Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (696. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 1.1.1.1. , stability2005
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.923
Cevap
330
Favori
597.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş
  • Togg italyan malı diyen yunan malı yaratıklar hariç herkesin haklılık payı var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim sağolun

• sadays S kullanıcısına yanıt

Valla birşeyler var bu ara üzerimizde ama anlayamadım valla. Bebeğimin yüzü yandı. Ben sakatlandım. Hastane dönüşü arabaya vurdular. Nazara geldik valla. Kurşuna inanmıyorum ama birşeyler yapmak lazım gibi

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Kurşuna bende inanmıyorum , Kuran ı Kerimde meallerde herşey yazıyor   bunlar insanın Dünya Okulundaki sınavları , birşeyler oluyor demek ki hayatımı yaptıklarımı bir gözden geçireyim demek çok güzel  , bunlar bazen uyarı bazen sınav gereği insanın başına geliyor , neyi çok seversen onunla sınanırsın gibi sözlerde var , sadaka zekat , verilen bunca nimet, sağlık için ne kadar şükrediyoruz ?

tabii inancınızı bilemem , hepinize geçmiş olsun

• ayhankarabudak36 A kullanıcısına yanıt

Selamlar ben elektrik teknikeriyim

konsept olarak elektrikle çalışan bir aracın sürdürülebilirlik hali bana hazır değil gibi geldi

piyasanın tümü için

kaldıki fonksiyonellik ön plana çıkınca direkt elektrikle çalışan ürünlere bakmadım,dizel zaten bitmişti.

piyasadaki en az sorun çıkaran en basit ve deneyim olarak en fazla tecrübeyi yapmış

ürünü almak istediğimde japon araçları çıktı karşıma honda ve toyota gibi.

aldığını ürün yeni olduğu için ilk sorunları sizlerin yaşaması kaçınılmaz,ama elektrikli araçlar keyifli modern ürünler.

sorunlarınız bir an önce çözülür umarım.

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun,kadınlar konusunda çok haklısınız.

kamyoncular ve kadınlar çok tehlikeliler

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Eyvallah. Aynen öyle. Bunda bile bir hayr vardır tabi. Herşeyi sorgulamak lazım.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Kamyonculara birşey siyemiyorumda kadınlar gerçekten panikler. Araç kamerasını izleseniz dersiniz ne yapıyor diye duvara toslar gibi

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Hocam geliştirmenin devam ettiği doğru , çünkü çok fazla özellik geliştirilerek ,aslında ilk aracına göre baya iddialı olarak pazara girdi ,benzin motoru yerine elektrik motoru ve düşük özellikli batarya barındıran bir araç değil

geliştirme aşamasında olduğu için öyle finans desteğinden faydalanayım ,düşük faiz büyük krediden faydalanayım kar ederim , bir zam gelir kar ederim denilerek alınacak araç değil

hoş dünyada o köpük öyle büyüdü ki tüm markalarda aynı durum var zam yapmak istiyorlar ama köpük büyüdü artık satamaz hale geliyorlar

daha geçen gün , hemde 2 günde , şu an ki kredi kampanyasına rağmen (V2 için 500bin sıfır faiz) 1.780.peşin paraya 2024 8bin km de satıldı videosu önceki sayfada

şu an karşılaştırıldığı marka ise , 2008 deki ilk aracı tesla roadsteri boşver ,model S 2012 den beri akıllı elektrikli araç üreten ve dünyanın en çok satan elektrikli araç üreticilerinden tesla

mesela yanlış anlama toyotanın bu ayarda togg gibi elektrikli aracı yok :) mirai gibi araçları var ama bu kadar bağlanabilrilik ve gelişmeye açık modeli yok. BZ4X ?? honda daha yeni geliştirmeye başlayacak , köklü markalar bile hala bocalıyor onca tecrübelerine rağmen

ama hybrid de toyota epey tecrübeli ,hidrojen yakıtlısı birtürlü iddiasını gerçekleştiremedi

hybrid araç içten yanmalıdan tamamen elektrikli ye geçişteki ara araçtır  , hybrid in neden seviyorsunuz ,neden alınıyor ?

Çünkü hybrid toyota elektrikli motor desteği ile normal içten yanmalı toyotadan daha hızlı ivmeleniyor

Çünkü hybrid toyota elektrikli motor desteği ile normal toyotadan daha az yakıyor ekonomik

Çünkü hybrid toyota elektrikli motor desteği ile normal toyotadan daha sessiz

Çünkü hybrid toyota fren yaparken balata harcamıyor elektrik üretip bataryayı bedavadan şarj ediyor

Görüldüğü gibi hybridin sevilmesi ufacıkta olsa batarya ve elektrik motoru sayesinde :)

işte tamamen elektrikli araç tüm bu avantajlara sürekli sahip üstelik ondan çok çok daha güçlü , toyota hybrid ise 1kw aküsü bitene kadar :)

elektriklide şanzıman yok ,geçişler yok ,içten yanmalı motor titreşimi yok , içten yanmalı yağ ,yağ filtesi ,buji ,antifriz vs bakımları değişimleri yok ,Togg da bakımlar 2 yıl-40bin km sadece polen filtresi ve fren hidroliği

Hocam en iyisi kardeşinin aracını bir süre kullan ikisinide kullandığın için karşılaştırma imkanın daha iyi olur   o zaman elektrikli araç hazır olmuş mu daha iyi karar verirsin  

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İyi akşamlar togg almak için imkanlarımı zorluyorum boyum 1.85 bir arkadaş kafan tavana değer dedi boyu bana yakın veya daha uzun kullanıcılar varsa fikirlerini almak isterim teşekkür ederim

• Tavana değmiyor merak etme ama koltuğu en alta indirmek gerekiyor öte yandan emniyet kemeri hareketsiz yapmışlar bayağı yüksek 1.85 boyla boynuna geliyor adamın koltuğu alta indirince😪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 30 Ocak 2025; 22:24:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

En alta indirince yukarıda tahmini ne kadar mesafe kalıyor parmak hesabı

• abdhakan A kullanıcısına yanıt
    Benim boy 1.80 koltuğu orta yükseklikte kullanıyorum, kafa ile tavan arası 1 karıştan fazla mesafe kalıyor, kısaca yükseklik gayet yeterli sorun yaşamazsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abdhakan A kullanıcısına yanıt

Rahat sığarsın aynı boydayız  , içi ferah ,cam tavan perdesi kapalıyken bile mesafe var,benim koltuk en altta mı bilmiyorum ama koltuğun altına bel çantası da sığıyor . Bayide dene ,test sürüşü yap   V1 lerde koltuk manuel ,V2 lerde elektrik ayarlı

• Dostlar bütün yorumları okuyorum da biraz kısa yazın ya hu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben bundan birşey anlamadım

Sürücü mü kurtarıyor adas mı nasıl anlamış engin efendi?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdhakan

En alta indirince yukarıda tahmini ne kadar mesafe kalıyor parmak hesabı

Yarın bakayım hiç ölçmedim

Otomatik fren olduğunu nasıl anlamış

Bence zerre kadar güvenliği çalışmamış, hatta tek çalışan ani frenle 4'lü yakan 2000'li yılların sistemi.

Yine bence kişi ya telefona dalıyor ya da uyukluyor. Dubalara vurunca ayılıyor ve frene abanıp şeride doğru hamle yapıyor. Araç da 4'lüleri yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.