Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (692. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.890
Cevap
330
Favori
595.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 28.1.2025)
Giriş

Togg'dan soğuyun, elektrikli araçlardan değil :)

• ayhankarabudak36 A kullanıcısına yanıt

Sorun olmadığı alınabilir olduğu anlamına gelmiyor Tesla alınmaz

Togg zaten kapatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt

Elektrikli araba iş değil

En iyisinin köküne kibrit suyu

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

• Aralık teslim aracımda sadece bir kere enerji sistem uyarısı verdi oda istasyon da arıza varmış meğer ondan dolayı,sanırsam şans işi bu arada sıralı çalıştırmaya dikkat ediyorum,şarjı yüzde 20/85 yaparak kullanıyorum hiç bir şekilde arıza vs almadım maşallah diyim,genelde Eylül teslim sonrası araçlarda arızalar azaldı,çok nadir de olsa çıkabiliyor demekki halen,enerji sistem hatası ile ilgili topraklama kablolusu değişiyor bir çok kişi sorunun çözüldüğünü belirtiyor,eğer kablo değiştikten sonra sorun devam ediyorsa muhtemelen obc de sorun olabilir,buraya genelde hata alanlar yazıyor araç donanımı ve kalitesi suv bi araca göre bence üstün,yol tutuşu da gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_58 -- 28 Ocak 2025; 16:41:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar geçen cumartesi otoyolda ilerlerken arkadan tır çarptı . Tampon , bagaj kapağı ve farlar hasar gördü . Togg’a servis kaydı bıraktım ve bugün döndüler . Bana ancak 3 Mart’ta randevu verebileceklerini söylediler . Bursa’da yaşıyorum fabrika Bursa’da ama servis süresi berbat . Umarım başınıza gelmez

• Araç üstünde gelen lassa lastikleri 40 bin km veya üzeri kullanan var mı?

Yüksek hızda fren yapınca arka sağa sola kayıyor hafif. Lastikler kabak oldu gibi. Ön arka lastik yer değişimi yapsam olur mu acaba diyorum da birkaç ay daha idare etsem mi diye

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Lastik önemli İbo  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  araba güçlü ve 2.2ton , ön arka yapsan bu sefer önler kabak kalacak bu sefer önden kayma olacak

Bence yazlık sıfır al , falken e-ziex i incele , fiyatıda uygun , keyifle binmeye devam et  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

4,577 TL

https://m.n11.com/urun/falken-e-ziex-23555r19-105v-xl-yaz-lastigi-2024-62164943?magaza=dogrulastik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 28 Ocak 2025; 21:26:59 >

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    1. si saçmalamak ifadesi çok ağır kaçmış yakıştıramadım.
    2. Kardeşim 2023 kasımdan beridir Togg kayınbabası ise 2023 aralıktan beridir tesla model Y kullanıyor. İki model birbiri ile kıyaslanabilir mi size göre kıyaslamak saçmalık olur. Ama kullananlar öyle demiyor. Kardeşim Tesla değil, TOGG daha iyi, daha konforlu ve keyifli bir kullanımı var diyor. Hatta yeni TOGG alan arkadaşım son kararını vermeden önce TOGG mu Tesla mı diye kardeşim ile görüştü. TOGG'un finans avantajını hariç tutarsak fiyat bakımından Tesla SR de alınabilir durumdaydı. Kardeşim bir TOGG fanatiği değil. hiç bir markanın fanatiği değil. Hatta o çekilişten aracını 1.6 milyon küsüre alan birisi olarak bir TOGG mağduru. Onlara arabaları yüksek fiyattan ve yüksek faiz şartlarında sattılar ama son 4 ayda finans kampanyası üstüne kampanya yaptılar. Önceki mesajımda yazdığımgibi kayınbabasının aracı olduğu için bir anlamda aile içinde bir araç olarak Tesla ile de bir kaç bin km yol yaptı. Gelelim saadede. Kardeşim TOGG mu Tesla mı sorusuna iki modelinde olumlu olumsuz yönlerini saydıktan sonra son karar olarak TOGG'u tavsiye etti. Arkadaşım da bu tavsiyeye uyarak 14 kasımda full dolu bir TOGG TX10 aldı.
    3. TOGG seri üretim ilk aracını sattıktan bu yana daha 2 yıl geçmedi. Tesla seri üretim ilk aracını satalı ise 15 yıl oldu. TOGG un yazılımında problemler var dedim. yazılımı birik, yazılımı yok falan demedim. Üstelik problemlerin çok büyük bir kısmı da 1.5 güncellemesi ile düzeldi. Çok problem yaşayanlar var ama kardeşim ciddi anlamda hiç problem yaşamadı. Zaten burada bazı arkadaşların bana göre kasıtlı olarak köpürttükleri kadar çok problem olsa 50 binden fazla araç trafikte gezemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 28 Ocak 2025; 22:13:30 >

