Şeridinde gitmeyenlerin üzerine sürüyor, bir de trafik yavaş akarken bir anda hızlanabiliyor, son derece dikkatli kullanılmalı. |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (701. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
-
-
Kesinlikle. Güzel sistemler ama dikkat etmek lazım. Kaş yaparken göz çıkarabilir. Uzun uzun yazmak istemedim ama yazlık yerleri bilen bilir kimsenin motor kullanmakla alakalı bir bilgisi ve görgüsü yoktur. Dangul dungul, motor ya sonuçta her yere istediğin her yerden gidersin. Motorlu sokağın başına kadar kendince motora yüklendi ve sokak başında beni bekledi. Ben öyle yapacağını ta sokağın başında motorun sesi yükselince anladım ancak togg sistemi aradaki mesafeyi bu hızla katederse bu motor gelip bize vurur o zaman bende şimdiden frenlere basayım dedi. Araçtan baktım orta seviyede kaza önleme sistemi. Ama ilk defa yaşadım ayrı panik oldum hadi onu bırak direksiyona (bence) sert müdahale etti. Örneğin daha narin yapılı ya da direksiyonu tek eliyle kullanan bir sürücü bu müdahale sonrası kontrolü kaybedebilir. Birde şöyle bir durum var, karşınızdaki sürücü böyle birşey yaşayıp karşı şeritten gelen sizede çarpabilir. Kesinlikle herkes kendi profiline ve alışkanlıklarına göre ayar yapmalı ve TOGG'da buna izin vermeli. Şehir içi eko ile kullanayım dedim o da ne arabaya açtım kapattım tekrar konfor moda geçmiş. Kullanma klavuzuna bakmadık henüz ama her oturduğumda konfor mod açılacaksa işimiz var :):)
-
Rejen tuslarinin ikisine birlikte basinca surus ekraninda mod secimi aciliyor. Oradan yine rejen tuslari ile sag sol yaparak eko modu secebiliyorsunuz. Ekrandan ayrlamaktan daha kolay oluyor. Onun haricinde her biniste evet ekoya gec serit takibi sadece uyariya getir ve uyari seslerini sinyal kolundan kapat rituelleri de var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahibinden.com ilan verdim aracımla ilgili oneri tavsiyeniz varmi nasıl hızlı satabilirim egea 2023 1.4 sedan 30 binde 765 fiyat ahmet can ardıç bakabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bende oradan yapıyorum ama sürüş modlarını neden konfor olarak her defasında dayatıyor ki? Kullanıcı profili belli. E ben öyle bıraktıysam vardır bi bildiğim ya da keyfim diyelim :) niye konfora geri ayarlıyorsun be TOGG :):)
-
Bu araç togg değil ki. Byd lerde 22 kw desteği yok diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 2 Şubat 2025; 23:51:30 >
Feedbacklerle yenilikler ekliyorlar. Mesela en basit hatalardan biri. Eğer refakat aydınlatması veya hoşgeldin aydınlatması açıksa iç aydınlatma kapıları açmayla veya kapamayla açılıp kapanmıyor saçmalıyor. Ama o ayarları kapatırsanız iç aydınlatma açılıp kapanması normale dönüyor 😂😂 bunun gibi şeyler
Aracın 11 kW olduğunu biliyorum. Makinayı bilerek büyük kapasiteli aldık, ancak ne bizim ünitede nede ZES te 11 alamıyorum. Aracın içinde maksimum 9.6 gösteriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Byd ye sorun, byd hybrid seal u gördüm, hatta bekledim trugo DC ye bağlamış kağnı gibi şarj ediyor DC de bile.
Senin aracın 9kw ile şarj olurum diyor cihazda o kadar enerji veriyor, aracın bataryası kaç ile alırsa cihaz o kadar güç verir,senin bataryanın aldığı max.deger bu demek ki,byd servisi ile görüş
Togg AC de 22 ile gayet güzel şarj ediyor, hatta %95 e kadar sabit 22kw ile 95 de bile 20kw da ediyordu
İlandan bağımsız olarak genelde şu hızlı satılmasında işe yarıyor.
Son şu fiyata bırakırım daha da aşağı inmem dediğiniz rakam ne ise o rakamı fiyat olarak belirleyip ilana yazıp sonra ondan çok az bi miktar indirim ile aracı satmak. Ve ilanın ilk 3 günü çok önemli ilgi o günlerde aşırı yoğun oluyor. O ara satıldı satışdı sonra bekliyor baya.
Misal son fiyatınız 750 ise onu yazıp 40-45 e vermek gibi. Aracın piyasasını bilmiyorum örneklemek için onu yazdım. Kimisi 50-100 bin yukarısını yazıyor pazarlıkla inerim diyor o zaman araca ilgi olmuyor.
İlanlara baktım. 715-720 gibi rakamlar yazılıp 5 bin altına vermek şeklinde bir iki gün içerisinde satılır gibi. Yani 750 ye 35-40 bin kadar uzak rakamlar. Misal sıfır alacağınız araçta, bu oranda bir indirim yakalayabiliyorsanız veya alacağınız şeyin 50-100 bin gibi fiyatının artma riski mevcutsa eldekini ucuza vermek mantıklı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih-8 -- 3 Şubat 2025; 0:53:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X