Evin tek aracı. Gayet seleflerine göre başarılı ve lüks. 2M ye alınabilecek bir araç. Aldıktan sonraki tavsiyem lastiklerin değiştirilmesi. Stok lastikleri beğenmedim. Aracım kasım ayı çıkışlı 1.5 yazılım sürümü V2 uzun menzil, Ayder Yeşili, Panaromik Cam tavan opsiyonlu. |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (693. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 5.2.2025)
-
-
ya Allah aşkına bir cevap versenize, şu korna sesi çıkmıyor diye tamponu ısıtıp delmeyi Togg yapsa ne yapardınız? nasıl yerden yere vururdunuz?
interneti Tesla da paralı satmıyor mu? Togg 1,5 yıldır ücretsiz veriyor. Henüz ücret yok. Ücretli olma ihtimali üzerinden bile eleştriyorsunuz.
Bankalarla yaptığı anlaşmalara göre, mevcut faiz oranlarının çok çok altında avantajlı krediler veriyor. bunun nesini eleştriyorsunuz şimdi siz???
servis sayısını niye artırmıyormuş. önünde secde ettiğiniz Tesla yıllardır bu ülkede, 2 tane var servisi? hiç de artırmaya niyetleri yok? onu niye 1 kez olsun birinizin ağzından duymuyoruz? Togg'un servis sayısı şu an Tesla'nınkinin 5 katı ve her yıl yeni servisler açılıyor. Linkedin'deki eleman ilanlarını bile gördük. ayrıca servis olmayan şehirlerde de Bosch Car service'ler ile anlaşma yapıyorlar. Daha napsın bu adamlar iyi niyetlerini göstermek için? 1 günde bütün ülkeye servis mi açsınlar 50 bin araç için?
servisi geçtim, şarj istasyonu bile açmıyor adam be. 29 ekim'de ücretsiz şarj verdi, instagramda facebookta telegramda burda vs her yerde yeri göğü inlettiniz ücretsiz şart verdi harika marka diye. peki kaç tane tesla kullanıcısı faydalanabildi? yok ki şarj istasyonu. ben Denizli'deyim mesela. bana en yakın tesla şarj istasyonu 250 km mesafede. Togg da kendi kullancılarına kendi şarj istasyonlarını ücretsiz yaptı, teslacılar zırladı buralarda, youtube'a video atıp ağlamaklı ağlamaklı Togg bizim de markamız, bize niye ücretsiz değil diyen bile oldu. adamlar 2019'dan bu yana, daha araba ortada bile yokken ülkenin karış karış her yerine istasyon kurdu. şunu bir kere takdir ettiğinizi görmedim ya. Avrupa'dan bile daha iyi hızlı şarj altyapımız oldu araç başına. bi kere helal olsun demediniz.
sizin gibilerin derdi; benden sonra alanlar benden avantajlı aldı, onlara şunu verdiler bana vermediler. tek derdiniz bu. hele ki bir patolojik "talihli" tayfası var ki aman ya Rabb. istiyorlar ki Togg bunlara hisse versin.
ben aracı çok beğeniyorum, soran herkese de öneriyorum, firmanın da iletişimi rezalet olsa da iyi niyetli olduğuna inanıyorum. sana hadi ordan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftftftftftft -- 29 Ocak 2025; 0:1:47 >
-
ya işte daha basit kapı kolu bile sorunlu , korna için süper çözüm , ısıtıcı ile kapı kolu açılana kadar araç ısıtmak, o ısı kapı koluna gidene kadar .. müthiş verimli çözüm
evet 2.99 dan almış olabilirsin , bende nisan kampanyasından 800bin kredi kampanyasından aldım ,neredeyse max. 300bin kredili mart kampanyasından alacaktım, Kasımda da aynı kampanyayı 800binliği yaptı üstelik üstüne 18.000km lik yakıtta hediye verdi , üstelik ADAS lı 1.5 son sürümlü , araç alırken fiyat düşmeyecek garantisi var mı bir zam gelir 2.200 olur.