• Ben söyleyeyim parayı çöpe attık resmen geçmiş olsun hepimize

Daha mesajnıza cevap verilmesine tahammülünüz yok. Burada resmen bilgi kirliş,ü, ve kasıtlı propaganda yapıyorsunuz. Parayı çöpe attığınız aracınızı kazası yoksa uzun menzil v2 full donanımlı halini 1.5 milyonun altında bi satuşa koysanıza bakalım çöp olan aracınız 2 gün sarı sitede duruyor mu? Burdan söylüyorum sıfırı 1.930.000 tl olan modeli sarı sitde 1.5 milyon civarında bulursa alacak çok arkadaşım var.

• jethoca kullanıcısına yanıt

youtube'da kanalı olan Harun Özer diye bir arkadaş var. İşi dolayısıyla para lazım olmuş. Hem Tesla Model Y'sini hem de Togg T10X'ini satış koymuş. Togg 2 gün içinde satılmış, yaklaşık 1800e sattım dedi. Öyle piyasası yok falan da değil yani bu aracın. Su anda marka henüz 1.5 yıldır yollarda olduğu için en eski araç bile 50.000 km'de falan. Haliyle satanlar 100-150 aşağısına anca satmak istiyor. E alıcı da diyor ki almışken 100 daha koyar sıfır alırım. Hatta krediyle alırım iyice ucuza denk gelir.

1-2 sene daha geçsin, iyice sayısı artsın, T10F de gelsin vs, sonra araba bi zam yesin veya ötv avantajı geçsin, bugün alanlar aldığı fiyatın üstünde satmaya başlayacak. Su anda henüz piyasasının tam oluşmamış olması ve elektrikli araçlara karşı hala olan önyargı gibi faktörler var ki o da yakında kalkacak, çünkü Avrupalı markalar da afedersiniz eşşek gibi bırakmak zorunda kaldılar inatlarını ve hepsi elektrikli üretiyor, distribütörler de getiriyor. Elektrikliler içinde de gerek fiyatı gerek tasarımı gerek batarya boyutuyla T10X de öne çıkan bir araç.

• ftftftftftft F kullanıcısına yanıt

o videoyu dün keyifle izledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

1. si saçmalamak ifadesi çok ağır kaçmış yakıştıramadım.
    2. Kardeşim 2023 kasımdan beridir Togg kayınbabası ise 2023 aralıktan beridir tesla model Y kullanıyor. İki model birbiri ile kıyaslanabilir mi size göre kıyaslamak saçmalık olur. Ama kullananlar öyle demiyor. Kardeşim Tesla değil, TOGG daha iyi, daha konforlu ve keyifli bir kullanımı var diyor. Hatta yeni TOGG alan arkadaşım son kararını vermeden önce TOGG mu Tesla mı diye kardeşim ile görüştü. TOGG'un finans avantajını hariç tutarsak fiyat bakımından Tesla SR de alınabilir durumdaydı. Kardeşim bir TOGG fanatiği değil. hiç bir markanın fanatiği değil. Hatta o çekilişten aracını 1.6 milyon küsüre alan birisi olarak bir TOGG mağduru. Onlara arabaları yüksek fiyattan ve yüksek faiz şartlarında sattılar ama son 4 ayda finans kampanyası üstüne kampanya yaptılar. Önceki mesajımda yazdığımgibi kayınbabasının aracı olduğu için bir anlamda aile içinde bir araç olarak Tesla ile de bir kaç bin km yol yaptı. Gelelim saadede. Kardeşim TOGG mu Tesla mı sorusuna iki modelinde olumlu olumsuz yönlerini saydıktan sonra son karar olarak TOGG'u tavsiye etti. Arkadaşım da bu tavsiyeye uyarak 14 kasımda full dolu bir TOGG TX10 aldı.
    3. TOGG seri üretim ilk aracını sattıktan bu yana daha 2 yıl geçmedi. Tesla seri üretim ilk aracını satalı ise 15 yıl oldu. TOGG un yazılımında problemler var dedim. yazılımı birik, yazılımı yok falan demedim. Üstelik problemlerin çok büyük bir kısmı da 1.5 güncellemesi ile düzeldi. Çok problem yaşayanlar var ama kardeşim ciddi anlamda hiç problem yaşamadı. Zaten burada bazı arkadaşların bana göre kasıtlı olarak köpürttükleri kadar çok problem olsa 50 binden fazla araç trafikte gezemez.

