Dönüşte 21-23 arası açtım ortalama 17 oldu. Yüzde 8 ile gitti 15 ile döndü. Lastikler bu arada 40-42 psi arası teslimatta bu şekildeydi konforu çok kötü değildi ben de ellemedim. Hava 9-10 c idi.

Bir de istanbul havalimanı gidiş geliş var 110 km yol hava 7c idi. Havalandırma 19-20 arası sadece buğu yapmasın diye çünkü şarj yetişmeyebilirdi 54 ile çıktı 22 ile döndü %32 yaktı. Ortama 15 kwh. Ama tekerlerin 42 psi olduğunu unutmamak lazım bu tüketimi hatırı sayılır miktarda etkiler. Bir de v1 ler 225-60-18. Büyük yanaklı lastik daha iyi oluyor kaldırımlardan rahat atlıyor. Sarj istasyonunun önündeki setlerden bile atlayabiliyor. Ancak büyük yanakta otoban bağlantı yollarındaki savrulma çok daha bariz 50 yazan yerden 50 nin üstünde dönmesi zor oluyor hatırı satılır savruluyor tabi araç yüksek o da etkili asıl. Ha yüksek hava basıncı olumca orta kavisli virajlarda esneme olmadan çok hissettirmeden dönebiliyor o da ayrıca hoşuma gitmişti.

• fatih-8 F kullanıcısına yanıt
    Yatı durumunda 1 ayda %2-3 azalması normal ama sizinki bana normal gelmedi.

• winamp44 W kullanıcısına yanıt
    Kısa menzil olmasına yordum artık.

• 1.5 yazılımı bir haftadan beri kullanıyorum açıkçası bayağı memnun kaldım bu yazılımdan özellikle çevreyolunda solda yada en sağda gittiğimde şeridi ihlal ettğimde direksiyona müdahale etmesi güzel bir özellik yani Ada açık olup olmaması önemli değil siz şeridi ihlal ettiğinizde direk müdahale edip sizi şeridin içine alıyor. Önde ki araca hızlı yaklaştığınızda uyarı vermesi ve gerektiğinde kendi fren yapmasıda güzel işin özü Ada sistemi güzel çalışıyor şuan için memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

Bende aksine kaza önleme sistemini hiç sevmedim. Yan yoldan motor çıkıyordu, ben gördüm motoru ve motor yola çıkmayacaktı ama togg frene bastı. Başka bir günde olmadık yerde bişeyi tehdit olarak gördü. Bu teknolojiler iyi güzel ve destekliyorum ancak daha tam oturmadı. Ayrıca her durumda aktif olması yerine göre yarardan çok zarar getirir. Şerit takip sistemide aynı şekilde maalesef. Ben şerit takip vs şehir içinde özellikle kapatıyorum. Kaza önleme sistemine üşeniyorum çoğunlukla ancak 2 deneyim yaşadım beni soğuttu :):):)

• 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.