Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (702. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.039
Cevap
331
Favori
602.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş

Hayırlı olsun öncelikle. İzmir serviste durum nasıl? Serviste yazılım için bekleyen çok araç var mıydı? Süreç nasıl ilerliyor hızlı bir şekilde bitirildi mi? Günlük kaç araç yapılıyor bir fikir oluştu mu? Ayrıca yazılım güncellemesi için gelince araçla ilgili problem olup olmadığı soruluyor mu yoksa sadece ayrı bir yerde yazılım güncellemesi yapılıp araç iade mi ediliyor. Mesela ben bu filtre olayını gittiğimde sormak istiyorum bakımda kendi aldığımız filtreyi taktırabilir miyiz ? Daha bakıma 1 sene var gerçi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt

bakımı bekleme karbon filtrelerin bile ömrü 15.000 toggun dandik densosu kaç km gider sence

• sadays S kullanıcısına yanıt

Ben beceremem o işi ya karışık baya, dışarda bir ustaya taktırmak kaça malolur acaba? Bir de kime götürmek lazım bu iş için araç klimacılarına falan mı?

Sanayi sitesinde bir oto elektrikçiye TOGG ile yanaşmak iyi espri konusu olur vallaha😁😁😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

benim aldığım yer taktı her usta takar aslında ama kaç tl verilir bilemedim ben filtreyi de oradan aldım diye 200 tl verdim ama

• Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

komik olur cidden toggun karizmasını çizdirmem ben elektrikçi yapabilirse evin önünde var bir tane ona sorayım gerçi filtre mann online yok motocar antialerjik alacam olmazsa. Bosh car servis gözüküyor Togg sitesinde servisler kısmında yakında olmadı orda taktırırım.

İyiymiş aslında en iyisi bu yöntem satan bir yer bulup Orda taktırmak.

• Togg için şase ve yazılım yorumları. İşin uzmanlarından 😍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

Araba sağlam, söyledikleri gibi mekanik yönden gerçekten güzel. Problem mal da değil zaten. Malın arzını yönetmete çakışan kişilerde. Adam gibi kur bir ekip. En basitinden arızalı araba mı geldi. Ver abi hemen ordan bir togg. Biz yapana kadar bu sizin de. Bir Allah ın kulu gıkını çıkarmaz. Ama yok yani. Yazılım gerçekten kötü. Ama düzeltilebilir birşey. Yakında yönetimle alakalı yeni haberler gelir diye düşünüyorum.

Ben birkaç kişiye sordum. Takamayız dediler. Bazısı çok yüksek rakamlar biçti. İstanbulda.

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

anadolu yakasında isen cüneyt otoya telefon aç cüneyt veya hakan ustalar var kadosanda mann filtrenin bayisi belki stok da gelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Şubat 2025; 18:7:47 >
  • pahalılığını ya da ucuzluğunu toggun dandik filtresine göre değerlendirin 1200 tlye hiçbir işe yaramayan kağıt filtreye mi verirsiniz (servise gitseniz artı takma parası bir de)

yani 700e filtreyi alsanız 500 tl takmaya verseniz yine togg filtreden ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Şubat 2025; 18:9:39 >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız olabilir mi? 11 gün havalimanında kaldi totalde sarj yuzde 2 azaldi. O da aku bitmesin diye takviye yapmis arac, sonradan fatk ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meier45999 M kullanıcısına yanıt

Araç 1.5 aylık güncel V2 Uzun, ilk akü araç 1 gün yatınca bitti ve çekiciyle alındı, sorunluymuş değişti, şimdiki akü de deli gibi boşalıp doluyor gözlemlediğim kadarıyla, günde %1'i çeken yine aküdür diye düşünüyorum.

Sizin senaryo yaz günü olabilir, eski yazılım olabilir diye düşünüyorum. Belki de 2.gün bazı şeyleri askıya alıp daha az tüketmeye geçiyor da olabilir.

Bana dediyseniz eğer para önemli değil kaliteli olsun kafi. Ben filtrem var kaça takarsınız togg dediğimde 2000 diyen bile oldu. Ona dedim yüksek rakamlar istiyorlar diye. Bu arada avrupa yakasındayım. Ek olarak yarın 4 mevsim lastik taktırıcam continental all season 2. Kar çorabıda alır koyarım. İstanbulda kar yağacağı yok. Ama kastamonuya falan gidersem performansı nasıl olur bilmiyorum. O yüzden kışlık mı, 4 mevsim mi sürekli araştırıp duruyorum açıkçası. Habire yazlık kışlık değiştirmekte işime gelmiyor yoruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 3 Şubat 2025; 20:31:32 >
  • Source kullanıcısına yanıt

Müthiş , biz söyleyince abartıyorsun , fanatiksin diyenleri piste alalım  

Son cümle beni bitirdi 2:50 de Halit Bolkan Togg mühendisine sormuş ben neden duramadım araç mı çok ağır diye o da bmw raflarındaki en güçlü fren takımını M5 frenlerini kullandık diye  

• quote:

Orijinalden alıntı: VethekBK

Bana dediyseniz eğer para önemli değil kaliteli olsun kafi. Ben filtrem var kaça takarsınız togg dediğimde 2000 diyen bile oldu. Ona dedim yüksek rakamlar istiyorlar diye. Bu arada avrupa yakasındayım. Ek olarak yarın 4 mevsim lastik taktırıcam continental all season 2. Kar çorabıda alır koyarım. İstanbulda kar yağacağı yok. Ama kastamonuya falan gidersem performansı nasıl olur bilmiyorum. O yüzden kışlık mı, 4 mevsim mi sürekli araştırıp duruyorum açıkçası. Habire yazlık kışlık değiştirmekte işime gelmiyor yoruyor.

Sanırım aklını yedi ustalar 2000 ne yaaa

4 mevsimler temmuz ağustosda yaz lastiğini kışın kullanmak gibi bir fonksiyonu yok pazarlama taktiği ben olsam uzak dururum bu hafta kar geliyor aracı çıkarmayız taksiyle gider geliriz yine 30.000 cepte 2 ay sonra daha iyi bir yazlık alırım ben olsam telegramda hankook ion'u çok beğeniyorlar çağ atladı diyorlar araç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun bu lastikleri alınca kar çorabına ihtiyaç olmaz  , conti Allcontact 2 deseni kışlıklarla aynı :) Contiler 2025 mi ve fiyat olarak ne diyorlar ?

Ben falken 4 mevsimlerden memnunum  yazın ne olur deneyeceğiz , Ankara da olmasam yazlıkla devam ederdim , Erciyese gittim hafif kar yoğun yağmur hemen hemen her hava koşulunda kullandım yol tutuş çok iyi güven veriyor ,3500km olmuş bile  

yazlık falken e-ziex ve hankook ion evo suv şu an en iyi yazlık EV lastikleri ,dün biraz araştırdım test sonuçlarında hankook daha iyi ama hankook un yazlık ve kışlıklarında yanak sorunu ve dökülme sorunu yaşayan da çok ,testte en sessiz hankook çıkmış ,en az enerji harcayan da falken çıkmış

Falken e-ziex de de hankook ion da da içlerinde sünger ses emici kaplama var ,testte hankook km olarak ,frenleme tutuş konularında falkenden bir tık önde ,tesla sr lerin hankook larda sorun yaşaması düşündürüyor

www.tyrereviews.com
    2024 EV Tyre Test - Tyre Reviews And Ratings
    https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/2024-EV-Tyre-Test.htm

• 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.