Ben çevrenizdekiler sorun yaşıyor demedim ayrıca ben de ciddi anlamda sorunlar yaşamadığımı söyledim. Bu aracın sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor. Büyük sorun yaşamıyor demek başka, sorun yaşamıyor demek başka. Ufak da olsa sorun yaşanıyorsa bu araç sorunlu demek oluyor. 50 bin kişi içinde hiç esa almayan kaç kişi var acaba? Tesla da kullandım Togg da kullandım togg daha konforlu diyerek araç tavsiyesi vermek yanlış. Togg ciddi sorunları olan, o sorunları yeterince hızlı çözemeyen, müşterisine saygısı olmayan bir firma haline geldi. Daha bugün farkettim ki (komik belki ama cidden farketmemiştim) ruhsatta muayene geçerlilik tarihi yazıyormuş. (15 yıldır arabam var togg 2. 0 arabam ama ilk kez farkettim) Tarih 22.02.2027. Ben araç siparişini 29.02.2024 de verdim. Trumore uygulamasında cuma üretime girdi yazdı, çarşambaydı sanırım araç üretildi yazdı. Meğerse üretilen aracı vermişler. İyiki vermişler sorunsuz arabam ama bu müşteriyle dalga geçmektir hatta düpedüz müşteriyi yanıltmaktır. Tesla 15 yıla sorunsuz oldu demek başka bu başka. Müşteri memnuniyetini ön plana koyan bir firma olsa ufak tefek sorunlar sindirilir. Kimse arabayı bedava almıyor. Herkes sorunsuz arabaya binmeyi de hakediyor. Ben de aralıkta 1 kişiye tavsiye ettim siparişi iptal edildi bankaya ödediği para yandı. Şimdi bu firmayı başkasına tavsiye eder miyim sence. Ayrıca eskiden 1.1 milyonu olana 800 kredi imkanıyla togg alternatifsizdi. Şimdi 1.4 milyon gerekiyor. 1.4 milyonu olan 250 kredi çekip id4 alabilir. 1.9 milyona mini Cooper, ev6 gibi seçenekler var. yakında tesla Juniper gelecek. Togg bu kafayla giderse bu sene araba satamaz net söyleyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhankarabudak36

Tesla'da bir tane bile sorun yok, Togg bence hiçbir zaman bu sorunları çözemeyecek.

yazdıklarını okudukça bu kesin bir yerden sonra Tesla övmeye başlayacak dedim, hiç şaşırmadım. Su mesajla birlikte aklımda soru işareti kalmadı. Yiyenlere afiyet olsun, ben bu numaralara tokum :)

• ayhankarabudak36 A kullanıcısına yanıt

bak bak nasıl belli ediyor niyetini. topu topu 10 tane mesajı var zaten. hesabın ne için açıldığı çok açık.

buraları okuyup Togg alsam mı diye düşünen arkadaşlar; 50.000 satmış bir markanın 500-1000 aracında arıza olması gayet normaldir. %1-2 hata payı her araçta mevcut, hatta daha fazlası. 100 yıllık markalarda bile ne kusurlar çıkıyor. peugeot gibi bir markanın bile yepyeni motorları triger kayışı yağın içinden geçiyor diye 40.000 km'de motor yiyor. markanın cevabı: kullanıcı hatası :)

Togg her sorunu çözmeye çalışıyor. batarya ve motor değişimi de dahil üstüne düşen ne varsa yapıyor. henüz servis sayısının yetersiz olması, çok fazla sipariş alıyor olmaları, bir yandan 1.5 güncellemesi sürecini götürüyor olmaları vb nedenlerden dolayı bekleme süreleri uzun olabiliyor. bazı kullanıcıların sorunlarını tek seferde çözemedikleri, dolayısıyla servise git-gel sürecinin tekrarlandığı, bunun da kullanıcıyı yıprattığı doğrudur. ama dediğim gibi, markanın niyeti iyi, kimseyi mağdur etme veya suçu kullanıcıya yıkma peşinde değiller.