Bak Harun bu şartlarda bile 1.750 ye satmış üstelik kredisi de devam ediyormuş , özgür iradenle istediğini yapabilirsin , satmak isteyen satıyor 2 günde satılmış ,8bin km de ,krediyi erken kapattığın için de daha az faiz ödersin ,herşeyi anlatmış ,alttaki yorumlarıda oku , bak teslasıda satılıkmış oda çok temiz , 1 haftadır bir kişi bile aramamış :)) , Togga talep çok diyor ,2024 lerde herşey ücretsiz olacağı için isteyen çokmuş
Harun ÖzeryoutubeMerhaba arkadaşlar, Bugün sizlerle önemli bir haberi paylaşmak istiyorum: Togg T10X aracımı satmaya karar verdim ve artık yeni bir yola adım atıyorum. Bu kararımı neden aldığımı, bu süreçte yaşadığım deneyimleri ve ileriye dönük planlarımı bu videoda detaylıca anlatacağım. Elektrikli araç dünyası hızla büyüyor ve kanalımızda bu alandaki en güncel ve kapsamlı içerikleri sunmaya devam edeceğim. Bu süreci birlikte değerlendirmek için videoyu izlemeyi unutmayın ve düşüncelerinizi yorumlarda benimle paylaşın! Takipte kalın, çünkü yeni projeler yolda! Sevgiler reklam değildirhttps://www.youtube.com/watch?si=t0-eRvNduL0JaqhX&v=lQQaC243ilU&feature=youtu.be
-
Kaza yapan araca öncelik vermeleri gerekmez mi? Bence gerekiyor. 40 gün çok çok uzun süre. Yakındaki diğer şehirlerde servislere de bakardım herhalde ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-Togg da bunun gibi yüzlerce hata var. yerden yere vurunca niye savunuyorsun o zaman? Videoyu izlemedim bile dünyanın en çok satan elektriklisinde 1-2 tane hata bulursun. Togg da ki hatalardan bazıları cam açılıp kapatmanın bozulması. sağa çekme, sinyal kolunun kütürdemesi, akü bitmesi, sileceklerin önce çalışması, bangır bangır açılınca müzik çalması vs esaları falan saymıyorum bile. Daha neler neler aklıma gelmiyor.
-İnterneti tesla parayla satabilir adam sağlam araba satıyor karşılığını da istiyor. Benim araçla telefon bağlantısı mayıstan bugüne kadar arada 1 hafta çalıştı sadece. (eylülde falan servisi aradım sıfırlama yaptılar geldi 1 hafta sonra tekrar gitti. Bunda mı para verecem şimdi? Sürekli internet yavaş uyarısı veriyor. Bu kadar sorun yaratan marka ufak hesaplar yapmayacak.
- Bankalarla anlaşıyorsa standart herkese aynı kampanyayı yapsın. Mesela Opel aylardır 250 bine 0 faiz veriyor. Yasal sınır bu çünkü. Ben martta 750 bin 2.99 dan kullandım biran önce alın fiyat sabitledik diye defalarca aradılar. 1 yıldır aynı fiyat. 2 ay sonra 800 bin 1.99 dan verdi. Kasımda şarj hediyesi verdi. Müşteriyi nasıl kazıklasak diye bakıyorlar. Bu ay niye V1 için kampanya yok? Bu ay V1 alan belki gelecek ay kampanya gelecek kazık yiyecek. nasıl bir fiyat politikası bu? Tesla da var mı böyle bir olay?