ben 1.4 geldikten kısa süre sonra aldım. almadan önce okuduğum sorunların hiçbiri bende olmadı, çünkü çoğu 1.4 ile giderilmişti. şimdi 1.5 ile, modül güncellemeleri ile, jumper değişimi ile vs sorunlar neredeyse bitirildi. marka da elemanlar da sorunlar çıktıkça çözümler getirmeyi öğreniyor, yeni çıkan araçlarda da bu hataları tekrarlamıyor.

bu marka ülkemizin markası, biraz sabredeceğiz, her şey çözülecek. siyasi hiçbir düşüncem olmadan aldım aracı, vallahi de billahi de. tamamen aracı beğendiğimden aldım. ama hükümetler gelir geçer, bu marka bu ülkenin değeridir. dışarıya döviz çıkarmamanın bir yoludur, hatta ithalatla birlikte ülkeye döviz sokmanın bir yoludur, cari açığı azaltmanın bir yoludur. keşke Togg gibi bir elektronik markası da çıkarsak da bu kadar apple'lara samsung'lara da döviz harcamasak.

• ftftftftftft F kullanıcısına yanıt

Aynen , hiç yanıltmıyorlar  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

neyse toggunda T10F den sonra , tesla model Y gibi ucuz bir model çıkarması lazım , şimdi model X ve model S gibi T10X ve T10F yapıldı ,model Y gibi ucuz bir model çıkarılmalı gerçi T8X bu ihtiyacı karşılayacak YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  bu yıl tanıtılacak  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUHarun Özeryoutube
    TESLA MODEL Y YAĞMURLU HAVALARDA KORNA ÇALMAMA SORUNUNUN ÇÖZÜMĞ #tesla
    https://www.youtube.com/shorts/Nzhpjbe-YbU?si=BBW91aIUApgCO--T

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUHarun Özeryoutube
    TESLA MODEL Y KIŞ AYLARINDA DONAN KAPI NASIL AÇILIR ?
    https://www.youtube.com/watch?si=E-FM3sh7SGZ4WPJ7&v=Aw5ZnJkuZzM&feature=youtu.be

Togg u 1.750 ye V2 uzun menzil full satmış. 2.gün satılmış.Temiz kullanıyor ve bakıyor , Teslasını da satıyor ama onu arayan yokmuş ,o videonun yorum kısmından  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 28 Ocak 2025; 23:10:47 >

• arkadaşlar bazılarınız çok iyi niyetli ama bazı arkadaşlar gerçekten çok art niyetli ve küstah. Fikir sorulduğunda beyan edilen bir şeydir . Sürekli insanları aşağılayıcı şeyler yazmaya çalışmak ezikliktir . Görüşlerini yazmak başka bir şey , senin gibi düşünmeyenleri ezikleyip aşağılayıcı ithamlarda bulunmak başka bir şey . Lütfen saygılı olalım birbirimize .

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Burda yer olsa togg çözüm videoları atarım da sığmaz, norveçte model 3 sahibi arkadaşım var kapı donmuş açamadım dediğini duymadım. Araçta uzaktan kar eritme modu var ama kapı donuyormuş yağmurda korna çalmıyormuş. Ayrıca bende mi tesla övmek için togg kötülüyorum? Sorun var ama çözülür koltuklar çok rahat leyn modunda takılmaya devam edin togg da devam etsin. Adas nasıl satarım, internet nasıl satarım, millete farklı faiz oranlarıyla nasıl mal kitlerim planları yapana kadar servis sayısını mobil servis sayısını nasıl arttırırım diye düşünselerdi keşke. Bu ay 650 bin faizli krediyle alan belki gelecek ay alsa 650 bin 0 faizli alacak ödediği faiz firmanın hediyesi olacak. Mesela ben martta aldım2.99 dan 2 ay sonra 1.99 dan 800 bin verdiler. 6 taksit fazla ödüyorum. Firma iyiniyetli leyn çözmeye çalışıyor leynn. Hadi ordan

• 
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.