-Tesla servis açar açmaz o onun yatırım mantığı. Yerli milli diye araç satacaksın araçların sorundan geçilmeyecek ama 2 yılda hala yeterince servis açamayacaksın. Adam bartında yeni güncel sorun 50 km üstüne çıkmıyor kısıtlı performans sorunu var aracı ankaraya getirin 15 gün sora bakarız diyorlar . 50 km hızla Ankaraya gelecek . Bak sorunlarda bunu unuttum sorunsuz 1.5 yazılımda millet böyle hata alıyor. Tesla denizliye şarj istasyonu açıyor fiyatı da yerli milli trugodan zesten ucuz. Tüm ülkeye tesla mı doldurcak şarj istasyonunu. Ülkenin vergi politikaları ortada adam çindeki fabrikadan araç getiremiyor tek modele kaldı o da ötv aşıyor diye özel versiyon getirdi daha ne yapacak? Karış karış şarj istasyonu açmış zes otoyollarda tekel hakkını almış başka firmaya izin vermiyor sorarsan teşekkür edecekmişiz. 12.99 fiyat için teşekkürler zes. sanada teşekkür trugo Shell istasyonlarında 13.99 dan kitlediğin için.
-Söylesene senin iyi niyetli firman bana niye önce üretilmiş aracı satmış. Konfigüre edilmiş araçları sonraki dönemlerde isteğe baglı sattılar. Benden izin almış mı da benim siparişimden 1 hafta önce üretilen aracı bana satıyor?
-Adas gibi Hyundai Kia vw gibi firmalarda bedava özelliği parayla satmaya çalışıyor iyi niyetli firması. Tesla da da paralı der şimdi fsd ile aynı kefeye koyar. Katalogda V2 alanlara bedava demişiz bunlara mecbur bedava verecez diğerlerine parayla kitleyelim diye düşünüyorlar mesela. Tamamen iyi niyet. Ben aldığımda V1 V2 arasında 120 bin fark vardı. Daha adas fiyatı belirleyemediler. Mesela 50 bin yapsa ben 70 bin az ödeyip bir sürü donanımdan mahrum kalacam. Karar mekanizmasını etkilecek bir unsur bu?Hala fiyatını belirlemediğin bir şeyin neyini eski kullanıcılara satıyorsun. Tesla geldiği gün belliydi digital özellik fiyatları.
-togg dan hisse falan lazım değil düzgün çalışsın yeter. Kimse polyannacılık oynamak zorunda değil kimse de 2 milyon verip idare etmek zorunda da değil. Herkes işini yapacak. 2 yıldır yazılım çıkaramadılar, çıkanı da yükleyemediler.
-
En azından çözüm var senin togg da ki hatalara çözümün ne? Mesela 120 km hızla giderken esa verip kendi kendine otoyol ortasında kalan togg için çözümün var mı? Koltuklar rahat ama ya sorun değil değil mi? Kısıtlı performans uyarısı verip 50 km üstüne çıkmayan 1.5 yazılımlı togg için çözümün ne? 2.99 dan alabilirim tabi ya istediği gibi kazıklayabilir mutlu olmamız lazım keyfine göre aynı arabaya kampanya yapsın. Kumar oynayalım. Bazen erken alan kazansın bazen geç alan kazansın. Ne güzel kurumsallık müşteriye saygı. Model aynı, versiyon aynı, ödenen para her ay farklı. Diğer araçlar için kredi olanakları olsa satarım zaten emin ol. Satıp krediyi ödesem kalan parayla id4 alabilsem anında satarım bak teslaya bile gerek yok. Daha dün araca girince 4 cam inip düşük performans uyarısı ve akü azaldı uyarısı verdi. Sorun mu ama koltuklar rahat amartisörler güzel falan filan . Gerçekte olan akü dandik, cam kaldırma mekanizması dandik, lastikler dandik, modem dandik ne kaldı geriye zaten. Togga 2. el de niye talep olsun adam 500 bin 0 faiz kredi veriyor. kim 2. el alır ki? Mantık ne?
-
Bu videoyu bilen var mı? İlk tanıtımlardan
OyuncuyaHaberyoutubeTOGG Mobilite Ekosistemihttps://www.youtube.com/watch?si=xZ0pP3Oth2xy9N-V&v=08jqPa8KUbc&feature=youtu.be -
Herkes odunu kendi tarafından yontuyor, sorunsuz bir sürümü 0 faiz seçeneği ile alıp hiç servis yüzü görmemiş veya can yakan bir sorunu olmayıp da kısa bir servis macerası olan kişi ile;
Aylarca serviste uğraşıp bir çok sıkıntı yaşayan canı yanan ve servis tarafından başından savılan kullanıcının burada yaptığı yorumun şiddeti bir olur mu?
İkinci paragraftaki adam bıkmış artık kendince haklı olarak isyan etse, birinci paragraftaki adamın tuzu kuru olduğundan konuyu vatan millet meselesine getiriyor. İnşallah olmaz tabi ki yanlış anlaşılmasın başına gelmesin diyorum ama bir de o kişinin başına gelse de öyle yorum yapsa bakalım yorumların şiddeti ne yönde olacak.
-
benim bütün söylemek istediğim, togg'u hak ettiğinden daha fazla yermeyelim, diğer markalar mükemmelmiş gibi davranmayalım. hepsi bu. yoksa yukarıda da, daha önceden de söylediğim gibi, sorun yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum, inşallah sorunları bir an önce çözülür, firma da çözümden yana, ne halin varsa gör diye bırakmıyor diyorum. ama markanın yeni olmasından kaynaklı bazı tecrübesizlikleri hatta bilgisizlikleri mevcut. bundan dolayı mağduriyetler de yaşanıyor (mesela benim de var birkaç sorunum (sinyal açıkken direksiyonun gıcırdaması, bozuk yollarda dikiz aynasından gelen trim sesi, hafif sağa çekme, arabayı alalı 8 ay olmasına rağmen parasını verdiğim özellikleri kullanamamam vb). ama bunun yanında markanın yaklaşımı iyi diyorum, çözmeye çalışıyorlar, başka 100 yıllık markalar gibi kullanıcı hatası deyip kenara çekilmiyorlar. mesela bu ülkede vw'ye adeta tapılıyor. ama dsg arızası diye bir gerçek var değil mi? garanti bittikten sonra şanzımanı kucağa aldı bir dönem herkes. vw de hiç sorumluluk almadı ne haliniz varsa görün dedi. şimdi Allah aşkına Togg'dan herhangi bir sorun için böyle bir yaklaşım gördünüz mü?
tekrar söylüyorum. eleştirmemiz gereken yerleri eleştirelim. bunu yapmazsak bu marka gelişmez zaten. ama haddiden fazla, diğer markaları göklere çıkararak yapmayalım bunu.
-
Lastikler berbat gerçekten hiç güven vermiyor.
Allah aşkına Togg'dan herhangi bir sorun için böyle bir yaklaşım gördünüz mü?
Bu soruya yanıt;
Aracın tüm kameraları ilk aldığımdan beridir donarak çalışıyor çözüm için servise gittim,
Servis müdürü Cevap: Size göre donuyor, donma falan yok.
Benim cevap: (Bu arada arabada iki servis yetkilisi var diğeri de açık açık evet donma var bariz şekilde diyor ama çalışan olduğundan servis müdürüne karşı gelemiyor.) Hayır donma var açık ve net.
Servis müdürü cevap: Size göre var.
Benim cevap: Eee napacaz şimdi.
Servis müdürü cevap: Yapacak birşey yok!!!
Sağa çekme ile ilgili yaşadığım rezilliği ve aldığım cevaplara karşılık saçma sapan bahaneler ve başından savmalar efsaneydi zaten;
Servis müdürü cevap: Efendim bu çekme değil AKMA!! :))))))))
Bu yazdıklarım yanında başkaları da var uzatmayayım, sorunuza cevap oldu mu?
-
Senin aldığın şartlarda alamayan o zaman dolandırılmış oluyor.
-
Bu arada tekrar söyleyim benim araç sorunsuz kabul edilen araçlardan. Ne direksiyon sağa çekiyor, ne akü bitiyor, ne şarj kesiyor. Bunların olmaması hiç hata almadığım anlamına gelmiyor. %95 şarj yapsam 2 güne esa alıyorum dtc sıfırlamayla geçiyor. Bende %80 kadar yapıyorum. İlk günden beri rejen kapalı kullanıyorum. Bunlar bahane değil. Bende büyük sorun yok sorun olan bir kaç kişi diyerek, başka araçlarda da sorun var diyerek işin içinden çıkılamaz. Bu tembelliği rahatlığı verdikleri için Togg bu halde. Yıl 2025 oldu şimdiye standart sorunların hepsinin çözülmüş olması lazımdı. Stabil bir performans vereceksin kullanıcıya. Tekrar söylüyorum artık fiyat avantajı yok toggun piyasa da çok alternatif var. Max 3 ay içinde sorunsuz bir araç seviyesine gelmezse kredi kampanyası da kurtarmaz sorunsuz kullanıcıların (!) tavsiyesi de. Bu arada sorunsuz kullanıcı yoktur Togg da az sorunlu kullanıcı vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Servis Müdürü problemli birine denk gelse muhtemelen fena dayak yer. 2 milyona yakın para ver kredi çek sözde yerli milli italyan toggu arızalansın yerli ve milli servis seninle dalga geçsin ? Şaka gibi cidden şaka gibi arızalandıysa bari düzelt değiştir aracı iade al yeni araç ver. Adama küfür eder gibi sana göre öyle denir mi ?
Togg bir italyan ürünüdür. Türkler para verip yaptırdı tüm haklarını alıp fabrika kurdurdu ve üretiyor. Kusurları dahi düzeltemiyorlar. Müşteri ile dalga geçiyorlar. Rezalet.
-
T10X C segment bir otomobil Tesla X ile aynı sınıfta değil aynı şekilde Tesla S'de T10F ile aynı sınıfta değil hocam. Tesla'nın bu modelleri üst segment
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Clio ile bu araba aynı klasmanda değil hocam
Biri akıllı otomobil diğeri klasik bir otomobil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka hangi aracı övmem gerekir?
Togg ile Tesla fiyatı aynı, ikisi de elektrikli araçlar, dolayısıyla birbirlerinin en yakın rakibi oluyorlar.
Togg'un bir sürü sorunu, Teslanın ise hiç sorunu yok.
Bu durumda hangisi daha mantıklı oluyor?
-
Daha okuduğunu anlayamıyorsun boşver bu işleri,benden çook sonra alanlar benden daha iyi şartlarda aldı
Aracın fiyatı belli kredi şartları belli, görüp karşılaştırıp öyle kendi özgür iradenle karar verip alıyorsun
Biliyorum 😉, onlar düşük kalite model y için d sınıfı diyorsa bende Togg için model x model s benzetmesi yapıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 29 Ocak 2025; 13:24:7 >
Hesabı Togg'da yaşadığım sorunları anlatmak için açtım, sorunları da tek tek video kayıtları ile kanıtlayabilirim.
Satılan araçların %20'si sorunsuz, büyük bir çoğunda sorun var.
Togg'un yaptığı maalesef sorun çözmek olmuyor, servis randevularını 1-2 ay sonraya vermek, aracınızı götürdüğünüzde 15 gün orada kalmasını istemeleri çözüm olmuyor.
Aracın hem donanım, hem de yazılımsal olarak problemleri var. Donanım sorunlarını servistekilerle arkadaş olarak ve 3 ay kadar araçsız kalarak çözdürebilirsiniz belki ama yazılım sorunlarını çözemeyeceklerini kendileri de açık açık söylüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X